Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера цело метро на Милито не му видоја судиите денес не сакатија со две линии.Офсајди беа не плукајте по судијата. :nenene:
Раката друже, раката беше позади линијата, а и ти реков погоре, аголот што го даде режисерот беше лош, од косо, Скај Италија ке направи анализа на истото, реков, дискутабилно е и не можам од тој агол бар јас да судам, се што видов е дека Јакина со раката е позади таа линија и дефакто милиметри одлучуваа, подобар агол би завршил добра работа . :smir:Голот на Јакинта беше регуларен и чист како солза затоа што ногата на одбранбениот на Џенова беше пред Јакинта. Ама некој од Горе не мислеше така. На некој не му одговара Јувентус да е силен претендент за Скудетото. Нека им служи на чест и нека идат у п***у матер.
Брат не се секирај ке го јадат и судиите и морати и сите по ред, не видено е ова бе све им ебам, какво судење е ова, резултатот требаше да биде 2-4 а не 2-2, почне ли ЈУВЕ со добри игри стапуваат судииве на сцена, овој сакани од секогаш ни е правел проблеми, не ми се верува како чист гол на Јакинта беше поништен а цел метарски офсајд на милито беше гол, нека разгледа малце уефа зш вакви работи многу често почнаа да се случуваат.Голот на Јакинта беше регуларен и чист како солза затоа што ногата на одбранбениот на Џенова беше пред Јакинта. Ама некој од Горе не мислеше така. На некој не му одговара Јувентус да е силен претендент за Скудетото. Нека им служи на чест и нека идат у п***у матер.
Голот на Јакинта беше регуларен и чист како солза затоа што ногата на одбранбениот на Џенова беше пред Јакинта. Ама некој од Горе не мислеше така. На некој не му одговара Јувентус да е силен претендент за Скудетото. Нека им служи на чест и нека идат у п***у матер.
Раката друже, раката беше позади линијата, а и ти реков погоре, аголот што го даде режисерот беше лош, од косо, Скај Италија ке направи анализа на истото, реков, дискутабилно е и не можам од тој агол бар јас да судам, се што видов е дека Јакина со раката е позади таа линија и дефакто милиметри одлучуваа, подобар агол би завршил добра работа . :smir:
п.с. 2-2 не е лошо на вакво гостување, лошо е што Јуве првиот гол го примија доста наивно во моменти кога Џенова беа далеку од доминација и од посакуваната игра и тука е клучот за овој '' неуспех '' .
ако не си ја гледал џабе пишуваш ... првиот НЕ БЕШЕ ОФСАЈД
Раката...на тато :pos2: друже во ред е раката ама претерано беше тоа да се суди,но не можеш против судиите,вчера Реал доби пенал а дечкото си ја бранеше главата ама тоа еРаката друже, раката беше позади линијата, а и ти реков погоре, аголот што го даде режисерот беше лош, од косо, Скај Италија ке направи анализа на истото, реков, дискутабилно е и не можам од тој агол бар јас да судам, се што видов е дека Јакина со раката е позади таа линија и дефакто милиметри одлучуваа, подобар агол би завршил добра работа . :smir:
п.с. 2-2 не е лошо на вакво гостување, лошо е што Јуве првиот гол го примија доста наивно во моменти кога Џенова беа далеку од доминација и од посакуваната игра и тука е клучот за овој '' неуспех '' .
Абе види, овој стадион на Џенова очигледно не е погоден за поставување на камери по истиот, аголот на репетицијата беше смешен, од косо, и јас по тоа судам, ако излезе подобра снимка тогаш и ке си го кажам мојот финален став кој е ирелевантен како и да еРаката...на тато :pos2: друже во ред е раката ама претерано беше тоа да се суди,но не можеш против судиите,вчера Реал доби пенал а дечкото си ја бранеше главата ама тоа еда се надеваме само дека ќе има што помалку судиски грешки во иднина
![]()