Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки морам да ви се пофалам...Конечно после долго тежнеење, и ноќи непроспиени за да го видам мојот Јувентус, мислам дека желбата конечно ќе ми се исполни. Јас Ширеа ќе имам можност да ги видам црно-белите од Торино како играат во ЖИВО :X3:

2u4o7de.jpg

И тоа ќе настапуваат со трите ѕвездички над амблемот. Солзи радосници ми потекоа додека го пишував постот :place: .

Јувентус чекајте ме...јас доаѓам!!!

Дечки морам да ви се пофалам...Конечно после долго тежнеење, и ноќи непроспиени за да го видам мојот Јувентус, мислам дека желбата конечно ќе ми се исполни. Јас Ширеа ќе имам можност да ги видам црно-белите од Торино како играат во ЖИВО :X3:

И тоа ќе настапуваат со трите ѕвездички над амблемот. Солзи радосници ми потекоа додека го пишував постот :place: .

Јувентус чекајте ме...јас доаѓам!!!

Штета нема да го видиш ПДЧ твојот идол :(

Нешто инфо за ова?
Овие провокативни фотографии доаѓаат во момент, кога се погласни се шпекулациите во Италија дека Буфон ја изневерил својата сопруга со позната медиумска личност со сеуште неоткриен идентитет.
http://maktel.mk/sport-2/item/9371-foto-seredova-go-cheka-bufon-vo-topla-kada-no

Наполи пуши го !Јувентус на +8 .Утре и Интер да зафркне и може да бидеме поопуштени уште во Декември .
п.с Рома не ја сметам за конкурент .

Де Чеље во прв состав задутре. Да им покаже на Турците што е тоа ПЕКОЛ :cuc:

И Ањели нема да биде во составот баш немаме среќа со повредиве. :D

1459662_568979303176448_847921661_n.jpg

Утре мислам дека ќе играме со најдобриот состав. Очекувам по страните да се Лихштајнер и Асамоа, а во нападот Љоренте и Тевез. Мора да бидеме ефикасни и внимателни и без грешка да играме. Оти таму ако направиме грешка, нема да може да се вратат играчите психички.

Утре мислам дека ќе играме со најдобриот состав. Очекувам по страните да се Лихштајнер и Асамоа, а во нападот Љоренте и Тевез. Мора да бидеме ефикасни и внимателни и без грешка да играме. Оти таму ако направиме грешка, нема да може да се вратат играчите психички.

Па добро сега, и Лига Европа не е лошо натпреварување :icon_lol:. Башка ако одиме до финале, ќе играме на Јувентус Арена....
Шала на страна, има некакви информации од Турција да не прават проблеми навивачите на Галата. Кога им гостуваше Реал, цела ноќ не ги оставија да спијат
--- надополнето: 9 декември 2013 во 14:58 ---
WTF

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom