Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јувентус и Лусио сега официјално, договорно го раскинаа договорот на играчот со тимот. Лусио е слободен да си бара нов клуб.
А сме му платиле оштета нешто ? иначе http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=13513
Сепак до негде е во право Конте за финансиите ..Дел од ова е вистина ! На неколку различни портали ја прочитав изјавата на Конте за мозни засилувања во Јануари и нигде не се спомнува конкретно Дрогба,само што Конте рекол дека немаме потреба од "Топ Играч" !
Сепак до негде е во право Конте за финансиите ..
ili kje go vrati AMAURI hahahЗнаејќи го Марота, на лето можат да пристигнат Бенајун, Чамак или Асаиди...![]()
Aбе се е тоа ок, али на Лусио сме му дале ли пари како оштета или не ?
On bara da se raskine dogovorot ne nie taka da nema nikakva ostetaAбе се е тоа ок, али на Лусио сме му дале ли пари како оштета или не ?
Марота според мене досега одлично си ја врши својата работа. Никој спортски или генерален директор не ги погодил сите трансфери, па ниту Марота. Работата на Марота е да склопи тим за тренерот да освојува титули. Тоа лани тоа го направи, а годинава е главен конкурент за да го направи тоа. Тоа е факт дека Марота си ја брка работата како што треба, е сега, можеби има одреден простор за критика за негови одредени потези (пример високата сума за Мартинез),но и Моџи имаше доста свои необјаснети ангажмани.Знаејќи го Марота, на лето можат да пристигнат Бенајун, Чамак, Асаиди или може пак да го вратат Бориело..., а на Бендтнер ќе му дадат 5 годишен договор
Дали малиов е можна змаена за Дел Пиеро ?