Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Stephen Appiah колку години има ?
27 години има..
Па не би било лошо да се пресели во Јуве, случајно не дај боже некоја повреда на Сисоко или Поулсен би ги заменил и тоа доста добро .. мислам дека би требало да се врати во својот поранешен клуб.. :toe:

"In my career I have never had two strikers who couldn't play together. The same will go for them, they will be perfectly integrated."
„Во мојата кариера јас немам никогаш случај, кога двајца напаѓачи кои неможат да играт заедно.Истото се случува и со нив(алудирајќи на Трезеге и Амаури), тие ќе се сложуваат во нападот перфектно“-Раниери, ги побива ставовите дека Трезегол чувствува дека ќе биде засенет од Амаури..Околу, Барселона, Раниери изјави дека Барса не е само ова лето заинтересирана за французинот, но Јувентус секогаш била прва опција за Трезеге, и не се сомнева во тоа..

„Во мојата кариера јас немам никогаш случај, кога двајца напаѓачи кои неможат да играт заедно.Истото се случува и со нив(алудирајќи на Трезеге и Амаури), тие ќе се сложуваат во нападот перфектно“-Раниери, ги побива ставовите дека Трезегол чувствува дека ќе биде засенет од Амаури..Околу, Барселона, Раниери изјави дека Барса не е само ова лето заинтересирана за французинот, но Јувентус секогаш била прва опција за Трезеге, и не се сомнева во тоа..

Според мене, искрено стартни треба да бидат Амаури и Трезеге, Дел Пиеро нека игре полушпуц ама некако изјавил дека нејке да се мрде од неговата позиција незнам чудно ми е кој и кој ке се стартери во нападот... па ке видиме .. тоа Раниери си знае ...

КикоМц што мислаш ти да се врати Апиах ? јако ке биди лудило ..

Според мене, искрено стартни треба да бидат Амаури и Трезеге, Дел Пиеро нека игре полушпуц ама некако изјавил дека нејке да се мрде од неговата позиција незнам чудно ми е кој и кој ке се стартери во нападот... па ке видиме .. тоа Раниери си знае ...

КикоМц што мислаш ти да се врати Апиах ? јако ке биди лудило ..
Борко, јас сум фан на играта на Апија, и искрено сметам дека би ни бил корисен.Но нам повеќе ни треба плејмејкер..Сисоко,Поулсен,Занети,Екдал..Имаме добри играчи на таа позиција на која игра Апија..Повеќе ни е потребен плејмејкер нешто во стилот на Аквилани,Алонсо..

Па тоа можи да го стори Дел Пиеро зарем не го бидува за плејмејкер ... ??/
Или да се обидеме во зимскиот преоден рок да го земиме Фабрегаас или Диего .. :vozbud:

Па тоа можи да го стори Дел Пиеро зарем не го бидува за плејмејкер ... ??/
Или да се обидеме во зимскиот преоден рок да го земиме Фабрегаас или Диего .. :vozbud:
Mхм..Дел Пиеро не би се сложил да игра плејмејкер во никој случај, впрочем за тоа и му беше кавгата со Донадони за во репрезентација..

A сега малце репрезентинг тренинг парт три...
Раниери:Еден, два, три четири...
Дел Пиеро: Уф,прво коло во Фиренца...Ќе видат тие...
4ij1hj.jpg

Дел Пиеро: Види го ти него, стомак пуштил..Море треба да ослабиш...
Каморанези:Седи мирен бе, дедо Пероооо...
35cl93n.jpg

Поулсен: Ти се мољам прости ми.....
Раниери: Простено ти е од мене...
14m9kbq.jpg

:pos2::pos2::pos2:
КикоМЦ ѕвер си брате :vozbud:
Браво за фотките, добри наслови и даваш :smir:
Инаку ке се бара и плејмеркер и ке се види ке видиме на 31 август во Недела што ке се деси ...
Иаку е прерано но ако ...

Спалети: Аквилани има своја цена Тренерот на Рома, Лучијано Спалети вели дека секој играч има своја цена и доколку Јуве излезе во пресрет на нивните барања можат да го ангажираат Аквилани
aquilani%20300x180.jpg
Торинскиот весник Tuttosport продолжува со натписите околу евентуалниот трансфер на Алберто Аквилани во Јувентус. Весникот пренесува изјави на Спалети кои вели дека секој играч може да се ангажира но само доколку се понуди правата цена.
“Аквилани е важен дел од составот исто како и другите, иако поради годините кои ги има и неговата улога во тимот можеби е нешто повеќе од останатите.” – рече Спалети за новинската агенција ANSA.
“Што се однесува до моето мислење, тој останува во Рома,”
“Но и покрај тоа, ниту еден играч не е недопирлив доколку се понуди правилната сима на пари.”
“Доколку некој клуб дојде и ја плати потребната цена , јас неможам да сторам ништо повеќе.“
Аквилани и Рома веќе неколку месеци преговараат за нов договор но преговорите се блокирани поради финансиски причини.
Иако Јуве најави дека нема да ангажира нови играчи, скоро сите медиуми во Италија говорат дека Старата Дама ќе направи голем притисок врз Рома доколку се кваилификуваат во групите од Лигата на Шампионите.
Исто така после прелиминарната фаза Јуве може да го обнови интересот за уште еден играч и тоа Дејан Станкович од Интер.
На потег е Јувентус...:tv:

Како што гледам сега на официјалната страна на Јувентус, првите натпревари во рамките на Вториот Круг на Квалификациите на ЛШ, се играат на 29/30Јули, а возвратните дуели се играат на 5/6 Август..Значи, противникот на Јувентус ќе се знае дури на 5/6 Август, а сигурно после 15-20 Август се термините кога ќе биде натпреварот кој ќе биде квалификационен за влез во ЛШ по групи..Дотогаш, Јувентус го очекува дуелот со Дортмунд вечерва, и против Манчестер Јунајтед на 6ти Август на Олд Трафорд..Значи, мислам дека Раниери ќе пробува стратегии, и дека секој играч ќе биде испробан..
da da, posle 2 kolo treba da se odrzi zdrepka vo nion pa posle da se znae protivnikot na juventus. zum se zdrkal izgleda:uvo::kesa:
A berluskoni kupot koga se igrase???

Абе ќе ја дават ли на некоја програма дортмунд Јувентус???

Абе ќе ја дават ли на некоја програма дортмунд Јувентус???
Да мислам ке се дава на DSF ако беше така... За Аквилани верувам дека ке дојди во Јуве...3.2 милиони не се малку за да се одбијаат а + тоа и 30 милиони евра оштет... Сега треба Јуве да решава а не некој друг... Т.е навивачите... Мислам дека со понуда од 3.5 милиони годишно и 30 милиони евра оштета Аквилани е играч на Јуве... Но да не избрзуваме со ова... Времето ке покажи...:helou:

Од Богданци....ако идете, кажувајте :pipi: јас ќе одам сега, ќе пробам да го убедам газдата на еден кафич тука, да се гледа таму утакмицата, оти јуве има доста фанови во бгд, а газдата ми е пријател...па на раат, на плазма со пивце, сокче, сладоледче да си глеаме :vozbud:

Од Богданци....ако идете, кажувајте :pipi: јас ќе одам сега, ќе пробам да го убедам газдата на еден кафич тука, да се гледа таму утакмицата, оти јуве има доста фанови во бгд, а газдата ми е пријател...па на раат, на плазма со пивце, сокче, сладоледче да си глеаме :vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Уште неколку часа и ке започне натпреварот а и плус тоа не сме ни договорени ништо од тоа, може да се собереме за Лигата на Шампионите кога ке сме во групи или сл. :vozbud:

Сега прашувам дека ке го дават на нет мечот со Борусија и Јувентус да си знам порано оти ке збирам деца кај мене ке го гледаме ајде ставајте линк, да го гледиме ... :vozbud:

Мислам дека 30 (па дури и 25) + околу 3 миљони годишно за плата се многу за Аквилани. Мислам дека е премногу натценет. Најдобрите работи кај него се дека е млад и дека е италијанец ама сеуште има многу за да покажи. СЕга во овај момент е мнооогу скап.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom