Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ај еднаш да пише ај и го замолив човечки.А не на секоја страна да замара.

Па ај еднаш да пише ај и го замолив човечки.А не на секоја страна да замара.

А јас сега фино лепо те замолувам да не се логираш 1 година :toe:
ќе може ?

последен оф топик од мене :salut:

Ферара изјави дека не е чувствувал дека е во опасност

Секоја чест за него ако е така. Не дека само тој е крив ама по дифолт тренерското столче прво се расклатува и тоа е тоа. Ако после ова не се чувствува загрозен, секоја чест и на него и на тие кои му оставиле таков впечаток.:aplauz:

...да и во моментов се концентрирал само на тоа да најде начин да излезе од кризава, а кажа и дека за неговата иднина во клубот не одлучува тој.

Ме изнервира што беше во релативно добро расположение и се зезаше со Бобан и Виали.

...да и во моментов се концентрирал само на тоа да најде начин да излезе од кризава, а кажа и дека за неговата иднина во клубот не одлучува тој.

Ме изнервира што беше во релативно добро расположение и се зезаше со Бобан и Виали.
па што да прави човекот... зацементирано му е местото на клупата :toe:

Па не се чуствува загрозен пошто знае дека нема да биде сменет од Секо :)

Штета што укинаа интертото куп , зошто моментално и европа лига е невозможна

Секоја чест за него ако е така. Не дека само тој е крив ама по дифолт тренерското столче прво се расклатува и тоа е тоа. Ако после ова не се чувствува загрозен, секоја чест и на него и на тие кои му оставиле таков впечаток.:aplauz:
изгледа не виде дека нешто гореше на трибините или од наочарите не видел па мислел дека е магла ах бе чиро тапа си

Па немора да го напушти бродот но наместо капетан нека чисти палуба еве рецимо тренер на петликите... овој мора под итно да си оди од јуве дека како што тргнале работиве можат да изгубат и место за Лига Шампиони.

Според мене најпотег би било сега да си го вратат Егдал дека момакот е звер.

конечно ме изнасмеа нешто вечерва
хахахахахахахахаххааххаахахахахахахахахахаахаххааххаха
човеков е легенда

Хахаха ...
lol
Иначе 0-3 завршило,а?По вториот гол фино-лепо си го исклучив телевизорот и земав да учам за испит за утре ... Како ми тргнало,гарант го паѓам ...

Офтопик: Ќирцата е експерт за морнар мислам дека добро го владее кормилото на бродот треба да го земат во некој морнарски екипаж. Прав капетан е, кога има бродот несреќа капетанот останува последен, само уште треба да дојде на некоја утакмица со бела морнарска облека а не со монтка :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom