Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке може некој да ми даде линк од головите неможев да ги видам.. ми се префрлаше на томазо роки нешто.. видов само на 2 гол недвед како продре и таман да центрира ми се исклучи утакмицата и после кога пак се вклучи 0-2 :nesum: хах..

Арно де до вечер ке излезат головите на јутуб ке ги видеш, инаку ова што центрираше Недвед со глава Јакинта, недвед на главата му ја намести тој саммо ја протне ....

Ај ке ги видам до вечер головите.. Супер сме еј.. јакинта и амаури се во форма,недвед растура... :toe: мислам дека No.1 Сме ГОдинава!

Ај ке ги видам до вечер головите.. Супер сме еј.. јакинта и амаури се во форма,недвед растура... :toe: мислам дека No.1 Сме ГОдинава!
Пулсен не го заборавај 2 контак со топката асистенција, и плус тоа 2-3 фаулта направи спречуваше чиста контра, морам да го пофалам и Каморанези кој истрча најмногу од сите..

тоооо јуве а плус дортмунд се у топ форма сеа уште малце ќе им почне првенството и сеа играа супер куп и ги тепаа баерн а јуве уште се на пола подготовки ,криво ми е што овој период ми е слаб нетот не можев да ја глеав ,кажете кој играа прво и второ полувреме?да не играше кнежевич или мелберг ?

Dobra utakmica, cestito na Juve!

тоооо јуве а плус дортмунд се у топ форма сеа уште малце ќе им почне првенството и сеа играа супер куп и ги тепаа баерн а јуве уште се на пола подготовки ,криво ми е што овој период ми е слаб нетот не можев да ја глеав ,кажете кој играа прво и второ полувреме?да не играше кнежевич или мелберг ?

Мелберг беше стартер а Кнежевич влезе 2ро полувреме ...:helou:

Jakinta i Amauri se zverovi, Kapitenot i Trezege imaa slaba partija (spored mene) neznam koj bese 23-ka ama dobar bese maliot,isto i Poulsen, odlicno debi za nego.
ke bide ebanje sezonava, inter i milan moze samo da :pusk:

Jakinta i Amauri se zverovi, Kapitenot i Trezege imaa slaba partija (spored mene) neznam koj bese 23-ka ama dobar bese maliot,isto i Poulsen, odlicno debi za nego.
ke bide ebanje sezonava, inter i milan moze samo da :pusk:
Трезеге имаше солидна партија бе, имаше 2-3 ситуации кои вадаше максимум и плус тоа тој опсејдот од свртување право волеј но офсајд беше ништо, инаку стартни беа Амаури и Трезеге , после кога дојде Јакинта брејј закон, Јакинта е во топ форма и мислам дека заслужува во 1тим , исто така и Поулсен, а овој 23ката мислам дека беше Де Чеље али не сум сигурен ..

Трезеге имаше солидна партија бе, имаше 2-3 ситуации кои вадаше максимум и плус тоа тој опсејдот од свртување право волеј но офсајд беше ништо, инаку стартни беа Амаури и Трезеге , после кога дојде Јакинта брејј закон, Јакинта е во топ форма и мислам дека заслужува во 1тим , исто така и Поулсен, а овој 23ката мислам дека беше Де Чеље али не сум сигурен ..
Грешка сте за 23... Мислам дека некој Роси беше... Ди Чеље вчера имаше утакмица со Германија U19... Баш кога Јуве не го одложија ја барав за да ја гледам ама стрим немаше и така да не ја изгледав... Ди Чеље,Џовинко и Маркисо се на подготовки со Репрезентацијава до 19 или до 21 год мислам... Мислам дека имаме смртоносен напад... Средина само Аквилани да дојди... А одбранава ни лета во воздух... Денеска беа тушка... Ништо не покажаа... Лесно беа изигрувани, летаа по крилни позиции... Стварно не знам што мислат со оваа одбрана...позз:helou:

ај да кажам што мислам за утакмицава....
1. Флер не се сложувам дека одбраната ни е тушка...затоа што навистина изгинеа на теренот, се фрлаа на блок на секој шут, а и не дозволија многу топки да ги поминат покрај нив. попуштија единствено во последните неколку минути...но, тоа беше втората постава од одбрана, со вториот голман, и плус на пријателска, па не смееме да им замериме!
2. прво што го приметив е дека Јуве одлично игра со долги топки, а што е уште позадаволително Мелберг и Зебина ги наоѓаа до сантиметар напаѓачите. од 3 гола, 2 беа постигнати токму со долги топки, што е супер, ако се знае дека понекогаш мора да се прескокнува средината...
3. Поулсен...не знам зошто навивачите беа против него...јас од почетокот сакав да дојде...најверојатно кај навивачите противењето било потикнато од италијанското во нив! но, по неколку слични додавања и партии како денес, ќе стане миленик на цела публика...уште кога нема да му даде простор на ибра, кака, роналдињо и сл. :vozbud:
4. маливе се супер! тој Роси одигра супер, и да не беше толку возбуден од фактот што игра, можеби и ќе направеше нешто повеќе. Маркиони исто така, покажа дека може сам да постигне гол (сеа, не успеа, ама утре ќе успее)
5.Трезеге и Амаури не можат да играат заедно???:nesvest: дали под тоа се подразбира да бидат и двајцата на иста топка, па едниот да даде гол??? или пак, при нафрлувања Трезеге иако може да ја удри да ја остави бидејќи Амаури е подобро поставен?? ако тоа не е доволен доказ дека можат да играат заедно, тогаш не знам што треба...

Се на се....Јуве има екипа која ветува титули оваа сезона. Едвај чекам да дојде 31 август:vozbud:

ај да кажам што мислам за утакмицава....
1. Флер не се сложувам дека одбраната ни е тушка...затоа што навистина изгинеа на теренот, се фрлаа на блок на секој шут, а и не дозволија многу топки да ги поминат покрај нив. попуштија единствено во последните неколку минути...но, тоа беше втората постава од одбрана, со вториот голман, и плус на пријателска, па не смееме да им замериме!
2. прво што го приметив е дека Јуве одлично игра со долги топки, а што е уште позадаволително Мелберг и Зебина ги наоѓаа до сантиметар напаѓачите. од 3 гола, 2 беа постигнати токму со долги топки, што е супер, ако се знае дека понекогаш мора да се прескокнува средината...
3. Поулсен...не знам зошто навивачите беа против него...јас од почетокот сакав да дојде...најверојатно кај навивачите противењето било потикнато од италијанското во нив! но, по неколку слични додавања и партии како денес, ќе стане миленик на цела публика...уште кога нема да му даде простор на ибра, кака, роналдињо и сл. :vozbud:
4. маливе се супер! тој Роси одигра супер, и да не беше толку возбуден од фактот што игра, можеби и ќе направеше нешто повеќе. Маркиони исто така, покажа дека може сам да постигне гол (сеа, не успеа, ама утре ќе успее)
5.Трезеге и Амаури не можат да играат заедно???:nesvest: дали под тоа се подразбира да бидат и двајцата на иста топка, па едниот да даде гол??? или пак, при нафрлувања Трезеге иако може да ја удри да ја остави бидејќи Амаури е подобро поставен?? ако тоа не е доволен доказ дека можат да играат заедно, тогаш не знам што треба...

Се на се....Јуве има екипа која ветува титули оваа сезона. Едвај чекам да дојде 31 август:vozbud:
Ке кажам повеќе за овие три што ги направиви со дебели букви...

1.Едноставно само Киелини ја држи одбраната... Мислам дека уште прво полувреме видовте кога имаше една нафрлена топка од Петрич мисла беше, кога Молиседанезгрешинаро го остави потполно сам... Не ни мрдна, а уште помалку скокна... Па да се падни Јуве да игра со Манчестер,Барса,Реал... Кои имат поединци како Ронлдо, Меси, Шнајдер... Луѓе Молинаро ке го заплеткаат во нозете...

2.Јас веќе го гледам Полсен како миленик на публиката... И не знам што има токму сега се се противат навивачите... Полсен може да игра на секоја позиција...

3.ИМАМЕ УБИОСТВЕН НАПАД... ТОА СЕ ПОКАЖА ВО ОВИЕ НАТПРЕВАРИ... НЕМА ВРСКА КОЈ СО КОЈ КЕ ИГРА ПРВ ТИМ, СТВАРНО ДЕЧКИТЕ СИ ОДРАБОТУВААТ КАКО ШТО ТРЕБА И ДАВААТ СЕ ОД СЕВЕ... ДАЛИ ДЕЛ ПИЕРО-АМАУРИ, АМУРИ-ТРЕЗЕГЕ, ТРЕЗЕГЕ- ДЕЛ ПИЕРО, ЈАКИНТА-ДЕЛ ПИЕРО, ЈАКИНТА-ТРЕЗЕГЕ КЕ ИГРААТ ПРВ ТИМ НЕМА ВРСКА... СИТЕ СЕ КЛАСА ИГРАЧИ И СО 2-3 ДОПИРИ МОЖАТ ДА ЈА РЕШАТ УТКМИЦАТА... СЕ НАДЕВАМ СО ОВОЈ НАПАД ДЕКА КЕ ИМА ПОВЕЌЕ ОД 80 ГОЛА ОВАА СЕЗОНА...
. Дечкив што се помали мислам дека одработуваат се нај нај, и дека заслужено можат да се најдат во прв тим... Екдал е само 18 години а е стабилен како да е од 25-26 година, кога се нај зрелите години за фудбалерите... Тука се Џовино(Атомска мрафка), Маркисо, еве Роси, Ди Чеље...Има Јуве доста млади деца на кој ке се базира во следните години...

5. Не коментирам многу зш можеби само денес ми одеше со овие високи топки... Тоа ке се покажи во наредните мечеви...:helou:

Среќен сум поради победава...

• Амаури изигра многу добро, човекот се труди, трча се ослободува, имаше некој квалитетни продори со топката, кои се алал му вера..Раниери кога бил запрашан за Амаури ги кренал рамениците и рекол, „Немам зборови...“..
  • Поулсен прв допир асистенција гром, од преку 30 метра висока топка му ја намести на Јакинта пред нога..Јас мислам дека овај ќе стане миленик на публиката исто како Давидс..
  • Јакинта, влегува во голема форма, невидено чувство за гол има, секоја чест..Јакинта на денешниов натпревар имаше три шута, од кои два гола, и една топка спасена од на линија..
  • Недвед, како да има 20 години, искрено, трча како луд, имаше еден два обиди кон голот на Борусија,се на се ептен сум задоволен со неговата игра..Околу 50 минута излезе, но сигурен сум дека можеше да издржи цел натпревар, но поради тактиката на Раниери излезе, односно сите играчи што играа во прво полувреме излегоа, и фактички сите беа сменети..
  • Трезеге, имаше една шанса стопроцентна но беше во офсајд..Мислам дека би се сложиле со Амаури во Јувентус..
  • Буфон - За Џиџи нема што да се зборува..Д Бест Кипер ид д ворлд, не е мала работа:)
  • Мелберг, имаше еден кикс, кој за чудо беше поправен од Молинаро, но се на се задоволително изигра...
  • Киелини - Но Комент и за него..Стандард...
  • Зебина - Голема радост ми приреди..Трча, се бори, но и неговите пасови прецизно додадени..Имаше неколку асистенции пред противничките играчи..Се на се во одбраната денес Киелини и Зебина најубаво изиграа, а и Мелберг не беше лош...
  • Дел Пиеро - Денеска изгледа Мајсторов пресно станат од спиење, и освен еден-два продори не покажа ништо друго особено...
  • Каморанези - Стандард...
  • Салихамиџич - Доста истрча, препознатлив стил, но кога влезе во игра многу свирежи доби од публиката на Борусија, и на секој негов допир со топката..
  • Сисоко - Топка врви, чоек потешко..Стандард!
  • Роси - Гореспоменатата 23 изигра многу добро..Клинецов има потенцијал..
  • Књежевич - Не се виде многу, поточно речено, немаше прилика ниту да се види..Имаше една асистенција, клизачки мислам и тоа беше се..
  • Григера - Многу трча се труди, алал нека му е ...
  • Молинаро..Не можам а да не го спомнам..Ептен слабо..Се трудеше, трчаше ама фудбалот не е само трчање:toe:Многу се разочарувам, гледам дека игра со сета душа ама ете..Додавањата му се НИКАКВИ..
Искрено мислам дека имаме Шампионски тим, кој добро се сложува..Среќен сум за Амаури и неговата игра, среќен сум за Зебина, за Поулсен посебно...Форца Јувеее!

ја мислам дека средината ни е добра, и да не земеме уште некој у средина не сме слаби у средина,сисоко и занети се добри,поулсен се надевам дека ќе игра како овие двајца оваа сезона,екдал слушам бил доста добар и за тие години бил доста стабилен психички,после џовинко боље да не зборам:vozbud::vozbud: а овој маркизио не знам што игра средина или?? тука е и брацо многу е корисен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom