Vetrence
...believe in yourself! :)
Moјата прогноза за утрешниот натпревар е 0-1. Искрено тоа ми се врти го главата.
ДелПиеро од слободен удар и штама на Стемфорд Бриџ. :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kiko ZIVOT si:smir:Секоја чест..Се гледа легендарноста на клубов, и историјата која не можат сите пари на светов да ја купат..
Младината на Јуве веројатно има многу пати прошетано по халите со трофеи на Јувентус, и сигурен сум дека се повеќе од свесни кој и што е Јувентус..Најтрофеен Италијански клуб, еден од најреспектираните во Европа..Ништо тоа нема да го засени, иако тоа некој што се љубоморни сакаат да го направат со Калчополи, џабе им се сите кампањи да го уништат..Секогаш ќе излегуваме уште посилни..Тоа го докажува и клипчево, кое го постирам по 100 пат ама секогаш кога ќе го гледам се чувствувам како прв пат да го гледам...
Уф ми зема зборот. Тоа го посакувам не само јас туку и сите играчи на Јуве да се даде гол во гости.Moјата прогноза за утрешниот натпревар е 0-1. Искрено тоа ми се врти го главата.
Како што го знаеме Раниери напочеток на 10 минути од мечот ние ке бидеме затворени ке ја осетиме играта па потоа ке отвараме така беше и во игрите во групата како што знам јас посебно со Зенит, а веке Реваншот е друга прилика и таму се оди на се или ништо.Да се надеваме дека така ќе биде али ако раниери ја постави играта како со палермо незнам како ќе заврши, најдобро е да не се брани од почеток.
Ако е точна ова формација сите закутија, зошто кажавте дека Амаури би бил прва постава 100%, не грешите, дај боже да е тоќна и вака не е грешка само со Трезегол што ке игра и со голема мотивација ке постигне гол, верувам во Трезе ....
Форза ТРЕЗЕГУЕТ !!!!))))))))
Ranieri go potvrdi napadot so Amauri i Del Piero, i sigurno deka taka ke bide
мене сношти ми се сони оти 0-2 ке заврше![]()
Е штом ти се сони тебе тимче нема што да бараат овие од Челзи.. 0-2 ка заврши.. Не од што сака, туку од што мора така да заврши натпреварот бидеќи на тимче така му се сонило..:pos2::pos2:мене сношти ми се сони оти 0-2 ке заврше![]()
За Јуве не сум запознат многу, за Челзи од споменативе кај Балак и Малуда клавам прашалници, другото е 99,9 % точно (освен ако недај Боже се повреди некој утре).