Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никогаш не се знае, не знам дали памтите на голот што го даде Бириндели против Депортиво, мислам дека тогаш ја демолирав цела соба од еуфорија! :pos:
Se sekavam na golov na Birindeli na gostuvanjeto so Deportivo kade izigravme 2-2. Bogami i jas napraviv so mojata soba nesto slicno kako tebe:pos2:. Retko se gledaat takvi ubavi golovi od igraci na taa pozicija pa zatoa i radosta e pogolema.

Uste edna dobra vest i deco ke bide vo aut za utre taka da treba da se odi na pobeda, molinaro spored mene odlicno igra, tocno deka porano pravese greski ali sea mnogu mi se sviga kako igra, dosta e brz i e uigran mnogu dobro so nedved po levata strana taka da ocekuvam maksimum od nego pa da se nadevame na pobeda. FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Утре пред се' се надевам на гол, бидејќи нели, со Челзи играме. Еден гол таму вреди како 2. А ако (не дај боже) изгубиме спремен сум да go кршам даљинското...пак:kesa:
:pos:

Добри вести за Челзи нема да настапат Џо Кол и Карваљо поради повреди:helou:
Џо Кол е повреден одамна и сезонава го нема до крајо, а Карваљо нема заиграно појќе од 7-8 натпревари сезонава; па тие двајцата и не се некој голем минус во случајов. Есиен е најголемата болка, иако не игра од почетоко на сезоната, Есиен е вистински мотор на екипата.

Terry e preiskusen igrac za da si dozvoli takov luksuz taka da ne se nadevame premnogu na negov zolt karton i negovo otsustvo vo Torino. Plus sekogas e ubavo cuvstvoto da se pobedi protivnikot koga go imal na raspolaganje celiot tim.
Не мора да значи, особено ако играч(ите) на Јуве има(ат) „задача“ да испровоцираат негов жолт картон.

Некој спомна Деко, јас првпат слушам за такво нешто, и според мене Деко ќе заигра од почеток, ако негде имало информација дека е повреден, то би било некакво си тактизирање од страна на Челзи. Ако пак е вистина така, не голема, ама добра предност за Јуве би било тоа.

Не мора да значи, особено ако играч(ите) на Јуве има(ат) „задача“ да испровоцираат негов жолт картон.

Ако влезе Полусен во игра жолтиот картон ке биде мачкина кашлица. Жут сигурно ке папа, а ништо чудно да видиме и португалецов да го зарумени:). Шала на страна, судијава сакам да суди како што треба и да отвори 6 очи, а не 4. Оној вчера идиотон на Интер - Манчестер ги уништи, па ако вечер ни се деси некоја копија од тој јуче е тек тогаш далеку ке стигнеме...

Интервјуто на Клаудио Раниери за вечерашниов дуел меѓу Јувентус и Челзи...

Исто така Гус Хидинк, изјави дека Раниери е тренер кој знае да направи Шампионски тим, и дека тимовите на Раниери покажувале огромна дисциплина и игра како вистински тим...

Деко според написите ќе го пропушти денешниот меч на Стемфорд Бриџ..

Слики од подготовките во Челзи.Дел Пиеро ми е нешто замислен:vozbud:

Слики од подготовките во Челзи.Дел Пиеро ми е нешто замислен:vozbud:
Веројатно се концентрира на натпреварот...
2wdos8z.jpg

Ајде.. Со среќа вечер!!!
Да постигнете барем еден погодок...за дома полесно да пројдете...а Челзи се во голем пад во играта.. а знаете дека и Лампард има огромни проблеми па ни тој не ќе биде во таа форма за да му помогне на тимот..така да... можно е и денес да победи Јуве..па полесно да биде дома:helou:

А вечер ке ја даваат ли Јуве на прва/втора?? или ке треба да чекам реприза :toe:

Има ли информации дали ке ја даваат на хрт мтв или другите телевизии.. И СО СРЕКА ВЕЧЕР!!! ФОРЗА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе:vozbud:

Се ближи натпреварот, адреналинот е се поприсутен ... да се надеваме на добар резултат. Очекувам ТИАГО вечерва да ги заќути сите ... и (конечно) да блесне . ФОРЦА ЈУВЕ

Има ли информации дали ке ја даваат на хрт мтв или другите телевизии.. И СО СРЕКА ВЕЧЕР!!! ФОРЗА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе:vozbud:
Возбуден сум едвај чекам да ја гледиме ама не се знае кај ке се дава, вчера не се даваше фудбал на мтв2 каналот а на мтв1 ке дават Реал сега незнам на Раи Уно пишуваше оти ке дават ама ке ја мрзнат и незнам останува уште ХРТ2 ако не на стримови ке сме ...
ццц ич немаме среќа !!

ФОРЗА ЈУВЕЕ !!1

иако сум од противничкиот табор сакам пред се да ви посакам среќа и нека победи подобриот во фер плеј само да не зезнат судиите поздрав од стемофрд бриџ:smir:

Знаши вечер нема пренос на МТВ 2 ?!?!?! :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom