Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да го откупиме Переира на лето. Второ полувреме очекувам Фиорентина да фрли све на напад, а ние да се повлечиме и да ја чекаме шансата преку контри и полуконтри.

Сакам да го освојат купов само заради постот од 20 години во истиот, инаку во било која друга околност ќе ми беше "кур ми е, двор ми е". Стварно помина многу време од таа 95та и веќе неколку години по ред со цело срце го посакувам купов во витрините на Јуве. Па ако на ваква четиригодишна доминација во лигата не го освојат, незнам кога ќе го освојат.

Сакам да го освојат купов само заради постот од 20 години во истиот, инаку во било која друга околност ќе ми беше "кур ми е, двор ми е". Стварно помина многу време од таа 95та и веќе неколку години по ред со цело срце го посакувам купов во витрините на Јуве. Па ако на ваква четиригодишна доминација во лигата не го освојат, незнам кога ќе го освојат.
И за ЛШ важи истото? :)

Кој прашваше зошто играл Бони послабиот дефанзивец? :drk:

Која разлика во играва на Јуве кога игра Маркизио :cuc:...Нека го извади да не го повредат касапиве,нека влезе Барза,3-5-2 во последниве 20 минути и да ја затвориме утакмицава :D

Цел тим одлично изигра.

Перејра мора да се откупи.

Кој тактичар само го имаме на клупа- Алегри :drk::cuc::cuc:

Еден Матри играт пред Љоки.:(

На МАСА Огбона, Евра и Погба гангбанг да му праат.

Nemase crven, ako nekoj zasluzi toa bese sturaro trebase vtor zut da dobie mn nesmasni fauli pravese

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom