Јас го пуштив фудбалот од 63 натаму и оп голчиња почанаја да врнат, премногу ми беше ќеф за голот на Маркизио му фалеше за самодовербата и пак без Пирло поубо ми изигра тимот поагресивно, не оти Пирло не игра добро или е нешто играч слаб напротив нз мн поќе прицкаме исе врти топката на сегде не се чека индивидуален потег од истиот.
Треззз...Љоренте Играчина
Тевез не го видов нигде во тие 30 минути
Лихтштајнер
Џиџи
Каљари 1-4 Јувентус конечен резултат...11 победи по ред со гол разлика 30 дадени и само 2 примени...+ 52 бода најмногу во сите лиги од европа ! до 19 то коло сисајте сите
Кјеиф ми е за Маркисио, му фалеше една ваква бомба за самодоверба.
Пирло физички сеуште не се 100 % фит, затоа и делува така слабо.
Очекував Тевез да почне да го стигнува Роси, а кога да видич Нандо ќе почне нив да ги стигнува.
Рекордна 11 врзана победа , рекордни 52 бода на полусезона.
До голот на Маркисио ми изгледаше како играчите да дошле на излет и да не ги интересира како ќе заврши мечот. Којзнае, можеби и дресовите не им беа испотени. После тоа одиграа како машина и Каљари си ја доби порцијата како и повеќето екипи сезонава.
Лихштајнер играчиштето колку ни фалеше само. Да сум на местото на Исла срам ќе ме фаќа кога ќе видам што прави швајцарецот како ора по теренот. Имавме среќа во првото полувреме кога веднаш после израмнувањето Буфон одбрани речиси невозможен удар. Сепак силата се гледа во текот на сите 90 минути каде што Јуве како тим е ненадмашлив. Неверојатен интензитет прикажуваат играчите и игра како што кажал Конте во текот на целиот натпревар. Тоа е клучот на овие 17 победи од 19 натпревари.
Него видовте како Пепе и Пирло заебаваа некој од играчите на 1-4 кога му покажуваа дека и натаму треба да мисли и да биде концентриран
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.