Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто тежок пораз? Како испаѓа ова, како да сме примиле 10 голови и сме биле тапа. :toe:
Играта беше добра, но ете среќата (или што и да е) беше наклонета на Интер. Ќе им се враќа со камата, ништо страшно. :vozbud:

Не тежок пораз со голови,него тежок пораз за срцево:(

Слабо ве нема во темата за Интер-Јувентус :smir:

Еве еден момент од вечерва:
Part-3728-111220.jpg

Читај Потпис (долу) ...

ејјјј не се распуцувај сите ви честитавме на фан клуб интер а ти голем шупак си

Баш ми е криво што изгубивте.Секад кога сте играле со Интер сум бил за вас.:smir:

Не тежок пораз со голови,него тежок пораз за срцево:(

:cry::cry::cry:

П.С. Само ви доловив момент од натпреварот, немора одма да се лутите.Сепак ве разбирам, пораз си е пораз, ама ипак изгубивте од шампионот, ова нека ви биде некоја утеха. :smir:

Грешка,нападот е проблем.Голови не даваме,се крстиме на Дел Пиеро од слободен или момент на инспирација. Најмалку голови имаме примено во лигата со Милан заедно. Ајде има време,не е се загубено. Точно оти е слаб Молинаро,но што е тука е. Натпреварот го одлучи Тиаго.Дечкото таман влезе во форма, се повреди, и во игра влегува духот Маркизио. Одма исписница да му се даде на дечкото,кога ќе се врати Поулсен или Занети.

грешка си,нападот не прими гол одбраната прими,прошлата ако ти текнува дадовме 4 гола и тоа на Џенова која е у добра форма, и не е само Дел Пиеро ,Амаури дава голови и Јакинта даде гол прошлото коло,и сам викаш дека Молинаро е слаб,мора да се зајакне одбраната

П.С. Само ви доловив момент од натпреварот, немора одма да се лутите.Сепак ве разбирам, пораз си е пораз, ама ипак изгубивте од шампионот, ова нека ви биде некоја утеха. :smir:

Твојата иронија најмалку ми треба во овој момент. Нема потреба да не тешиш. Фала богу не сме паднати во депресија!

Е така... И сега??

Izgubivme od tretoklasna ekipa, no zivotot ide dalje. Dovolno sme jaki psihicki da se vratime so pobedi. Tie dobija samo edna bitka no ne ja dobija i vojnata. Samo sega mi e tesko sto izgubivme od niv, najsmrdenite izdrkani klosari u cel svet sto gi mrazam povise od se. Ama pak se drzam do mototo " I slepa kokoska ke klukne nekoe zrno pcenka". Sepak Juventus e zivot a se ostanato se sitnici. U vtornik ke se rehabilitirame so Zenit. Nisto ne e zagubeno osven sto vecer u grad ke povrakam od pijanstvo a moze i ke puknam nekoja interaska faca ako me provocira. Mi ja zaebaa vecerta. Ne mozam da opisam kolku mi e tesko. Kako da mi umrel nekoj blizok. Pizdaaaaaaaaaaam!!! Prokleta sabota. Edvaj cekam da dojde prolet i revansot na Olimpico. Ke platat so kamata prokletite insekti. Ke brojam denovi do togas. AAAAAAAAAAA kolku pizdam, tesko podnesuvam porazi ama od gnidive nikako ne podnesuvam. Vo poslednite 10 godini vo prvenstvo ova ni e 5 ti poraz od niv i sekogas se cuvstvuvam isto, posrano. Dobro e sto e retko toa cuvstvo zasto obicno oni se vo ovaa situacija. idme ponataka. Forza Juve!!!

Слабо ве нема во темата за Интер-Јувентус :smir:

Еве еден момент од вечерва:
Part-3728-111220.jpg

Читај Потпис (долу) ...

Еве јас напишав нешто слично вакво на темата Фан клуб Интер кога милан го победи на интер и ме банираа од темата :tapp:
Поточно напишав:-Погледнете ми го аватарот имав нешто против интер и ми опнаа бан

Еве јас напишав нешто слично вакво на темата Фан клуб Интер кога милан го победи на интер и ме банираа од темата :tapp:
Поточно напишав:-Погледнете ми го аватарот имав нешто против интер и ми опнаа бан
Mаааа неееее... За нив нема бан... Тие се примерни дечиња... Како мечиња се сите... Еееее.. Тоа тие кога имаш вујко владика...

Рано е некој да се прогласи за шампион. Има уште ниви за орање, има ...:vozbud:
Честито победа, ама па како шампиони логично би било со некој гол повеќе да не тепавте ... ама добро, за тоа има друга тема, да не забегуваме. :helou:

Izgubivme od tretoklasna ekipa, no zivotot ide dalje. Dovolno sme jaki psihicki da se vratime so pobedi. Tie dobija samo edna bitka no ne ja dobija i vojnata. Samo sega mi e tesko sto izgubivme od niv, najsmrdenite izdrkani klosari u cel svet sto gi mrazam povise od se. Ama pak se drzam do mototo " I slepa kokoska ke klukne nekoe zrno pcenka". Sepak Juventus e zivot a se ostanato se sitnici. U vtornik ke se rehabilitirame so Zenit. Nisto ne e zagubeno osven sto vecer u grad ke povrakam od pijanstvo a moze i ke puknam nekoja interaska faca ako me provocira. Mi ja zaebaa vecerta. Ne mozam da opisam kolku mi e tesko. Kako da mi umrel nekoj blizok. Pizdaaaaaaaaaaam!!! Prokleta sabota. Edvaj cekam da dojde prolet i revansot na Olimpico. Ke platat so kamata prokletite insekti. Ke brojam denovi do togas. AAAAAAAAAAA kolku pizdam, tesko podnesuvam porazi ama od gnidive nikako ne podnesuvam. Vo poslednite 10 godini vo prvenstvo ova ni e 5 ti poraz od niv i sekogas se cuvstvuvam isto, posrano. Dobro e sto e retko toa cuvstvo zasto obicno oni se vo ovaa situacija. idme ponataka. Forza Juve!!!
Сега се кажа.Интер третокласна екипа,нема грешка.Боли секој пораз ама нема потреба од такви испади.
За јувејуве и Дивајн: Точно за средината и нивната конекција со нападот оти е проблем. Затоа и се надевам на Диего следното лето.

Леле преслабо игравме у пм. Што Јувентус беше во целите 90 минути не ми се верува. Вака слабо не сме одиграле и тогаш кога бевме у криза. Голот дојде по еден кикс на одбраната но највиновен за голот без сомнение е Манингер:tapp:. Леле видовте како ја остави топката да влезе у гол. Стварно не ми се верува. Каков професионалец е тој што бара офсајд, а не се труди да го брани голот. Беше добар до пред постигнатиот гол но не ми се верува како можеше да чека од судиите офсајд кога немаше ни збор за такво нешто. Најдобар без сомение беше Киелини, најслаб Недвед. Грешка има и кај Раниери затоа што не го стави во игра Каморанези тогаш кога се повреди Тиаго, а не да збориме зошто не беше стартер. Маркизио не е лош, но за ваква игра нема капацитет и искуство кај него. Амаури ми чинеше дека се плашеше. Ништо не напраи, ама баш ништо. Дел Пиеро се трудеше и беше меѓу најдобрите. Сисоко исто така. Недвед навистина ме разочара. Молинаро не беше лош. Григера слабо изигра. Легротаље освен киксот што го направи во првиот дел, изигра солидно. Киелини заслужува чистка десетка. Маркиони се трудеше но немаше со кого да игра. Со влегувањето на Мауро Каморанези, нашата игра се попраеше. Но ето тоа е тоа. Интер зацлужено победија, не што тие беа силни, но ние изигравме премногу слабо. Сега имаме негатива од 6 бода, тешко дека ке ги стигниме но надежта умира последна. Ајде сега да го заборавиме овој пораз, и да мислиме за Зенит, каде ке се сретнеме в вторник. Да не дај боже да загубиме и уште еднаш бидејки би можел да се повтори кризата. После тоа ја чекаме Реџина во Торино и очекувам лесна победа. Позз Јувентини

Според мене никој не изигра ептен слабо малце одбраната и средниот ред зезнаа али тоа беше поради повредата на Тиаго за надиграни неможе да се каже дека бевме многу многу...моменти одлучуваа мроа да се донесе уште некој квалитетен играч на местото на Молинаро и тоа што побрзо!Ке ги видиме у Торино како ке се покажат
п.с Ги згазивме на навивачки план цело време ечеше FORZA JUVE!!!
п.п.с Ја добија битката но не и војната:helou:

по еден кикс на одбраната но највиновен за голот без сомнение е Манингер
Манингер? Манингер да не беше ќе примевме 3 гола...Манингер беше на прва статива, Григера требаше да го покрија Мунтари, ама не го покри...И се одби топката од него... Манингер дефинитивно не беше ниту ронка виновен, не е волшебник цел гол да го покрија...Нејсе, беше што беше...Многу слабо одигран натпревар..Освен Сисоко, и Киелини кој беше најдобар во нашата екипа другите сите потфрлија на чело со Маркиони..Човекот беше дефинитивно, ИЗГУБЕН ВО СВЕМИРОТ!! Не знаеше кој пат да го фати...Фати ја топката, и без никаква идеја.. И Раниери тука згреши, требаше Каморанези да го стави, покреативен е, побрз, влезови, нафрлања...Интер, посебно напаѓаше од страната на Молинаро, тука ја виде Мурињо дупката во одбраната..Требаше на негово место да влези Де Чеље...Пораз си е пораз..Заслужено победија...Многу се нервирам постојано што местеа офсајд стапици, една недосудена и голема шанса, како таа на Ибрахимович, ама за среќа промаши..Ибрахимович кога беше чуван од Киелини просто НЕ МРДНА, а се мена чуварот и доаѓаше до израз.. Легро беше многу нервозен, несконцентриран, Григерана исто така..

6 бода е моменталната разлика...Наредно коло Интер го пречекува Наполи, а Јуве ја пречекува дома Реџина..Се надевам дека ќе го заборават овој пораз што побргу, и дека ќе и се одмаздат на Реџина за ланскиот меч во кој имаше многу сомнителни ситуации...

Продолжуваме понатаму, оваа битка ја изгубивме, но треба да бидеме со кренати глави, и да не потклекнеме, туку што е можно побрзо да се заборави овој дебакл и да се фокусираме на останатиот дел од сезоната...

И Јувентинит, не смее ни да се помисли на криза..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom