Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се игра ли денеска или утре или нема да се игра ... ?
Постои опција да се игра утре, но не е сигурно..На официјалната пишува дека за кратко време ќе се одлучи дали ќе се игра воопшто овој натпревар..

Кога и ако започне натпреварот пишете тука ! иправо линк дека го даваат ...

натпреварот ќе се одигра утре во 14 часот! сеа пишуваше на ДСФ. ќе има пренос на ДСФ!

Значи ке можеме и на интеренет да ја гледаме .... сигурно пак тама ке дават,
Но дали ке можам да станам во 14 саато ... ке станам за Јуве ако треба и сабајле,
Утре во 14:00 ...
Само за посигурна информација на тој линк што го пастирате пак таму ке ја дават нели ?

Значи ке можеме и на интеренет да ја гледаме .... сигурно пак тама ке дават,
Но дали ке можам да станам во 14 саато ... ке станам за Јуве ако треба и сабајле,
Утре во 14:00 ...
Само за посигурна информација на тој линк што го пастирате пак таму ке ја дават нели ?

е за тоа, не знам...нека ти помогне кико или некој друг кој е по тие работи, јас си имам дсф:helou: за станувањето...уште сега си го наместив алармот на мобилниот за во 10 до 2 :pos2: оти кој знае вечер до кога ќе заглавиме, па ради сигурност:pipi:

На гол.ком пишува дека утакмицата Јуве-Дортмунд е одложена.Знае некој зошто?:smir:

На гол.ком пишува дека утакмицата Јуве-Дортмунд е одложена.Знае некој зошто?:smir:

Имало невреме, и бил поплавен стадионот имаше многу дожд...:toe:
Утре во 14:00 ке се одигра ..

е за тоа, не знам...нека ти помогне кико или некој друг кој е по тие работи, јас си имам дсф:helou: за станувањето...уште сега си го наместив алармот на мобилниот за во 10 до 2 :pos2: оти кој знае вечер до кога ќе заглавиме, па ради сигурност:pipi:
Ацо сега не прајш да завидуваме?? Ц Ц Ц денес таман седнав да го гледам Јуве, К*р*ц фудбал, вода до колена... Ај утре ке видиме што ке биди...

Значи утре ке можам да си ја гледам :):) денеска ако беше немаше да можам ама се одложи за утре :)

Buffon Full Of Praise For Juve Babies

Буфон со комплименти кој младите играчи на Јуве кои се иднината на клубот и верува дека ке израснат во големи играчи.Одлична поддршка од Џиџи!:salut:

На официјалната страна пишува дека сигурно ќе ја има на Јувентус ТВ, но не пишува дали ќе ја даваат на друга телевизија..За посигурно ќе ви постирам утре, стримче ако најдам со задоволство ќе го пласирам тука..Ама јако беше, пуштам ДСФ и гледам фудбалерите на Борусија со затрчување се лизгаа по тревата со вода полна..Се надевам дека утре ќе има директен пренос на ДСФ, и дека ќе го проследиме натпреварот, со поволен резултат, нормално за Јувентус...

Ах треба да проверам дали ја факам да се јавам у кабловска да ја пуштат ако ја има :)
Кико ке ти го избришат потписот " ПРЕГОЛЕМ ТИ Е" ...

izgleda po akvilani ke trgne i inter a isto taka i po kvarezma. Ke bide loso ako se napravi konkurencija za transverot na akvilani zasto realno gledano inter e po mokjen finansiski, ama dzabe im e koga se goltari

Молинаро...
Незнам што толку се бојте од него, според мене од бековите најмногу трча и асистент беше на претходната утакмица со Брондби, немој да го карате, треба му подршка на човекот знае да направи позиција и да направи центрашут, само во одбрана кога е на ред малку забушава али тоа е ...

Да братче во право си ... Мислам Молинаро и не е толку лош доста трча по страна . И дајте да го смениме овој негативен став што го имаме за Молинаро на форумов ... можеби го кобиме па затоа не му тргнува ... одсеа да не слушнам лош збор за Молинаро ... каков таков Јувентино е, и не се надевајте дека ќе гледаме друг играч по лева страна додека е Раниери тренер. Форза Молиседанезгрешинаро

izgleda po akvilani ke trgne i inter a isto taka i po kvarezma. Ke bide loso ako se napravi konkurencija za transverot na akvilani zasto realno gledano inter e po mokjen finansiski, ama dzabe im e koga se goltari
Ако Аквилани ја напушти Рома, повеќе од сигурен сум дека неговата дестинација ќе биде Јувентус..А знаете зошто?Зошто Јувентус мислам дека е подготвен да даде 25-30 милиончиња за Аквилани, а Интер за Кварезма не даваше повеќе од 25..Впрочем и првичната понуда на Јувентус е 25 милиони, а како што гледам Раниери е ептен загризан за Аквилани,и мислам дека ако Рома искажи спремност да се откаже од услугите на Аквилани за 30 милиони, Јувентус мислам дека ќе бидат спремни да дадат толку,бидејќи притисок вршат и навивачите, а и сопственикот Џон Елкан изјавил дека ако го поминат прелиминарните два натпревари, и доколку влезат во ЛШ ќе достават мега понуда за Аквилани..Плус Аквилани е најдобар другар со Џорџо Киелини, плус изјави дека му е гордост што најтрофејниот клуб во Италија е заинтересиран за неговите услуги, плус Спалети изјави дека секој играч си има своја цена, и дека доколку таа цена била понудена тој нема да бил моќен да го задржи клубот..Оптимист сум за овој трансфер, па да видиме што ќе се случи...

Сега малку околу финансиската моќ на Фамилијата Ањели сопственик на Јувентус...Фамилијата Ањели е сопственик на Јувентус, на групацијата ФИАТ, на Ферари, на Ламборџини,Масерати и Априлја,не мора да ги објаснувам:).Исто така е сопственик и на њу Холанд - најпознатата, најпрестижната компанија која е под капата на ФИАТ, за производство на Земјоделски Механизации..Значи, метафорично „Знаете што значи Ферари во автомобилската индустрија, тоа значи Њу Холанд во производство на земјоделска механизација“..Нумеро Уно на светско ниво..Не би рекол дека се толку слаби финансиски..Само што, работат по свој принцип, клубот сакаат да им работи профитабилно,не во загуба..Јувентус никогаш не го одликувале за купување на некој си ѕвезди од типот на Кристијано Роналдо, да купат некој прескап играч или да прават мега трансфери, туку секогаш го одликувале,работници,тимски играчи, на кој тимот му е пред сопствената слава..Верувам во клубов, и сигурен сум дека годинава нема да ме изневери!

Можеби ќе се реализира трансферов коа ќе размислам подобро... Можеби не ни се мн. големи шансите... али има и доста ставови кои потврдуваат дека можеби Аквилани ќе потпише:

* Рома им ги продолжи договорите на Бриги и Де Роси, а не на Аквилани.
* Рома сака да купи 2 играчи од светска класа, а за тоа треба да продаде (у случајов Аквилани)
* Понудата на Рома за договор на Аквилани (1.5м) е далеку од онаа што ја сака (3м)
* Спалети во последното интервју изјави дека не е сигурно дека Аквилани ќе остане ако е испратена понуда која не може да се одбие.
* Рома е во длабока финансиска криза како што знаеме...

Па ќе видиме што ќе биде... Меј д бест (Блан :pos:) уин дис кејс :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom