Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде честито победа браво за диего и за кандрева и за алекс :vozbud: а ето да си продолжит со таа мизерна игра од 20 декенври сонемат даено гол :vozbud:

Може некој да ги снабди головите, визуелно, сега, да се видат?

Ај за убо нека е. Уште 3 бода, моментално сме на 4 место. Да го задржиме па ако се има можност и погоре да се отиде.

И ако може некој головите да ги пушти, за оние кои не можеа да го следат натпреварот.

Нека ни е честита победата а и обложувалниците само нека продолжат да ни даваат коефициент над 2.

браво момци мило ми е што го добивте 4-тото место, конечно се добива реална слика за екипите кој ги заслужуваат местата во ЛШ...

честитки, се надевам ќе се одалечите од кучињава кој ви стојат зад грб и не се даваат :)

Inter
55
Roma
50
Milan(-2)
45
Juve
41
Napoli
40
Palermo
40
Sampdoria
40
Cagliari
38
Genoa
38
Fiorentina(-1)
34
Bari
32
Chievo
32
Parma
30
Bologna
28
Lazio
25
Udinese
24
Catania
24
Livorno
23
Atalanta
21
Siena
17
знам дека има и други екипи со меч помалце но не ми текви сеа еве после денешните натпревари forza juve :vozbud: сеа ке атакуваме на 3 место

Браво за цел тим, немам замерки на ничија игра. Би ги издвоил Дел Пиеро (кој по 12384658382 пат покажа дека е бог на фудбалската игра. Таков мајстор мајка еднаш раѓа. Само така нека продолжи и ќе игра до 40 години) и Диего кој се повеќе се наметнува како лидер на Јуве и дури и во моментите кога губевме од кој стигнеме тој според мене имаше прелазна оценка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom