Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно како го промаши тоа Диего. Голманот имаше многу среќа.

Ауу, среќа имаме, се измакнивме ...
По стегнато второ полувреме сакам, без заебанции .. :)

А и стримовите ме ебат, ни еден асален нема .. :jaj:

Се разиграа Болоња про крај на полувремево еве гледам неколку шанси по ред и тоа добри шанси.Имавме среќа малце последните неколку минути зашто можевме гол лесно да примиме ама добро е.Резултатот е супер ама мора да се даде уште некој гол.Ваква предност и нее е некоја предност зашто минатата утакмица со нив баш вака беше и ни го збрцаа у последен момент.Мора гол да се даде у вото полувреме.

Ej ljudi daj pushtite nekoj asalen stream za gledanje ovja od atdhe i justin ne rabotaa bash , mozhe do mene e mozhe e do strimovite neznam :P ... Poz i sry. about latinicava ... Forza Juve !

Ауу, среќа имаме, се измакнивме ...
По стегнато второ полувреме сакам, без заебанции .. :)

А и стримовите ме ебат, ни еден асален нема .. :jaj:
Пушти на инфо канал немаш ли га?

Добро прво полувреме за нас резултатски гледано. Болоња го засили темпото во финишот и имавме среќа што резултатот остана непроменет. Идеме на втор гол.

Леле каков нубски гол примивмеееееееееееееееее.
Мора да се пази повеќе.Вака се зафркнавме првиот пат со нив еве и сега истата грешка.Мечот трае 90+ мин и цело време треба да се пази и да се игра како да губиш а не како да е во твоја полза резултатот.Многу се нервирам вака глуп гол кога примаме.

Од кој се не примивме гол сезонава, па мораше и овие ботовиве да поминат на редот. Дрва сме во одбрана.

ова е смешно да го гледаш ... ги ваѓа Диего и Маркизио , чува 1-1 ...

ова е тој Зак што го дигна моралот на Јувентус ... :tv:

ОМГ видовте што се случи пред неполна 1 мин? ова е смешно бе ... треба цела одбрана РЕМОНТ !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom