Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да каде стасавме не ми се верува губиме од Фулам 4-1 :pos::pos::pos:

Абе не губете надеж имате време и со овој резултат не би испаднале туку ќе има продолженија сепак Јуве е најтрофејниот тим од Италија.
Ништо од продолженија ама ај ако дадете гол идете.

кај е кико рече дека јувентус нема шанса да испадне од фулам они се слаба екипа :tapp::tapp: го изедовме нема што да се коментира не вреди

Што се дешава со Јувентус еј :tapp::tapp:
Со 1 погодок ќе се пласирате?

Добро бе луѓе што се дешава со тимов не ми е јасно.
Слободно нека се откаже тимов од секаква конкуренција, нека остане само Името и тоа што некогаш бил. Па кој кур бе, да им наебам и жени и не знам што више.
Нека идат нека се убијат бе. Од Фулам бе 4-1 губат. Па макар и да се деси гол да дадат и да отидат даље, нека се откажат пак. Нема ни 4 место да завршат. наредна година ЛШ нема. Пак една кратка европска авантура ќе имаат у европа, но таква како што имаа у ЛШ сезонава. Никој нема да сака да дојде, па иако има уште толку до крајот. А за натпреваров треба некој паметен да се најде и РАСКИН на договори да прави на поединци.

Да каде стасавме не ми се верува губиме од Фулам 4-1 :pos::pos::pos:

И тоа со каков гол......жити мене шо ви изграваше голманов:tapp:Ко Симан против Шаќири да го гледам:vozbud:
Ај ај имате шанса можда ќе дадете еден:toe:

Хехех абе има Интер еден чистокрвен Италијанец во своите редови - Балотели :pipi:

Ако балотели е Чисто крвен Италијанец, ја сум Внук на Александар

БЕСЕЊЕ! САМО ТО Е СПАСО!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom