Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ај што убавооо :D Известувањата ми стигаат со капчето на Дедо Мраз :D:D:D:D

MMM напиша:
The Italian champions are looking for the replacement for Nicklas Bendtner who is injured and will be out for three months.

Bokaye-Yiadom on the other hand has been scoring at will in the Serie-B for Sassuolo.

His exploits in the Italian second tier puts him right in the mix of options being considered by Juventus manager Antonio Conte.

The other options being assessed are Ciro Immobile and Manolo Gabbiadini.

The Ghana international however looks the more likely option since he is the only one among the three fully owned by the Italian champions.

Juventus is looking to the January transfer window to make a definite move in this regard.
-----------------------------------------------

:vozbud:

Ако го сака Конте тогаш Марота 100% го носи Боакие во Јуве :drk:

Малце да се потсетиме, голот на Боакие за Јуве :icon_mrgr: 0:52

:oops:

385981_509207175780545_576089351_n.jpg

Ова не му беше потребно на Киелини...

линк
Ништо лошо, си навивал за Милан но сега е Јувенташ. Знаеш колку луге навивале за некој тим како мали па сега навиваат за други тимови. Немам сомнеж во Киелини секоја утакмциа срцето на терен го остава

Абе нормално е тоа, еве имам другар што беше за Јуве али од кога испаднаа во Б, сега ватрено навива за Баерн ..

Абе нормално е тоа, еве имам другар што беше за Јуве али од кога испаднаа во Б, сега ватрено навива за Баерн ..
Епа тука лежи зајакот....Вистински навивач е со клубот кога му е најтешко и кога клубот губе и со 5-0 .Да ги ебам јас сите навивачи на Јувентус што кога Јувентус го преместија во 2 ра лига го заборавија клубот .

Епа тука лежи зајакот....Вистински навивач е со клубот кога му е најтешко и кога клубот губе и со 5-0 .Да ги ебам јас сите навивачи на Јувентус што кога Јувентус го преместија во 2 ра лига го заборавија клубот .

Pa Kielini i koga bese u seria b bese u Juve so ako navival za mialn

"Planovi su porodica, da završim još jedan fakultet i da posle preuzmem neku funkciju u klubu", rekao je Kjelini koji je diplomirani ekonomista.Брее све учени луѓе хахаха :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom