Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^^ Ето Видал што требеше да изјави до сега:)

Марота го води трансферот на Видал одлично. Си има цена 60М од која не попушта, даде изјава дека нема да задржува играч кој сака да замини и со тоа ја префрли топката кај Видал да се изјасни дали сака да замини. Видал знае дека ако побара трансфер и истиот не се реализира ќе биди во најмала рака измачуван од фановите и не сака да ризикува да го изгуби тоа што го има кај нас. И да побара трансфер сега мислам дека нема да има време да се реализира трансферот бидејќи нормално никој нема да ни ја плати цената која ја бараме за незадоволен играч, слично како што го зедоа РВП така да моментално може само да се зафркни Видал. Според мене 90% останува,единствен начин да замини е да искешираат колку што бара Марота.

Муабетот ми е за сите што викаат демек Јуве сака да го продаде на Видал а тој несака да си оди, и дека поради тоа си отишол Конте.
Ако Видал сакаше да остане уште пред еден месец ќе излезеше со онаква изјава. :) :) :)

Големо пиче излезе ЦАРОТ.Според мене Маркизио и можда Киелини се единствени што за ништо на светов не би го напуштиле клубов

^ Од овие "новиве" мислам дека Асамоа би останал долго во Јувентус, незнам зошто, но таков впечаток ми остава.(y)

Се е поради парите, не можеме да им даваме пари колку енглезите и шпанците и таа е реалноста. Сите играчи на Јувентус се реално платени, сега Лихт треба да добие 1М повеќе заслужени пари во новиот договор и сите се среќни. Можеби со добар успех во ЛШ сезонава и ширење на маркетиншкиот бренд и ние ќе дојдеме во ситуација да преплаќаме играчи.

Големо пиче излезе ЦАРОТ.Според мене Маркизио и можда Киелини се единствени што за ништо на светов не би го напуштиле клубов
Маркизио е новиот Дел Пиеро.

3813652.cf.png

adopt me..:D

Сторари ќе се сели најверојатно во Сасуоло... па добро не го осудувам, сепак има 38 години и мое мислење е дека не треба до крај на кариера да му биде замена на Џиџи. Нека оди во вториот тим на Јувентус нека побрани уште малку пред да се пензионира. Дефинитивно беше одлична замена за Џиџи, и беше еден од играчите кои беа задолжени за позитивната атмосфера во тимот. Со среќа во понатамошната кариера Мајсторе :')

За малце ќе заборавев...

Питбулот > CAROT!!!

Сасуоло и Јуве имаат договор за цена, сега останува само Сторари да договори плата.
Заслужува да биде првотимец,на високо ниво е , кај нас седеше на клупа само ради Буфон, и самиот тоа го има изјавено"клупа чувам само на Буффон":Достоинствено го мењаше Џиџи на моменти. Со среќа нека му е , у доборo памтење ќе ми остане.
Лишт е зверка , ама ова изјавава што се врти деновиве ко да ми е погрешно протумачена. Читав денес некаде дека поодамна ги има одбиено ПСЖ а не оваа лето.Како и да е , потег за почит е , изјава на место, и некој друг треба конечно да испадне и да се изјасни... :rolleyes:

Нема што да се чудите, ова е Јувентус. Заборавате за каков клуб навивате?

... клуб што фудбалерите играат од љубов за тимот, а не за пари.

Кој е тој фамозен колумбиец што ни го најавуваа?:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom