Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Манолас е супер играч, па и 23 години има, супер трансфер (y)

Манолас е супер играч, па и 23 години има, супер трансфер (y)
Не дека е лош, али далеку е од завршен трансфер, ако воопшто сме имале некаков сериозен контакт со него.

Ибра сака да се врати во Јуве
http://www.tuttojuve.com/altre-noti...c-rivela-il-suo-sogno-rivoglio-la-juve-200181
tumblr_lblsalFFyU1qbb7dio1_500.gif

Кога малку подобро ќе погледнеме досега имаме одличен продажен трансфер период. Си заминаа Исла, Пелусо, Вучинич и Квалјарела. Од сите во касата се слеа по некое милионче и плус од Имобиле парите. Секоја чест за управата од овој аспект оти конечно успеа да се ослободи од добар дел од ѓубрето. Од друга страна за трансфери сосем малку пари се потрошени. Евра е за ситно, Ромуло и Переира се позајмици. Коман не знам дали воопшто и го платија. Затоа смешно ќе биде доколку Марота и компанија не го одврзат ќесето да доведат играч од типот на Лавеци или централен дефанзивец во одбраната за солидна сума. Срамота е да се правдат дека нема пари, затоа што ептен излитен стана тој муабет веќе и тешко проаѓа.

Што ќе ви е Лавеци, скап 30 годишен играч? Реално треба да платите доста за него, а нема уште многу добри сезони во нозете.

Што ќе ви е Лавеци, скап 30 годишен играч? Реално треба да платите доста за него, а нема уште многу добри сезони во нозете.
Според тебе кој играч од таков профил е достапен за цена која Јуве може да ја плати, а воедно да нуди квалитет барем исто како Лавеци?

Според тебе кој играч од таков профил е достапен за цена која Јуве може да ја плати, а воедно да нуди квалитет барем исто како Лавеци?
Па не знам не ми текнуваат вака на прв поглед, али еве Инсиње на пример.

Па не знам не ми текнуваат вака на прв поглед, али еве Инсиње на пример.
Не се прави луд сега, достапен реков :D

Каде ќе дојде Инсиње од Наполи во Јуве, кога е роден наполитанец и ги мрази од дното на душата. Да не зборувам колку се мали шансите Наполи да продаде таков играч на Јуве. Дури и покрај тоа на Јуве му е потребен играч со поголемо искуство и стабилност, а Инсиње од таа страна е несигурен.

Каде ќе дојде Инсиње од Наполи во Јуве, кога е роден наполитанец и ги мрази од дното на душата. Да не зборувам колку се мали шансите Наполи да продаде таков играч на Јуве. Дури и покрај тоа на Јуве му е потребен играч со поголемо искуство и стабилност, а Инсиње од таа страна е несигурен.
Абе не знам, онака тропнав од тепка. :D
Не пратам трансфер маркет до толку, не знам баш кои се достапни али муабетот ми беше дека Лавеци е скап а има 30 години. Не дека е лош играч, далеку од тоа...

Грешка си дека Инсиње ги мрази Јуве напротив, и животен идол му е Дел Пиеро[DOUBLEPOST=1407288536][/DOUBLEPOST]"I'm going to Juve," Manolas confessed to a couple of his countrymen few days ago.That said, pretty much done, passing through Rome.
[ "La Stampa"]

Ла Стампа е во сопственост на Ањели и фиат.

Последно уредено:
Абе не знам, онака тропнав од тепка. :D
Не пратам трансфер маркет до толку, не знам баш кои се достапни али муабетот ми беше дека Лавеци е скап а има 30 години. Не дека е лош играч, далеку од тоа...
Тоа е поентата на маркетот. Како што гледаш во Италија не дојдоа Хумелс, Коентрао или Ројс, туку Маркез, Видич,Евра, Кол и евентуално Лавеци ако дојде. Такви се опциите за Италија, со таков буџет и таква инфраструктура.

Иначе, Деви поентата ми беше тоа што Инсиње е од Неапол и доста е поврзан таму со навивачите и со клубот. Според мене за него Јуве е забрането овошје.

Тоа е поентата на маркетот. Како што гледаш во Италија не дојдоа Хумелс, Коентрао или Ројс, туку Маркез, Видич,Евра, Кол и евентуално Лавеци ако дојде. Такви се опциите за Италија, со таков буџет и таква инфраструктура.

Иначе, Деви поентата ми беше тоа што Инсиње е од Неапол и доста е поврзан таму со навивачите и со клубот. Според мене за него Јуве е забрането овошје.
Брат и ти како го кажуваш ова, ко да нема теорија некогаш да дојде во Јуве. Па колку само трансфери имаме видено помеѓу Милан, Интер и Јуве, а знаеме каков е ривалитетот помеѓу овие екипи.

Абе шо се заебавате секој современ фудбалер би отишол секаде за одредена сума на пари и плата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom