Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не му беше потребно на Киелини...

линк

ништо страшно..професионализам е едно а навивање е друго..и Инзаги и Анџелоти како мали беа навивачи на Интер па после станаа икони на Милан плус и јавно излегоа со такви изјави па никому ништо .се гледа и цени тој што направил за клубот а не што било порано

ништо страшно..професионализам е едно а навивање е друго..и Инзаги и Анџелоти како мали беа навивачи на Интер па после станаа икони на Милан плус и јавно излегоа со такви изјави па никому ништо .се гледа и цени тој што направил за клубот а не што било порано

Абе ти за Интер си бе или за Јуве? Гледам твоите колеги од фан клубот се жалат од тебе :icon_lol:

Навивал за Интер, почна со Јуве, заврши како легенда на Милан.
А тоа за кој бил Киело не е важно, важно е кој е сега и каде му е срцето ;)

Абе нормално е тоа, еве имам другар што беше за Јуве али од кога испаднаа во Б, сега ватрено навива за Баерн ..
кај ги најде. па неможам помуфлосан тим да смислам

Маркети најдобро знае :D
481568_461610933897827_1912989861_n.jpg

Колку шо знам Анчелоти е пред се икона на РОМА. И неколку пати има изјавено дека САКА ДА БИДИ ТРЕНЕР НА РОМА. Така да ова со Милан можиш да го третираш како професионализам. Батали статус на легенда.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 20:51 ---
Давил Виља е пред позајмица во Јувентус

http://football-italia.net/28602/juve-set-david-villa-loan
кој морон ја смислил оваа шпекулација.
Нон сенс е играчот шо ќе се земи на зима да не е авејлабл за ЛШ.

Pa Kielini i koga bese u seria b bese u Juve so ako navival za mialn
Па никој не го спомна Келини,тој е друг пример ,секој фудбалер си има омилени клубови тоа не е ништо страшно !!!!!!!!!!!!!!!
Сладоледџија го спомна неговиот другар кој се откажал од Јувентус кога го преместија во Срериа Б,па затоа му реплицирав жестотко .
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:07 ---
Ако го сака Конте тогаш Марота 100% го носи Боакие во Јуве :drk:

Малце да се потсетиме, голот на Боакие за Јуве :icon_mrgr: 0:52
Арно што ме потсети на овој Боаки....го засакав а го имам гледано само на 5 минути на пријателска утакмица на Јувентус
п.с Го засакав бидејки убави пари земав на СПОРТСКА баш со неговиот гол Сасуоло победи со 1-0 .

Колку шо знам Анчелоти е пред се икона на РОМА. И неколку пати има изјавено дека САКА ДА БИДИ ТРЕНЕР НА РОМА. Така да ова со Милан можиш да го третираш како професионализам. Батали статус на легенда.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 20:51 ---

кој морон ја смислил оваа шпекулација.
Нон сенс е играчот шо ќе се земи на зима да не е авејлабл за ЛШ.

nema vrska ako ne e avejbalbl za ls on zatoa ke moze da gi igra site utakmici u serija a i koga ima ls ke odmata i ke bide spremen u svako doba za serie a, a za ls ke se molime na gospod na matri vucinic i giovinko i kvajarela da im bide denot

nema vrska ako ne e avejbalbl za ls on zatoa ke moze da gi igra site utakmici u serija a i koga ima ls ke odmata i ke bide spremen u svako doba za serie a, a za ls ke se molime na gospod na matri vucinic i giovinko i kvajarela da im bide denot
hmm drugo e koga igracot e spremen za site fronta.
racunaj nedajboze nekoj da se povredi od onie za ls kje treba da improvizirame.
ednostavno, potreben e coek za site fronta

hmm drugo e koga igracot e spremen za site fronta.
racunaj nedajboze nekoj da se povredi od onie za ls kje treba da improvizirame.
ednostavno, potreben e coek za site fronta
Со доаѓањето на Давид Виља нема потреба да се замарам дали победил Интер или не бидејки ке бидам 101 процент сигурен дека ке освоиме скудето !
Е сега тоа што не може да игра ЛШ е проблем ама сепак мислам дека нема подобра варијанта за позајмица во нападот .
п.с Неговата плата е 8 милиони евра годишно што значи за половина година 4 плис и Баселона најавила дека ке му плати дел од платата така да за мене е најдобра варијанта !

Со доаѓањето на Давид Виља нема потреба да се замарам дали победил Интер или не бидејки ке бидам 101 процент сигурен дека ке освоиме скудето !
Е сега тоа што не може да игра ЛШ е проблем ама сепак мислам дека нема подобра варијанта за позајмица во нападот .
п.с Неговата плата е 8 милиони евра годишно што значи за половина година 4 плис и Баселона најавила дека ке му плати дел од платата така да за мене е најдобра варијанта !
Чоек ова ти е како хемотерапија и не решава ни еден проблем.

Тимот таков каков шо е без проблем гази во Италија.
Ако прајме подобрување ќе прајме само за да бидиме поконкурентни во ЛШ.
Сигурно нема Марота да фрли 4миљони на Виља за накрај наместо 10 поени пред второпласираниот да завршиме со 20 напред.
Скудетото шо се однесува до мене е решено. Па ако сака Џакерини, Погба и Де Чеље нека играат до крај.

Абе каков Виља какви бакрачи ! За Сериа а само да игра ? Боље ке го вратиме Боакие него Виља ! Не дека е лош играч он ,далеку од тоа ама не ни треба.Убаво викате за ЛШ ни треба ! Затоа другари Дрогба му е мајката :D

И Галијани има изјавено дека бил навивач на Јуве па што..
Точно. И Галијани има изјавено дека како дете имал чекано автостоп од Монца до Торино, само за да го гледа Јуве. Ама тоа е во минатото. Тие се професионалци, Галијани има докажано дека е огромен фан и поддржувач на тимот во кој работи, исто како и Киело.

Можеби Киелини како дете навивал за Милан (иако изворов спортски.мк е многу нестабилен, ништо чудно да е и измислица, бидејќи изјавава ја нема на никоја поверодостојна страна, а пресна е случката каква фама се крена кога Балотели изјави дека бил фан на Милан, така да сметам дека и ваква изјава на Киелини доколку постои нема да остане незабележана од сериозен медиум), но сега е еден од главните столбови на Јувентус, и како што сам има кажано во „изјавава“ дека нема шанси да не почнеш да навиваш за Јуве кога ќе го облечиш дресот!

Точно. И Галијани има изјавено дека како дете имал чекано автостоп од Монца до Торино, само за да го гледа Јуве. Ама тоа е во минатото. Тие се професионалци, Галијани има докажано дека е огромен фан и поддржувач на тимот во кој работи, исто како и Киело.

Можеби Киелини како дете навивал за Милан (иако изворов спортски.мк е многу нестабилен, ништо чудно да е и измислица, бидејќи изјавава ја нема на никоја поверодостојна страна, а пресна е случката каква фама се крена кога Балотели изјави дека бил фан на Милан, така да сметам дека и ваква изјава на Киелини доколку постои нема да остане незабележана од сериозен медиум), но сега е еден од главните столбови на Јувентус, и како што сам има кажано во „изјавава“ дека нема шанси да не почнеш да навиваш за Јуве кога ќе го облечиш дресот!

toa go imase i na oficijalna strana na Juve

http://www.juventus.com/juve/en/news/17dic2012_chiellini

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom