@Niggersinparis
Juventus remain in the hunt to acquire the services of Manchester United midfielder Nani, but have been told that they may need to offer Claudio Marchisio in return.
Nani, who has been a long-term target of the Old Lady, would be brought in to strengthen the Bianconeri’s wing play as coach Antonio Conte is desperate for reinforcements in that area of the field.
Red Devils boss David Moyes may be open to permitting his Portuguese midfielder to depart the Manchester side if Marchisio is included in a swap between the two clubs, according to Sport Direct News.
United have been monitoring the Italian international for some time and look certain to continue to do so despite Juve being reluctant to let Turin born man go.
Marchisio has made 10 Serie A appearances for the Bianconeri as they currently sit atop the standings after 14 matches.
Инаку Буфон открил дека следен за продолжување на договорот е Погба...
--- надополнето: 4 декември 2013 во 10:55 ---
По се изгледа примарна цел на Марота зимава ќе биде да го донесе Наинголан во Јувентус. Се мислам дека ќе им понуди негде 13/14 милиони + Буи за Раџа. Да бидеме реални, Буи тешко дека ќе добие некој натпревар да одигра сезонава, па најдобро е да го дадеме на некој тим ко косопственост.
Ако ме прашувате мене, најдобро би било Марота да го прати во Сасуоло, и така тој тим стана наш "младински тим", па зошто не би отишол и Буи таму. Таман со Заза, Берарди, Мароне,
Циглер , Скелото
ќе си гази.... а кога ќе подразмислам, да му текнеше на Марота да го оставеше Боакије во Сасуоло, моментално нивниот напад ќе изгледаше вака...
...........................
Буи........
Мароне........................
..........
Заза..........................................
Берарди.......
.................................
Боакије...............................
Ме бива да бидам тренер на Сасуоло