Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте го последниот наш меч со Монако. Гледав само кратко од нивниот меч со Арсенал. Ама сега се спремам да го гледам пак.
Ако имате некои линкови со анализа на играта на монако повелете пастирајте.
Добра идеја, и јас би сакал да ги глеам, пушти линк ако има у ХД :)

Иначе Монако досега имаат најмалце голови примено (4) но и имаат најмалце шутеви кон противничкиот гол.

Баш ќе биде интересно да се види каква тактика ќе скрои Алегри...
Монако и од гледање и од статистика евидентно е дека се многу цврста екипа, скроз различен тип на екипа од Борусија Дортмунд.
Го имаме капацитетот и играчите да го контролираме мечот и поседот, ама ако се затворат овие ќе бидат многу тврд орев.
Дали ќе има ја препушти можеби иницијативата на нив, слично како со Дортмунд...

Досега игравме со Атлетико 2 пати, што се некаде тука слична екипа, мене лично не ми се допаѓаше како излеговме на двата натпревари, со паметот у еден бод, а не да се победи.

Се надевам нема да биде ни малку слично со Монако.

Ништо чудно Алегри да излезе и со 3-5-2 сега кога сме без Погба...

Иначе Монако досега имаат најмалце голови примено (4) но и имаат најмалце шутеви кон противничкиот гол.

Од тие 4 примени гола, 3 се од Арсенал во последниве два натпревари... што значи дека не се непробојни. А и вака кога ќе ја видиш групата во која што играа со Зенит, Леверкузен и Бенфика, кажува се...
Несакам да ги потценам, само сакам да кажам дека не се толку јаки како што ги претставуваат, сепак Алегри ќе мора да ги подготви момците за овој дуел исто како и за Дортмунд, нема лабаво[DOUBLEPOST=1426921143][/DOUBLEPOST]Вчера после ждрепката, новинарот го праша Павел колкави се шансите Јуве да помине на овој дуел, тој одговори 50-50

Последно уредено:
Утре најверојатно 3-5-2, Пирло, Погба, Стураро-АУТ, за Маркисио не се знае, претпоставувам некоја ситна повреда. Огбона ќе го одмори Киелини. Љоренте на местото на Мората. Другото веројатно стандард.

добро бе кога планираат Тевез да го одморат барем 1 утакмица..

Allegri: "Marchisio has overcome his flu, Sturaro is back with us today."

Ова е формацијата според Газета,иако мислам дека со враќањето на Барза Алегри ќе излезе со 3-5-2
immagine12f0uys.jpg

Kwadwo Asamoah to return to Juventus group training after March friendlies
ова го објави dailysoccerghana.com
Иако не пријавен Асамоа за ЛШ,сепак во Серија А ќе биде и те како корисен за ротација.Алегри
ќе може да одмара некои од играчиве од средниот ред што ќе играат во ЛШ или пак да го менува Евра по таа лева страна,доколку играме со 3-5-2

Значи треба да очекуваме типичен серија А меч :)[DOUBLEPOST=1426958004][/DOUBLEPOST]
Добра идеја, и јас би сакал да ги глеам, пушти линк ако има у ХД :)
срч : arsenal monaco на kickass to и бирај кој сакаш

Тевез сезонава е во тип-топ физичка форма, го стопил салото до максимум, го следам уште од Бока и од секогаш имал малце салце на него, полничок бил, али сезонава поисушен никогаш не бил.Дури на 31 год реши да си го среди телото, а и плус е добро што брзината и експлозивноста воопшто ги нема изгубено, ко што знаат да ја изгубат повеќето играчите кон 30 год.:)

Со среќа во ЛШ.

14:03 - La formazione ufficiale del Genoa:
Genoa:
Perin, De Maio, Burdisso (C), Perotti, Niang, Roncaglia, Lestienne, Bergdich, Edenilson, Kucka, Bertolacci.

13:55 - La formazione ufficiale della Juventus:

Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Padoin, Tevez, Llorente.

Тевез браво, секој ебан цент вреди за дечково што е даден.. Како го немавме порано во тимот, на 25-6 години барем сега да беше...

Aaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu

Ударов....:vozbud:
Си ги помина, си се намести, си ја дувна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom