Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zver ipol vleze ne zver...sea gledajte sho ke stane...ama ajde da se nadevam :P

As i Said. Juventus will Lose.
2-1

abe ajde sho e rabotava...kakvko nadevaje nema nades za nas smrdenite..rekov ja deka ke ja naebeme..nz nz ke se otrujam so sakaaat vie od nas zivcite da si gi iskineme...

aajde tolku e odnas ni treba samo eden :pop: .. i nz so druga eden kur u gas im treba da tr4aat poveke :drk:

На Манингер мамицата да му ја ебам:tapp::tapp::tapp:

So e Maninger kriv jas ne svakam?
Gledaj ti cela utakmica ne svrzaa 5 pasa, akcija ne naprai saglam kako sto treba.

изгледа насиве не го гледаат добро резлутатот мислат дека водат 2 1 па играат рутинираноо :tv:

3-1, толку.
Точката е ставена.

Ајде сите со пцуење ..

Мело и компанија катастрофа.
Келини и Кандева беа ОК.

Ништо, катастрофа!

СЕ ДОДЕКА ЈУВЕНТУС СЕ РЕШАВА ДА БРАНИ РЕЗУЛТАТ, ГО ГУБИ ИСТИОТ.
Мора до крај, исто темпо. Само да напаѓа, па макар и сите да умрат.
А Уште нека го ставааат, Григера. Нека ги чува другиве на клупа.
Само по 3 од сеа да зима на клупа треба. Григера, и уште било кои 2, бо кои сигурно нема да бидат Џовинко и било кој друг напаѓач или офанзивен у среден ред.

Све да им наебем ... овја Киелини ми е жал кој го гледам чуеков кој се дроби ради некој клошарана тешки што не сакам више после сезонава у Јуве да ги гледам :tapp::tapp::tapp::tapp: мамето нивно ...

ajde tolku e dzbe nadevanje...nz,nz dali ke se svestat..maninger ni najmalce ne e kriv nashive nemozea da dojdam do golot..neka se dzitnat..vaa goridna promasena investicija... i druugata ako prodolzat vaka ne gledam veke fudbal

Liga Evropa na son valda.:tapp:
Aj ke se vadime sledno kolo so Atalanta.:toe:

Подобро на клупа да не ги зимаме Џовинко,Трезеге,Јакинта .. да се игре со 2 напаѓачи без измени. Измените да ни се во одбрана, ваљда подобро така.

Сега и со Аталанта не е сигурно, 2 победи по ред имат, сакаат да ве вадат од долниот дел на табелата, и тоа 2 убедливи победи, им тргна .. ке видиме ..

а Дел Пиеро (аут) - Григера (ин) ... се ми стана јасно.

:kesa:

после третата измена се виде што ќе стани вечерва:toe: комплетно фијаско сезонава,очигледно играчите кои заслужуваат да го носат дресот можеме да ги изброиме на прсти,а имаме и неколку за во пензија
од натпреваров како што споменав,не очекував ништо,едноставно средниот ред е ДУПКА и не е способен да изврши НИКАКОВ притисок,ни со топка,ни без топка,резултатот се виде препуштајму го целиот натпревар на противникот.....летово покрај светското првенство,втор голем настан би требало да биди големиот ремонт на овој тим кој не е кадарен да се носи со просечни клубови

Сосема заслужен пораз.. тотално во надиграа во секој дел од теренот.. иницијатива имаа во текот на целиот натпревар и само се очекуваше моментот кога ке се напрај пресврт.. Повеке среќа наредниот натпревар...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom