Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера цело метро на Милито не му видоја судиите денес не сакатија со две линии. :) Офсајди беа не плукајте по судијата. :nenene:

Ова ли е фудбал бе мамата нивна да им ја ебам, ги надигравме барем селјачиштава, синоќа милито цел метар во офсајд, ништо гол било, мамата нивна. првиот гол ни беше чист ко солза, вториов имаше милиметарски офсајд не во споредба со цел метарскиот офсајд на милито и ова било фудбал, Јувентус местел после, 3 години судии не јадат нека се држат цврсто зш не верувам дека вака ќе биде за долго ќе го јадат стапот во италија верувајте ми .FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

За вториот поништен имаше офсајд, за првиот е дискутабилно, кадарот што го даде режисерот беше лош, од косо, и јас само ја видов раката на Јакинта напред, ваљда Скај Спорт ке направат асална анализа па ако не ве мрзи, гледајте :) .

А за свирежот на судијата на крај, убаво му рече истиот на Гросо, требаше да нафрла односно да си ја има онаа уиграна тактика при вакви моменти, а не да започнува акција, и онака ниската одбрана на Џенова не може очигледно да се справи со таквиот уигран стил на изведување на прекини, 2 пати потклекнаа .

Навистина штета. Не сум задоволен воопшто.
Немам да кажам многу работи ќе кажам само неколку.
1.Лоша формација на Ферара уште од почетокот на натпреварот. Не створивме многу шанси во текот на целата утакмица
2. Измените беа лоши ( што исто така е грешка на Ферара ) ... играчите што влегоа беа ОК , али требаше многу порано да биде изваден Амаури ( кој не го видов во второто полувреме ) и на негово место да влезе Трезеге.
3. Тоа ти е кога играме со два хендикепи на бековските позиции. Немавме ниту еден центаршут од страна, ниту еден пробив од страна , само Каморанези се обидуваше нешто по средината али таму беше најгусто. Григера не ни го забележав во второто полувреме. На негово место требаше да влезе Зебина или евентуално Касерес.

Ова ми се првичните впечатоци. Навистина штета што не победивме. ОДбраната играше добро ... на моменти Киело беше индиспониран и тоа резултираше со два гола со глава. ( при првиот небеше таму кај што требаше, а килавиот Гросо со 1.90 неможе да скокне , а при вториот го прелета топката , Легро проба да ја затвори неговата позиција али Креспо беше во поизгледна ситуација и го доби дуелот )

Вчера цело метро на Милито не му видоја судиите денес не сакатија со две линии. :) Офсајди беа не плукајте по судијата. :nenene:

ако не си ја гледал џабе пишуваш ... првиот НЕ БЕШЕ ОФСАЈД

Голот на Јакинта беше регуларен и чист како солза затоа што ногата на одбранбениот на Џенова беше пред Јакинта. Ама некој од Горе не мислеше така. На некој не му одговара Јувентус да е силен претендент за Скудетото. Нека им служи на чест и нека идат у п***у матер.

И не пцујте по судијата , најмалку ни е он крив ... вториот беше чист офсајд ... за првиот може да се дискутира али ми се чини дека и тоа беше за малце офсајд.

Ги има некој головите...не го видов на Трезеге се изнервирав и исклучив ТВ :toe:

Голот на Јакинта беше регуларен и чист како солза затоа што ногата на одбранбениот на Џенова беше пред Јакинта. Ама некој од Горе не мислеше така. На некој не му одговара Јувентус да е силен претендент за Скудетото. Нека им служи на чест и нека идат у п***у матер.
Раката друже, раката беше позади линијата, а и ти реков погоре, аголот што го даде режисерот беше лош, од косо, Скај Италија ке направи анализа на истото, реков, дискутабилно е и не можам од тој агол бар јас да судам, се што видов е дека Јакина со раката е позади таа линија и дефакто милиметри одлучуваа, подобар агол би завршил добра работа . :smir:

п.с. 2-2 не е лошо на вакво гостување, лошо е што Јуве првиот гол го примија доста наивно во моменти кога Џенова беа далеку од доминација и од посакуваната игра и тука е клучот за овој '' неуспех '' .

Брат не се секирај ке го јадат и судиите и морати и сите по ред, не видено е ова бе све им ебам, какво судење е ова, резултатот требаше да биде 2-4 а не 2-2, почне ли ЈУВЕ со добри игри стапуваат судииве на сцена, овој сакани од секогаш ни е правел проблеми, не ми се верува како чист гол на Јакинта беше поништен а цел метарски офсајд на милито беше гол, нека разгледа малце уефа зш вакви работи многу често почнаа да се случуваат.

Бида шо бидна, ама Јакинта треба да се научи потимски да игра, во 2 наврати Амаури беше сам(имаше чоек на 2-3 метра од него) и не доби топка. Еден гол би паднал тука, сигурно.

Раката друже, раката беше позади линијата, а и ти реков погоре, аголот што го даде режисерот беше лош, од косо, Скај Италија ке направи анализа на истото, реков, дискутабилно е и не можам од тој агол бар јас да судам, се што видов е дека Јакина со раката е позади таа линија и дефакто милиметри одлучуваа, подобар агол би завршил добра работа . :smir:

п.с. 2-2 не е лошо на вакво гостување, лошо е што Јуве првиот гол го примија доста наивно во моменти кога Џенова беа далеку од доминација и од посакуваната игра и тука е клучот за овој '' неуспех '' .

ако не си ја гледал џабе пишуваш ... првиот НЕ БЕШЕ ОФСАЈД

Снимката шо ја видов ми делуваше како да беше во офсајд. Е сега ќе чекам поуба снимка па да го гледам пак.

Раката...на тато :pos2: друже во ред е раката ама претерано беше тоа да се суди,но не можеш против судиите,вчера Реал доби пенал а дечкото си ја бранеше главата ама тоа е :toe: да се надеваме само дека ќе има што помалку судиски грешки во иднина :toe:

Раката...на тато :pos2: друже во ред е раката ама претерано беше тоа да се суди,но не можеш против судиите,вчера Реал доби пенал а дечкото си ја бранеше главата ама тоа е :toe: да се надеваме само дека ќе има што помалку судиски грешки во иднина :toe:
Абе види, овој стадион на Џенова очигледно не е погоден за поставување на камери по истиот, аголот на репетицијата беше смешен, од косо, и јас по тоа судам, ако излезе подобра снимка тогаш и ке си го кажам мојот финален став кој е ирелевантен како и да е :) . Затоа реков, таа ситуација е дискутабилна, втората со Трезеге не, чист офсајд .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom