Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Три комада по ред, каква и да е лигата ова е одлично достигнување... За идната сезона сакам одбраната да ни е од 4 души, имам чувство со 3-5-2 дека не можеме целосниот потенцијал на тимов да го постигнеме, значи 2-3 нови играчи за нова формација и конечно да замешаме прсти во ЛШ... Честито 32!

10314583_648987355175642_4638053609281615780_n.jpg

„Да бидете на милион поени од Јуве и да славите што испаднал од Лига Еврапа, е исто како да сте импотентен и да се радувате што некој друг ја усреќува жена ви!“ - Стефан Лихтштајнер :pos:

Колку е само добро чуството кога на ривалите не им останва ништо друго освен укажување на 'грешно пресметување на титули'. :D ехххх

Ke se zboruva so godini za ovoj uspeh.... 3 godini po red , nikoj ne uspeal do sega osven JUVE!!!

Grandi RAGAZZI...

Конте ги пуштил играчиве да праат приватна забава вечерва,така да којзнае какви ќе бидат утре.Сега гледам за нерешено со Аталанта 7коефициент,а за двојка е 15 :sneaky:
:icon_mrgr:
tumblr_n52bjfSluh1s8z5rho1_400.gif

tumblr_n52bs9iWw51s8z5rho1_400.gif

Дечки вечерва ќе биди доделувањето на медалите?

Ањели: ,, Нема да ја ставиме третата ѕвезда на дресовите, бидејќи тоа ќе значи дека се откажуваме од останатите две титули. Кога некоја од екипите ќе стави втора ѕвезда тогаш ние ќе ја ставиме третата, чисто да се знае разликата.‘‘

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom