Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се паднеме со Барса/Реал/Баерн јас ќе се помирам пред време со пораз, не дека зависиме само од Побга, но многу значи во такви големи натпревари, јебига не џабе цената му е 100милки ... драстично ни се намалија шансите за полуфинале... сем ако не се падне Монако или Порто.

Вистинска штета за повредава на Погба. После повредава сигурно останува во Јуве и следната сезона, зошто никој тим нема да даве астрономска сума за него, а и Јуве сигурно нема да прифаќа некоја ниска. Сега што е тоа е, се надевам дека ќе се врати што е можно побргу, а ете му простор на Переира да се докаже уште повеќе.

Утре клошаранана Барса ќе ни падне :cautious:

Prokletstvoto na Juventus vo ligata na shampioni. Nesrekniot poraz od Dortmund, golot od ofsajd na Mijatovic, vtoriot zolt na Nedved i penalite so Milan, pa sega povredava na Pogba vo sezonava kaj so se oseka vo vozduhot deka Juventus e spremen da go napravi klucniot iscekor vo Evropa i da ja razbie psihickata bariera...

Nisto, da gi cekame Porto ili Monaco, ili eventualno PSG koi se bez Ibrahimovic i Verrati na prviov natprevar, pa da se vrati Pogba za polufinalnite utakmici.

Eve mu sansa na Pereyra koj igra toplo ladno sezonava da se dokaze vo kontinuitet. Sigurno i Sturaro ke dobiva pogolema minutaza. Mora poveke da se rotira timot za da se zadrzi svezinata.

I za kraj, se nadevam deka Pirlo seuste ne go rekol posledniot zbor vo ocajnava sezona. Sega e potreben kako nikogas prethodno stariot Pirlo.

Последно уредено:
Одлична жрепка, најлесен противник на хартија.
Како ќе биде на терен, ќе видиме за 3,5 недели.

Немаме среќа со повредиве, но затоа имаме среќа со извлекувањето :)

Ждрепкава, може да се каже дека е многу поволна за нас, играта што ја имавме со Дортмунд во двата натпревари, поготово вториот, може да гарантира полу-финале. Јас сум задоволен, а видов и нашиот табор беше задоволен.
Со среќа нека ни е, али потценување на противникот никако.

Сега во овој вакум период од нецел месец, ќе се молам Господ само од повреди да не поштеди, аман веќе, нож в грб ми се зарива кога слушам вакви лоши вести.

Последно уредено:
Атмосферата во Торино после ждрепката. :pos:

11060264_1357214137652132_626786301817715140_n.jpg

Шала на страна, не смееме никако да ги потцениме.:anco:

Ако не поминат ке им одам во Торино ке им е... матер на сите , сите пари што ги заштетив за одмор ке ги трошам за билет за Торино.повратна не ми треба сигурно ке завршам во затвор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom