Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеме ние, паметни деца сме нема зафрканција..Хаха..Очекувајте не на 6ти да ве избричиме, Амаури да ви стави 3гола, и да си одиме како победници..
Aбе ок..Мала провокација, ништо злонамерно..Инаку Манчестер се добар тим, а на припремите секој секого може да го победи..а бе тоа ќе е пријателска утакмица.тоа се дел од припремите,секој тренер ќе проба да испорба некој помлад играч.и лани Мен Ју на припреми изгуби од Интер,а потоа видовте кој како играа.
Вака сега... Според мене сеуште Рафа се надева на Алонсо, и затоа на секое кревање на цената на Јуве за да го купи Алонсо, исто и Ливерпул ја крева... Иако се шпекулира дека на Рафа не му е потребен Алонсо и такви с*ања... Мене веќе ми се одмили Алонсо да ви кажам искрено... Вака кога го гледам Полсен многу повеќе ми се свиѓа во играта иако не играат на исто место... Јас многу повеќе сакам да го видам Аквилани или Диего во Јуве од Алонсо... Па мислам дека треба да се одврзи кесето и тоа на дебело да се одврзи... 50 милиони за 3 засилувања мислам дека ке се доста... Еден дефанзивец од 15-20 милиони, среден играч 15-20... Ете два играчи за 30-40 милиони... А сепак мислам дека ке бидат класа играчи... Останатите 10 милиони нека се искористат за Прањич... Стварно Прањич според мене е класа играч, и баш таков му треба на Јуве... Мислам дека сега треба добро да изигра управата на Јуве, а не да игра како што ке и свират... позз:helou:
„Сега се што ни недостига е голман“ вели Раниери...Заменик на Буфон..Now all that we are missing is a goalkeeper,” said the Tinkerman.
Многу сум задоволен со резултатот и му заблагодарувам на клубот што ми обезбеди добар тим“I am very pleased with this result and I thank the club for giving me a good team.
Со доаѓањето на Поулсен ние продолжуваме да го остваруваме проектот кој беше роден минатата сезона, а тоа е да го однесеме Јувентус на највисоко ниво повторно''With Poulsen’s arrival we continue with the project that was born the year before I came, and that is to take Juventus to the highest levels again.
Јас посакав по двајца играчи на иста позиција и јас ги добив..Со новото засилување ние добиваме квалитет во средината.Кој и да не верува во талентите на Поулсен ние ќе му докажеме дека греши..“I asked for two players in every position and I got them. With the new purchase we will have quality in midfield. Whoever doubts Poulsen's talents will just have to be proved wrong.”