Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас имам мислење како Демијан.. Мислам дека ако игра Џовинко прв тим, ке имаме многу простор за брза игра.. Знаедме дека Алекс е спор ко трактор и малиов може комотно да го шета каде сака.. Но ке нема можност да влегува во дуели.. Тоа ме плаши.. А мој тип 1-3.. Челзи Лампард, Јуве Дел Пиро, Амаури и Каморанези!
Јас мислам дека нема шанси да го видиме Џовинко во првиот состав.. Покрај толку искусни напаѓачи како што се Дел Пиеро и Амаури сметам дека нема да се најде место и за Џовинко...Moжно е да изненади Раниери со такво нешто, да го видиме "копиљот" во прв тим. Само ме плаши одбраната, поточно Легротаље многу голем киксер е:nesum:
Јас мислам дека нема шанси да го видиме Џовинко во првиот состав.. Покрај толку искусни напаѓачи како што се Дел Пиеро и Амаури сметам дека нема да се најде место и за Џовинко...
И така не ми се верува покрај Павел Недвед во тимот..Јас мислам дека во ЛШ е побитно искуството кога ќе дојде ваков натпревар од прелиминарен карактер...Moже - лево крило :wink:
Utre ne ocekuva interesen mec i na nas ostanuva da uzivame vo istiot, a rezultatot ke si dojde sam po sebe. Sepak Juve e Juve
Се согласувам..Ланската форма на Кристијано Занети би била доста добра во овој случај, но јас Занети за оваа сезона го отпишувам..Се очекува да се врати на терените по 1 месец до 40 дена, а со оглед на онаа форма што ја покажа на тие 2 натпревари пред да се повреди, мислам дека изигра ептен слабо, дури и во некои моменти ми беше очаен..Не дека не се трудеше, рака на срце одеше на секоја топка, ама некако ми беше расеан, веројатно поради подолгата пауза до тогаш, а сега ќе биде уште подолга...Јас мислам дека Раниери ќе се одлучи за Тиаго, а може да биде изненадување да го видиме Поулсен што мислам дека е малку веројатно но таа работа ќе ни се разјасни утревечер!! И Тиаго и Поулсен знам дека ќе изиграат со срце, и ќе ги дадат се што е во нивна можност да допринесат за поволен резултат на Јувентус!!уствари сите го знаеме горе доле составот само дилема е местото до Сисоко,по мене најголеми шанси има Тиаго,е да беше Занети во онаа форма од лани,он ќе играше сигурно