Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е сега управата треба да тргне во "контра-напад" и да даде добра понуда за Аквилани.
Ке неможам да ја гледам Дортмунд-Јуве бидјеки треба да одам на утакмица Беласица ама се надевам ке видам некои highlights од мечот. :helou:

Па тренерот на Рома што рече ...
“Доколку некој клуб дојде и ја плати потребната цена , јас неможам да сторам ништо повеќе.“
Зарем Јуве не ја дава портребната цена, тогаш зошто не ни го дават, ајде да се надеваме дека Аквилани е наш во последен момент ... :vozbud:

Јас мислам дека Јуве ке ги даде потребните пари за Аквилани бидејки сигурно нема да сакаат да го испуштат.Ни потрошија многу пари за засилување а и навивачите притискаат да се ангажире уште еден средишен играч:toe: Мислам дека ке пристигне во Торино.

Би требало со оглед дека тренерот кажа ако му се понуди правилната цена, не може ништо да стори е со тоа мора да претисне Јувентус да го ангажира, и сега ако го земеме ништо повеке не ни треба играчи ...

Би требало со оглед дека тренерот кажа ако му се понуди правилната цена, не може ништо да стори е со тоа мора да претисне Јувентус да го ангажира, и сега ако го земеме ништо повеке не ни треба играчи ...
Абе за нив правилна цена може да биде и 50 милиони:)..Си викам дека нивните барања ќе бидат задоволени со максимум 30милиони..Инаку одвај чекам да го гледам Јуве во 18 и 30 сатот...

e mora da ja otepame borusija za da i vratime za '97...use od togas ne gi sakam tie doodenite...makar so e prijatelska za mene ce bidi Nogu vazna utakmica oti uste me boli...nego za akvilani mi bese zboro...i pokraj toa so mi se bendisuva mladi4ot kako igra i svarno sakam da go vidam vo juve pak se mnogu pari...do kaj 15mil da bese nemase voopsto da bidi problems...i + uste ni treba levo bekce.. onaj molinaro ic ne go biva ne znam so vide ranieri tolku vo nego...sigurno ima uba zena:pos2::pos2:
taka da moe mislenje e deka treba nekoj igrac da baraat za taa pozicija..sredinava e vo red... napdot isto i ostanuva samo odbranata (potocno levata strana) to e... aj pozdraF:salut:

Молинаро...
Незнам што толку се бојте од него, според мене од бековите најмногу трча и асистент беше на претходната утакмица со Брондби, немој да го карате, треба му подршка на човекот знае да направи позиција и да направи центрашут, само во одбрана кога е на ред малку забушава али тоа е ...

Ајмо дечки, сви ко едно, да си фан на Јуве е вредно...ЈУВЕ ВО СРЦЕ И ЦРНО БЕЛА БОЈА!!! Спремајте се за супер фудбал, и некое голче на Јуве... Еве јас го чекам Кико да ми дој на госје да го гледаме Јуве... ЈУВЕ ВО СРЦЕ...:helou:

Кај мене ного сецка шо е работата, дајте некој друг линк дека шо ке се гледа убаво,
ако нема здравје ке чекам да се управи оваа снимка ..

Да ве известам на тие што ја имаат германската програма ДСФ ќе можете да го следите мечот таму,него во колку сатот е?

Кај мене ного сецка шо е работата, дајте некој друг линк дека шо ке се гледа убаво,
ако нема здравје ке чекам да се управи оваа снимка ..
E сецка брат, не ти е брз нетот зато сецка...

edit..Натпреварот е одложен поради многу вода на теренот, и имаше огромно невреме..Ватерполо може да се игра, но фудбал потешко..:)

E сецка брат, не ти е брз нетот зато сецка...

edit..Натпреварот е одложен поради многу вода на теренот, и имаше огромно невреме..Ватерполо може да се игра, но фудбал потешко..:)

Ќе се игра ли денеска или утре или нема да се игра ... ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom