- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.665
- Поени од реакции
- 119.974
Па не би рекол, Манчестер Јунајтед и Ливерпул 70 години немаат трансфер напраено. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тевез/Љоренте/Ибра..Воопшто не е лошоИбра сака да се врати во Јуве
Сега не знам Марота и Паратичи каков тип на напаѓач бараат, ама сигурен сум дека каков и да бараат, во моментов подобар од Ибро нема да најдат.Секое лето истата приказна со Ибра...
Ибра сака да се врати во Јуве
http://www.tuttojuve.com/altre-noti...c-rivela-il-suo-sogno-rivoglio-la-juve-200181
![]()
Не е исто, бидејќи доколку би дошол Инсиње немаш појма каков пекол ќе му направат мафијашите од Наполи .. Смртни закани, жена деца под притисок, фамилија и роднини нападнати, ограбени и тепани ... Не си играј мајтап со тие наполитанкитеБрат и ти како го кажуваш ова, ко да нема теорија некогаш да дојде во Јуве. Па колку само трансфери имаме видено помеѓу Милан, Интер и Јуве, а знаеме каков е ривалитетот помеѓу овие екипи.
Па Тевез на колку години дојде во Јуве, па види гоШто ќе ви е Лавеци, скап 30 годишен играч? Реално треба да платите доста за него, а нема уште многу добри сезони во нозете.
Против, иако ми беше еден од најомилените фудбалери додека играше во Јуве. Знам, беше млад... и мораше да замине, ама баш во интер?Ибра сака да се врати во Јуве
http://www.tuttojuve.com/altre-noti...c-rivela-il-suo-sogno-rivoglio-la-juve-200181
![]()
Највисока понуда што ја добиле Јуве била таа од Интер. Тука и поранешната Управа си има свој грев. Ако толку сака да замине, тогаш да не е во Италија.Против, иако ми беше еден од најомилените фудбалери додека играше во Јуве. Знам, беше млад... и мораше да замине, ама баш во интер?
Затоа, едно големо НЕ!
Ама за колку го земавте Тевез?Па Тевез на колку години дојде во Јуве, па види го
Ако може да се земе под 18 милиони, да речеме, мислам дека ќе биде добар трансфер тоа. Според тоа што го видов на светското, се труди премногу и може и поназад да игра, дури би рекол и во 3-5-2 десно, нормално ако се согласи. Малку му фалеше константност, али со добар и уигран тим како Јуве тоа самото по себе ќе си дојде мислам.