Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Возбуден сум едвај чекам да ја гледиме ама не се знае кај ке се дава, вчера не се даваше фудбал на мтв2 каналот а на мтв1 ке дават Реал сега незнам на Раи Уно пишуваше оти ке дават ама ке ја мрзнат и незнам останува уште ХРТ2 ако не на стримови ке сме ...
ццц ич немаме среќа !!

Rai Uno стално ја мрзнат кога даваат ЛШ, не ми се верува ни на мене да ја пуштат.
Вчера на МТВ2 ја даваа Арсенал-Рома, денес Челзи-Јувентус :helou:

Возбуден сум едвај чекам да ја гледиме ама не се знае кај ке се дава, вчера не се даваше фудбал на мтв2 каналот а на мтв1 ке дават Реал сега незнам на Раи Уно пишуваше оти ке дават ама ке ја мрзнат и незнам останува уште ХРТ2 ако не на стримови ке сме ...
ццц ич немаме среќа !!

ФОРЗА ЈУВЕЕ !!1
Вчера ја даваа на МТВ 2, Арсенал-Рома, вечерва ќе оди Челзи - Јувентус...Ти имаш ваљда на собранискиот канал видено...На МТВ 2, таа што е за националностите, со Албански превод!!

Ајде уште 6ч. и 45 мин до стартот...

FORZA JUVE!!!

Na hrt2 vcera ja najavija R.Madrid - Liverpool zatoa tie so nemaat kade da ja gledaat ke moraat na strimovi,me puka nervoza nemozam da docekam da pocne.Forza Juve

Значи ќе гледаме на собраниски.Подобро така отколку некој стрим да бараме.Па на крајот не е битно каде ќе гледаме или дали ќе гледаме битно е да победиме.

Значи ќе гледаме на собраниски.Подобро така отколку некој стрим да бараме.Па на крајот не е битно каде ќе гледаме или дали ќе гледаме битно е да победиме.
Не на собраниски..На МТВ 2, таа програма што е за Националностите..Собранискиот нема да пренесува...

Очекувајте гол од Недвед вечер незнам зашо али сигурен сум .....ајде ајде уште 6 h :vozbud::vozbud::vozbud:

Abe vazno da dademe gol na gosti a i da se izraduvame,koga vise kazuvame jas sakam del piero da dade pak nekoj od tie negovite besni golovi pa pak da dobiva aplauzi od cel stadion!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Скај спорт, проверете сигурно ќе ја има на некоја. Можно е и на БТВ, оваа бугарската да ја дават. Мислам во Струмица ги има овие програми, незнам за другите градови.

Metono1[mkd];2264546 напиша:
Скај спорт, проверете сигурно ќе ја има на некоја. Можно е и на БТВ, оваа бугарската да ја дават. Мислам во Струмица ги има овие програми, незнам за другите градови.

Можно е да га дават на Инфо канал (Струмичане проверејте) :toe:

Вечер очекувам добар и квалитетен натпревар со барем 2-3 гола..па нека победи подобриот!

Вечер очекувам добар и квалитетен натпревар со барем 2-3 гола..па нека победи подобриот!
Ќе гледаме неизвесен натпревар.. Се надевам дека судијата ќе си ја заврши работата чесно и поштено како што одликува...

Sega gledam na goal i spored nivniot sostav za vecer na dvete ekipi ima izmena kaj juve mesto grygera bi igral melberg po desno.Mozno e zatoa sto melberg dolgo vreme igrase vo anglija a i e podefanziven od grygera!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom