Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што им е на овие Наполи? Што се исфрустрирале толку?

Што им е на овие Наполи? Што се исфрустрирале толку?
Не очекуваа ваков шок тоа е коа не потценија.Ете зошто Киелиниии е најдобарррр пс очекувам над 10 картони вечер вкупно наравно

Сеа требаше црвен картон на Дел Пиеро како го удри со рака и тоа намерно !

Сеа требаше црвен картон на Дел Пиеро како го удри со рака и тоа намерно !
Јас би му дал на играчот на Наполи црвен за глума. Беше удрен по грбот а се држеше за глава.:helou:

Јас би му дал на играчот на Наполи црвен за глума. Беше удрен по грбот а се држеше за глава.:helou:

Tака треба. Да се бранат играчите. Тоа е тоа.
Иначе Сигурно го глеал Балотели со Јуве коа играа интер, па си рече ај да пробам.

Аман бре овој Мело да не се чува за светското?! Еден асален пас не направи, среќа одбраната го поправа сеа за сеа...:uvo:

солидно прво полувреме иако се браниме во поголемиот дел,наполи не можи да го најди голот-за среќа....се надевам дека Јуве ќе успее повторно да го најди голот на наполи во второто полувреме

Eдинствено нешто добро во првово полувреме е резултатот. Играта, типична за Јуве од оваа сезона. Без идеја, без шанси...

Погодете од еднаш кој е најлош играч кај Јувентус? :tv:

Лоша работа, премногу затворено играме, а и како по обичај второ полувреме ќе цркнат и ајде пак ќе примиме голови, кога испуштивме водство од 2-0 дома ништо не би ме изненадило, али ајде ваљда ќе успеат да се одбранат :wink:

Да не ја подречам одбранава, ама како играат до сега 180 минути да играат нема да примат гол. Само да продолжат така во 2 полувреме. Немој да сум слушнал од некој, Тери, Фердинанд, Видич , Пике, итн. Келини:zver:

Мислам дека треба да продолжиме со тактикава, зашто на неколку пати Наполи, а особено Лавеци покажаа дека се опасни од контри. Подобро е да се браниме и да чекаме контра, отколку да се отвориме па да не ебат на контра.

Погодете од еднаш кој е најлош играч кај Јувентус? :tv:
:pos2::pos2: гросо катастрофа па после филипе мело (има пад во играта па пак ке изигра несо јако па ке усере :pos2::pos2:)

Amauri drvo, ako vleze Giovinco moze da ocekuvame pogolema razdvizenost vo napadot. Kandreva super izigra a Melo i Markizo kako da gi nema. Kielini car:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom