- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Кој му асистираше вчера на Переира за голот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев на утакмица не на 10тина минути.Не е точно за Пепе дека не заиграл од 2012та, играше сезонава против Чезена. Додуше при крај на утакмица али битно влезе.
http://www.whoscored.com/Matches/865816/Live/Italy-Serie-A-2014-2015-Juventus-Cesena
Леали во чезена има подпросечни партииSe e ok, ama ovoj NETO ne razbiram sto ni treba?
Citav deka demek kako zamena na Buffon, ovoj poslab i od Rubinho e cc
Go imame Leali pozajmen vo Cesena, imame solidna zamena za Buffon momentalno Storari, bash ne mi e jasno kako se fatile za ovoj Neto
So Vidal sto igra kako trekuartista, ima edno mesto vo sredina, i zatoa go vrakjat Sturaro, a i ne e losh
p.s. slika od 2000god. Juventus-Verona 2:1
![]()
Со онакви соиграчи во Чезена и далеку поискусни голмани би имале просечни партии.Леали во чезена има подпросечни партии
Не знам го нема она на пример што го има Перин барем го нема покажано во Серија А досега.Со онакви соиграчи во Чезена и далеку поискусни голмани би имале просечни партии.
Добар е момакот со оглед дека ова му е прва сезона у Сериа А ,фино брани a и фати досега 2-3 пенала мислам .
Перин брани веќе трета сезона стандардно.Има време и за Леали да го оствари потенцијалот.Не знам го нема она на пример што го има Перин барем го нема покажано во Серија А досега.
Стураро би бил одлично засилување, брз играч со добра техника, одличен во дефанзива, со одличен шут