- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Па ај еднаш да пише ај и го замолив човечки.А не на секоја страна да замара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ај еднаш да пише ај и го замолив човечки.А не на секоја страна да замара.
Секоја чест за него ако е така. Не дека само тој е крив ама по дифолт тренерското столче прво се расклатува и тоа е тоа. Ако после ова не се чувствува загрозен, секоја чест и на него и на тие кои му оставиле таков впечаток.Ферара изјави дека не е чувствувал дека е во опасност
Ферара изјави дека не е чувствувал дека е во опасност
па што да прави човекот... зацементирано му е местото на клупата...да и во моментов се концентрирал само на тоа да најде начин да излезе од кризава, а кажа и дека за неговата иднина во клубот не одлучува тој.
Ме изнервира што беше во релативно добро расположение и се зезаше со Бобан и Виали.
...да и во моментов се концентрирал само на тоа да најде начин да излезе од кризава, а кажа и дека за неговата иднина во клубот не одлучува тој.
Ме изнервира што беше во релативно добро расположение и се зезаше со Бобан и Виали.
изгледа не виде дека нешто гореше на трибините или од наочарите не видел па мислел дека е магла ах бе чиро тапа сиСекоја чест за него ако е така. Не дека само тој е крив ама по дифолт тренерското столче прво се расклатува и тоа е тоа. Ако после ова не се чувствува загрозен, секоја чест и на него и на тие кои му оставиле таков впечаток.![]()
конечно ме изнасмеа нешто вечерва
конечно ме изнасмеа нешто вечерва
хахахахахахахахаххааххаахахахахахахахахахаахаххааххаха
човеков е легенда