Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Недвед е искусен за големи мечеви и не се сомневам во неговите способности..Некни против Палермо изигра предобро, и ако ја повтори таа игра, мислам дека многу пофункционална ќе ни биде средината..

Девојка ми Љупка е уште еден фан на Јувентус..Се ближи утрешниот меч, и очекувам борба за секоја топка на терен..Форца Јуве!!!

samo neka ima fanovi.Utre tepame sigurno!!!!!!!!Forzza Juve.

Edvaj cekam da pocne mecot. Auuu me stepa nekoja euforija, izgleda nema da spijam cela nok, plus me iznerviraa u maalo za natprevarov, pa iako i Chelsea mi e simpaticna ekipa ke bidam so srce i dusa za Juve. Forza Juve

standard si mrcat koa se znae koj ke tepa:smir::smir::smir:
Pa toa odamna se znae ama izgleda na nekoi ne im odgovara da i poglednat na vistinata vo oci. Utre mora da se ide na pobeda i da se izgine na terenot pa makar site se vratile so modrici po nozete. Znaci mora da se izgine vo bukvalna smisla na zborot

Pa toa odamna se znae ama izgleda na nekoi ne im odgovara da i poglednat na vistinata vo oci. Utre mora da se ide na pobeda i da se izgine na terenot pa makar site se vratile so modrici po nozete. Znaci mora da se izgine vo bukvalna smisla na zborot

сакам Молинаро да даде гол со ножички:pos2::pos2::pos2:

samo so nosot moze on da dae gol:pos2::pos2::pos2::pos2:

78215896.jpg

Хахахаха! Е тоа би било нешто незаборавно. Но, ние ке си бидеме задоволни од него ако не си даде некој автогол или кикс не направи за другото, другите ке завршат работа.:tv:

Ау да дае Моли спектауларен гол еј, која фешта би било тоа :)

Иначе, Џон Тери доколку добие жолт картон утре, нема да го глеаме у Торино... Да се надеваме дека Амаури ќе му создава големи главоболки, па ќе мора со картони да го запре... :wink:

Иначе, Џон Тери доколку добие жолт картон утре, нема да го глеаме у Торино... Да се надеваме дека Амаури ќе му создава големи главоболки, па ќе мора со картони да го запре... :wink:

Еее ова би било одлично доколку се случи, Челзи без него е сосема друг тим, но ова сигурно го знаат нашиве и ке се обидат да изнудат картон од него.

Еее ова би било одлично доколку се случи, Челзи без него е сосема друг тим, но ова сигурно го знаат нашиве и ке се обидат да изнудат картон од него.
Terry e preiskusen igrac za da si dozvoli takov luksuz taka da ne se nadevame premnogu na negov zolt karton i negovo otsustvo vo Torino. Plus sekogas e ubavo cuvstvoto da se pobedi protivnikot koga go imal na raspolaganje celiot tim.

Terry e preiskusen igrac za da si dozvoli takov luksuz taka da ne se nadevame premnogu na negov zolt karton i negovo otsustvo vo Torino. Plus sekogas e ubavo cuvstvoto da se pobedi protivnikot koga go imal na raspolaganje celiot tim.
Али па ако пази, ако не е груб у дуели, ќе биде УНИШТЕН од Амаури. Ќе мора малце и сила да примени, или евентуално да се надеваме дека ќе потпадне на некоја провокација...:toe:

Никогаш не се знае, не знам дали памтите на голот што го даде Бириндели против Депортиво, мислам дека тогаш ја демолирав цела соба од еуфорија! :pos:

иначе Молинаро бил изгласан за играч на месецот Јануари од навивачите на Јуве :pos:

Никогаш не се знае, не знам дали памтите на голот што го даде Бириндели против Депортиво, мислам дека тогаш ја демолирав цела соба од еуфорија! :pos:

иначе Молинаро бил изгласан за играч на месецот Јануари од навивачите на Јуве :pos:
Уствари, коа ќе размислам подобро, му иде на Молинаро против англиските екипи. Еве еден одличен гол шо им го здрви на Сандерленд на пријателска прошлото лето. Закон! :)

:zver::zver:

Добро има разлика Бириндели беше познат дека има добар шут, не знам дали се сеќавате некогаш и тој ги изведуваше слободните удари, али како и да е прекрасен беше голот :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom