Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како дозволи Гросо да биде надскокан не ми е јасно. Примивме гол без врска.

Амаури и Гросо најслаби ... Амаури мора да седне на клупа , а Гросо игра али ко да не игра.

Одбраната игра добро , Џенова не створи многу шанси при голот требаше таму да скока Киелини , а не Гросо.

Се надевам на подобро 2ро полувреме и победа.

Не сум задоволен, примивме премногу наивен гол и наивно си го прокоцкавме водството со една Џенова, која можам да кажам дека не одигра ништо повеќе од просечно. Во второ полувреме очекувам да дадеме уште еден гол и тоа водство да го задржиме. Во спротивно многу ќе ми се заебе вечерта.

Играме со 9, 10 играчи.Левата страна е целосно отсечена.Никаде ги нема Гросо и Маркизио.
Требаше да водиме,штета што Амаури промаши на два пати

Сепак и повредите имаат улога,сигурно да беа спремни Тиаго и Диего ќе беше подруго со огледа на тоа дека тие се креативци и ќе придодат за напаѓачка игра,Чиро сака игра со кратки пасови,со проигрувања ,да се спушти топката и што е можно помалце да се игра на долги топки ,со оваа средина Камора ќе ја преземе цела одговорност во нападот со оглед на тоа дека Поулсен и Мело не се креативци а Маркизио знае да се уфрли и да даде добри топки иако и Мело не е лош во тој поглед

За малку ме потсети на Плушенко со пируетите пред малку

So far, Маркизо и Каморанези ѕверови! Веднаш зад нив - Мело. Само да не ја плетка пред гол и да ја лупа само напред.
Голот го примивме безвезе, Полсен без везе му ја рогна на Каморанези, Григера не блокираше, Киелини беше негде на страна, а Гросо рипна доволно да му се стави лист под нозе. Киело е некако нескоцентриран, и за чекор поспор од играчите на Џенова.

Очекувам уште повеке убоитост во нападот и повеке помош за Каморанези кога ке се тргне напред. Треба и еден по лева страна. Амаури ако не постигне гол вечерва, мислам дека ке треба да си ја запали црвената ламбичка.
Нема да биде ни малку лесно, ама мора да средат.

Аман бе Гросо 1,90 си и неможеш да го надскокаш, овој Место. Го нема ич Гросо многу слабо, кажав јас дека ни е грешка овој трансфер али ајде може ке се поправи. Инаку Каморанези игра добро ама нема со кој да соработува Григера не ја прати доволно играта за да функционират како што треба, му фали Зебина за да биде топ. Средината добро игре, али Амаури од нервоза неможе да игре, очекувам Трезеге да влези ако продолжи така Амаури. :)

So far, Маркизо и Каморанези ѕверови! Веднаш зад нив - Мело. Само да не ја плетка пред гол и да ја лупа само напред.
Голот го примивме безвезе, Полсен без везе му ја рогна на Каморанези, Григера не блокираше, Киелини беше негде на страна, а Гросо рипна доволно да му се стави лист под нозе. Киело е некако нескоцентриран, и за чекор поспор од играчите на Џенова.

Очекувам уште повеке убоитост во нападот и повеке помош за Каморанези кога ке се тргне напред. Треба и еден по лева страна. Амаури ако не постигне гол вечерва, мислам дека ке треба да си ја запали црвената ламбичка.
Нема да биде ни малку лесно, ама мора да средат.

Епа Поулсен е лост ин спејс, Гросо освен блокот исто некако ми е изгубен. а Амаури е за на магарешка клупа да тренинг заедно со Паскато и Имобиле да тренира.
Мора да влезат ДеЧеље(гросо) и Џио(поулсен). Мора да има промена во играта. Камо да се поврати и џио на плеј. Исто можи и трезеге место амаури

Аман бе Гросо 1,90 си и неможеш да го надскокаш, овој Место. Го нема ич Гросо многу слабо, кажав јас дека ни е грешка овој трансфер али ајде може ке се поправи. Инаку Каморанези игра добро ама нема со кој да соработува Григера не ја прати доволно играта за да функционират како што треба, му фали Зебина за да биде топ. Средината добро игре, али Амаури од нервоза неможе да игре, очекувам Трезеге да влези ако продолжи така Амаури. :)
ај шо го натскока па дури и го поттурна. Можеше или поштено да си падни да добиеме фал или пак да седи мирен секако на него одеше топката.

Епа Поулсен е лост ин спејс, Гросо освен блокот исто некако ми е изгубен. а Амаури е за на магарешка клупа да тренинг заедно со Паскато и Имобиле да тренира.
Мора да влезат ДеЧеље(гросо) и Џио(поулсен). Мора да има промена во играта. Камо да се поврати и џио на плеј. Исто можи и трезеге место амаури
.

Не се сложувам, Поулсен беше еден од најдобрите на теренот.

Како може ова после шутот на Јакинта да не е корнер?

Крвта мафијашка у пичка да им ја ебам. Чист гол ни поништија и после старецов од 132 години ни дава гол крв у пичка и на него да му ебам.

Абе не е нормален судијава мамата негова не уништи. Џенова у Серија Б треба да оди за местење.

Лол не ми се верува дека дозволивме вакво нешто да се случи.Требаше да играме подобро откако дадаовме гол а им дадовме шанси многу пред да изедначат и беше јасно дека гол ке дадат за 1-1.Ама голот на Јакинта за 2-1 не беше офсајд и судијата на заеба многуууу.Требаше ние да водиме сеа а не они!!!

И ова нека го поништи мамицата судиска и против судии ќе играме крвта да им ја ебам.

На сите гомнарии што ги направи судијава у цел меч, уште успеа да свирне крај без да дозволи да се изведе слободниот. Абе нека иде у пичку матер би му дал 10 години суспензија, мамицата платена. После нека рече некој Јуве местеле.

НА СУДИЈАТА И СУДИСКАТА ТРОЈКА ДА МУ ЕБАМ ЦЕЛА П*ЧКА ОД ЖЕНИ МУ, МАЈКИ МУ, ОД ЌЕРКИТЕ, ОД ВНУКИТЕ ОД ЦЕЛА ФАМИЛИЈА ПО СПИСОК ДА МУ ЈА НАРЕДАМ!!

Пичка и материна на судиите да им ја ебам .... не дотепаа денеска .. првиот гол на Јакинта беше сосема регуларен ... за вториот се согласувам дека беше офсајд ... но тешко е да се игра против во гости против тим+судиите ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom