Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да видиме што смисли Зак мислам да го стави Џовинко прво а покасно Диего и некоја измена во одбрана ако има асален да идеме на 0-2

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Пенал им даде бе!

Да ми го пушат и судијата и Хамшик и Наполи!!!

Трпи Хамшииииикккк хахахахаха ајде јуве сега да им збрцаме уше еден

Ајдее Марек Хамшик:vozbud:
Ѕверка!
А Дел Пиеро мн лошо го изведе овој напад сега... сам беше и остави да го пристигнат и да му исфрлат топката чисто :toe:

ЕДИТ: Абе овој будалиов гол дае :|

Си добив кладба 10 денари дека Хамшик ќе утне.
Ама еве го 1-1. Мислев ќе ги бутне пеналот, ама изгледа не.

очекувајте сеа да примиме усе 3 или 4 комада:tv:

sekogas e vaka..prvo poluvreme napagjame voa noa, i 4 gola da dademe...vtoro ke primi 5 gola u p m..shoe rabotava vo vtoro poluvreme sekogas e taka da mu ebam mater

sekogas e vaka..prvo poluvreme napagjame voa noa, i 4 gola da dademe...vtoro ke primi 5 gola u p m..shoe rabotava vo vtoro poluvreme sekogas e taka da mu ebam mater
Ко да ја гледам македонскава репрезентација...у првите 45мин и Бразил ќе ги згазиме да ни ги даат...ама затоа после 46та играчите стануваат дел од публиката :)

Ко да ја гледам македонскава репрезентација...у првите 45мин и Бразил ќе ги згазиме да ни ги даат...ама затоа после 46та играчите стануваат дел од публиката :)

pa taka e sho...ajde i voa drvotot camoranesi da izleze..i neka go stavat ciovinco aman od koa go 4ekam toa...a sho vikas ti stvarno e taka kako mak.reprezentacija da ja gledame :(

сега вистинското прашање дали ќе издржите
манингер досега ве спаси некоклу пати:toe:

gledajte sea kako moze ne stasavme do golot sho e rabotava so vie...leeeeeeee ke se otrujam go vadi del piero go stava grigera...sho mu e na voj zekeroni 4uknatiov diiii..duri sea primame uste 2 gola...u p m...sho saka voj da go brani rezultatot:tapp:

Готово, Јувентус Изгуби.
Златната измена е направена.

Vleze Zverot. Sega Napoli ke ima dominacija so 12 igraci. Pomozi Boze:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom