Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
he host of clubs hoping to coax former Manchester United youngster Paul Pogba back to the Premier League look set to miss out on their man.
Arsenal, Manchester City and Chelsea have all been linked with the midfielder, but he is reportedly on the verge of signing a contract extension at Juventus.
The France international has been in excellent form for the Serie A giants since joining from United in 2012, prompting rumours of a big-money transfer.
But Juve’s veteran keeper Gianluigi Buffon has gone public to say that he expects the 20-year-old to sign a new deal in the coming days.
Buffon was speaking after Arturo Vidal put pen to paper on a new contract of his own.
The Italy international said: “Pogba? You will see soon he will also renew his contract.
“If a player who has [had] as many offers as Arturo decides to tie himself to Juventus for such a long time, it’s a very clear signal and it means there is an important and solid project here.
“There is a conviction among the most important players in the squad that in the future we can achieve the same great results as in recent years.”

За ова ви зборував...:cool:

Повиканите за утре

Goalkeepers: Buffon, Storari, Vannucchi
Defenders: Chiellini, Caceres, Ogbonna, De Ceglie, Peluso, Barzagli, Motta, Bonucci
Midfielders: Pogba, Marchisio, Padoin, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner, Isla
Forwards: Vucinic, Tevez, Llorente, Quagliarella

Today the Golden Boy,tomorrow the Ballon d'Or!

2003 Rafael van der Vaart
2004 Wayne Rooney
2005 Lionel Messi
2006 Cesc Fàbregas
2007 Sergio Agüero
2008 Anderson
2009 Alexandre Pato
2010 Mario Balotelli
2011 Mario Götze
2012 Isco
2013 PAUL POGBA

Донации ова, дека немаат пари леб да јадат. Донации у Барса и Реал од Ауди, тука од Џип. За греота се. :icon_lol:

Момци ич не сте ми активни периодов од кога ја направивме серијата од 6 победи

Да се надеваме дека играчите не не следат нас и дека тие се и натаму фокусирани максимално.
Јас може да ви звучи дека за зафркавам, но озбилно уште ми се многу овие 10 примени голови. Преклани примивме 20 гола вкупно цела сезона, а лани 24 од кои 3 беа во последното коло. Така да не треба играчите во никој случај да бидат задоволни од овие 6 последователни победи без примен гол и да се опуштат. Долг е патот кон Скудетото.

За вечер нема што, очекувам победа во секој случај.

Составот:
starting XI: Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Peluso, Quagliarella, Vucinic

Одлично изработена акција, само штета што не влезе одма од Маркисио.
Гуд ЏоП:D

мн жолти то не ме бендисва иначе сметајќи дека игаме со пелусо,исла,огбона,квајарела,вучинич ( до скоро) мислам дека добро играме ама пак некои шанси не се искористија. Квајарела пишти по сите да му ја подават прво на Исла, после на Видал па на Локи хаха

Локи кој потег само да не се исилваше да го издрибла и другиот :)

Не му оди сезонава на мрзата со повредиве.

Како би ни легнал играч како Дијаманти у тимов :). Стварно е ѕверка... Иначе жал ми е што Маркизио не постигна гол.

мн жолти то не ме бендисва иначе сметајќи дека игаме со пелусо,исла,огбона,квајарела,вучинич ( до скоро) мислам дека добро играме ама пак некои шанси не се искористија. Квајарела пишти по сите да му ја подават прво на Исла, после на Видал па на Локи хаха

Локи кој потег само да не се исилваше да го издрибла и другиот :)

Е ова е веќе нешто од Локи

А Кваљарела покажва оти седи на клупа. На чиста ситуација 3 на 2 тој се себичи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom