Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Некој ако сака да ми каже за Сопкаст од каде да го инсталирам и како се работи со него ќе сум му многу благодарен (y)

1384036_673526992667132_1970222634_n.jpg

На денешен ден најдобар стрелец во историјата на Јувентус и тоа против Милан :)

Карлос Тевез, како и Алекс и Баџо, има дадено 5 голови во првите 9 натпревари. 10-ката засега ги оправдува очекувањата! треба да се напомене дека тројцата ја носеле 10 ката !!

Верати е играч кој може да ја помине цела кариера во Јувентус за разлика од Погба за кој е прашање на време кога ќе замине. Предност за нас е што моментално Погба е многу подобар од Верати и ако може Марота на лето да изнуди понуда од Верати и 30+ милиони за Погба јас веднаш би прифатил.

хаахахах па Верати сигурно вреди најмалку 20 милиони евра а цената на Погба е тука некаде .
ПСЖ се децидни замена Погба-Верати .
Јасно е дека никој нормален не би одбил таа зделка што ја кажа ти ама сега за сега Погба не ја држи таја цена .
Ништо не може да се знае другар .Марко Верати може да ја помине цела сезона во Јувентус но исто така може да си замини ако има добра понуда (да бидеме реални ).
Голема грешка е што го испуштивме минатата година кога за 12 милиони евра замина во Парис .

И пак ќе пишам Ањели к** да пуши ради Дел Пиеро . Неопростено ќе му биде тоа цел живот од мене :) од Јувентус вечер очекувам пунење 3-4 спрема 0 . Ако примиме гол од Катанија што е ужасна оваа сезона треба све тоа да се испоубие :)

хаахахах па Верати сигурно вреди најмалку 20 милиони евра а цената на Погба е тука некаде .
ПСЖ се децидни замена Погба-Верати .
Јасно е дека никој нормален не би одбил таа зделка што ја кажа ти ама сега за сега Погба не ја држи таја цена .
Ништо не може да се знае другар .Марко Верати може да ја помине цела сезона во Јувентус но исто така може да си замини ако има добра понуда (да бидеме реални ).
Голема грешка е што го испуштивме минатата година кога за 12 милиони евра замина во Парис .

Според мене Погба моментално вреди над 30 и на само 20 години ќе игра прва постава на светското за Франција. Со добра игра во Бразил сигурно ќе се крени неговата цена за 10 милиони и ПСЖ може да има голем ќар од него на маркетиншки план во Франција, сепак е нивниот најголем талент.

Ако можеше да го купат Маркињос за 35, сигурен сум дека Марота може да му извлече 50 за Погба (Верати 20 + 30),но сепак се зависи како ќе се покаже Погба на светското.

П.С. Личам на нигерот со математикиве,ама мене ми изгледаат реални. :D

Дојде време Милан и Јувентус да треба да им продаваат играчи на Псж... А само пред 10- 15 години беше обратно...

Vecerva treba da igrame isto kako so Genoa ...

Treba da pobedime bez da primime gol... 2:0 FT

исла,исла,исла,исла,исла,исла,исла,ИСЛА........

:facepalm:

Ме боли цев кој ќе биде прва постава (треба Сторари да го видиме, доста беше од Џиџи нека одмори некоја утакмица) битно да победиме !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom