Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Како дозволи Гросо да биде надскокан не ми е јасно. Примивме гол без врска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сепак и повредите имаат улога,сигурно да беа спремни Тиаго и Диего ќе беше подруго со огледа на тоа дека тие се креативци и ќе придодат за напаѓачка игра,Чиро сака игра со кратки пасови,со проигрувања ,да се спушти топката и што е можно помалце да се игра на долги топки ,со оваа средина Камора ќе ја преземе цела одговорност во нападот со оглед на тоа дека Поулсен и Мело не се креативци а Маркизио знае да се уфрли и да даде добри топки иако и Мело не е лош во тој поглед
So far, Маркизо и Каморанези ѕверови! Веднаш зад нив - Мело. Само да не ја плетка пред гол и да ја лупа само напред.
Голот го примивме безвезе, Полсен без везе му ја рогна на Каморанези, Григера не блокираше, Киелини беше негде на страна, а Гросо рипна доволно да му се стави лист под нозе. Киело е некако нескоцентриран, и за чекор поспор од играчите на Џенова.
Очекувам уште повеке убоитост во нападот и повеке помош за Каморанези кога ке се тргне напред. Треба и еден по лева страна. Амаури ако не постигне гол вечерва, мислам дека ке треба да си ја запали црвената ламбичка.
Нема да биде ни малку лесно, ама мора да средат.
ај шо го натскока па дури и го поттурна. Можеше или поштено да си падни да добиеме фал или пак да седи мирен секако на него одеше топката.Аман бе Гросо 1,90 си и неможеш да го надскокаш, овој Место. Го нема ич Гросо многу слабо, кажав јас дека ни е грешка овој трансфер али ајде може ке се поправи. Инаку Каморанези игра добро ама нема со кој да соработува Григера не ја прати доволно играта за да функционират како што треба, му фали Зебина за да биде топ. Средината добро игре, али Амаури од нервоза неможе да игре, очекувам Трезеге да влези ако продолжи така Амаури.![]()
Епа Поулсен е лост ин спејс, Гросо освен блокот исто некако ми е изгубен. а Амаури е за на магарешка клупа да тренинг заедно со Паскато и Имобиле да тренира.
Мора да влезат ДеЧеље(гросо) и Џио(поулсен). Мора да има промена во играта. Камо да се поврати и џио на плеј. Исто можи и трезеге место амаури
.