Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
99% ќе ја даваат на МТВ2...

Џанлука Вијали, бившиот играч на Јуве, и тренер на Челзи, вика дека контранападите на Јувентус се опасни за Челзи...тука

Двава вечери почнуваат Англо-италијанските битки меѓу Јуве, Рома и Интер од една, а Арсенал, Манчестер Јунајтед и Челзи од друга страна...

Некој пишуваа прогнози. Мојата е Челзи:Јувентус 0-2. Дел Пиеро сигурно дава гол.:vozbud:
Молинаро Мен оф д меч :vozbud::vozbud::vozbud:

И јас имам мислење како Демијан.. Мислам дека ако игра Џовинко прв тим, ке имаме многу простор за брза игра.. Знаедме дека Алекс е спор ко трактор и малиов може комотно да го шета каде сака.. Но ке нема можност да влегува во дуели.. Тоа ме плаши.. А мој тип 1-3.. Челзи Лампард, Јуве Дел Пиро, Амаури и Каморанези!

И јас имам мислење како Демијан.. Мислам дека ако игра Џовинко прв тим, ке имаме многу простор за брза игра.. Знаедме дека Алекс е спор ко трактор и малиов може комотно да го шета каде сака.. Но ке нема можност да влегува во дуели.. Тоа ме плаши.. А мој тип 1-3.. Челзи Лампард, Јуве Дел Пиро, Амаури и Каморанези!

Moжно е да изненади Раниери со такво нешто, да го видиме "копиљот :pos:" во прв тим. Само ме плаши одбраната, поточно Легротаље многу голем киксер е:nesum:

Moжно е да изненади Раниери со такво нешто, да го видиме "копиљот :pos:" во прв тим. Само ме плаши одбраната, поточно Легротаље многу голем киксер е:nesum:
Јас мислам дека нема шанси да го видиме Џовинко во првиот состав.. Покрај толку искусни напаѓачи како што се Дел Пиеро и Амаури сметам дека нема да се најде место и за Џовинко...

Јас мислам дека нема шанси да го видиме Џовинко во првиот состав.. Покрај толку искусни напаѓачи како што се Дел Пиеро и Амаури сметам дека нема да се најде место и за Џовинко...

Moже - лево крило :wink:

Moже - лево крило :wink:
И така не ми се верува покрај Павел Недвед во тимот..Јас мислам дека во ЛШ е побитно искуството кога ќе дојде ваков натпревар од прелиминарен карактер...

Челзи-Јувентус 0:3,ДелПиеро дава гол сигурно(сигурно од слободен удар)Амаури и еден Џовинко ако игра ако не Григера

Utre ne ocekuva interesen mec i na nas ostanuva da uzivame vo istiot, a rezultatot ke si dojde sam po sebe. Sepak Juve e Juve

Моја прогноза за утре е 1-1 или 1-2 ...(2-3 гола) Амаури ке биде стрелец на 1 гол :vozbud:

Utre ne ocekuva interesen mec i na nas ostanuva da uzivame vo istiot, a rezultatot ke si dojde sam po sebe. Sepak Juve e Juve

како ќе уживам бе на мтв2 ќе ја глеам:drk: ставате сингл за 500-че ,коефициент 4 кома 6 за јуве

ова е мојот состав-

Амаури Дел Пиеро

Недвед Тиаго Сисоко Камора

Молинаро Легро Киелини Григера

Џиџи

уствари сите го знаеме горе доле составот само дилема е местото до Сисоко,по мене најголеми шанси има Тиаго,е да беше Занети во онаа форма од лани,он ќе играше сигурно

уствари сите го знаеме горе доле составот само дилема е местото до Сисоко,по мене најголеми шанси има Тиаго,е да беше Занети во онаа форма од лани,он ќе играше сигурно
Се согласувам..Ланската форма на Кристијано Занети би била доста добра во овој случај, но јас Занети за оваа сезона го отпишувам..Се очекува да се врати на терените по 1 месец до 40 дена, а со оглед на онаа форма што ја покажа на тие 2 натпревари пред да се повреди, мислам дека изигра ептен слабо, дури и во некои моменти ми беше очаен..Не дека не се трудеше, рака на срце одеше на секоја топка, ама некако ми беше расеан, веројатно поради подолгата пауза до тогаш, а сега ќе биде уште подолга...Јас мислам дека Раниери ќе се одлучи за Тиаго, а може да биде изненадување да го видиме Поулсен што мислам дека е малку веројатно но таа работа ќе ни се разјасни утревечер!! И Тиаго и Поулсен знам дека ќе изиграат со срце, и ќе ги дадат се што е во нивна можност да допринесат за поволен резултат на Јувентус!!

Еве едно интересно блогче... Прилично е дугачко па ме мрзи да го преведувам. Кој знае јазик добро, кој не маф му е работа. Како и да е, вреди да се прочита!

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Blog:[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]The History Boys[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Chelsea will come up against more than Juventus in the Champions League, they’ll be taking on a club with a past. [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Giancarlo Rinaldi[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular] reports [/FONT]
whitebox.gif
1996cl460.jpg
whitebox.gif
[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]There are some things in football that money can’t buy – for everything else there is Roman Abramovich:pos:. However, Chelsea will this week take on a team which owns something that all the millions at Stamford Bridge cannot purchase ... a genuine world-class pedigree:toe:.

It is like the nouveau riche meeting old money. Juventus have more domestic honours than their London rivals could dream of. They have won every major international trophy there is – most of them more than once. And they were a world brand before the term was even thought of. Dozens of the world’s greatest players have come through their doors.

In contrast, the Blues are a modern upstart who have only become a consistent European force since they started a lavish spending spree. It has brought them domestic trophies but not, so far, that elusive Champions League crown. Several Coaches have been sacrificed due to that failure.

It makes for an intriguing culture clash when the two teams meet. In the one corner you have the old establishment and in the other you have the new boys who want to take their crown. It should create two cracking ties.

However, both sides have not been without their troubles in recent times. Juve have gone through the grinder of Calciopoli and are still something of a work in progress. Chelsea, for their part, seem to have seen the purse strings tightened of late and are still in search of a style of play under their latest new Coach, Guus Hiddink.

If I was Claudio Ranieri, I would take my players – particularly the younger ones – on a tour of the Bianconeri history vaults before this game. A reminder of the importance of the club they are about to represent would do no harm whatsoever:bravo:. Juventus already are what Chelsea aspire to be. If both clubs live up to their historic reputation – there can only be one winner.
[/FONT]

Секоја чест..Се гледа легендарноста на клубов, и историјата која не можат сите пари на светов да ја купат..

Младината на Јуве веројатно има многу пати прошетано по халите со трофеи на Јувентус, и сигурен сум дека се повеќе од свесни кој и што е Јувентус..Најтрофеен Италијански клуб, еден од најреспектираните во Европа..Ништо тоа нема да го засени, иако тоа некој што се љубоморни сакаат да го направат со Калчополи, џабе им се сите кампањи да го уништат..Секогаш ќе излегуваме уште посилни..Тоа го докажува и клипчево, кое го постирам по 100 пат ама секогаш кога ќе го гледам се чувствувам како прв пат да го гледам...

Еј дечки ме немаше некое време на форумов се надевам дека нема да пречи тоа позз до сите на фан клуб јуве некои ги знам ама гледам дека има и многу нови членови FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom