Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај со среќа нека му е, и да стани 10 пати подобар од тоа што беше во Севиља и Шалке...:helou:

ajde airlija neka e, kakov takov ke gi krsi Kaka i Ibrahimovic.

Со среќа нека ни е новово засилување па да видиме и еден одбранбен во блиска иднина.

Знаеме ние, паметни деца сме нема зафрканција..Хаха..Очекувајте не на 6ти да ве избричиме, Амаури да ви стави 3гола, и да си одиме како победници..

а бе тоа ќе е пријателска утакмица.тоа се дел од припремите,секој тренер ќе проба да испорба некој помлад играч.и лани Мен Ју на припреми изгуби од Интер,а потоа видовте кој како играа.

а бе тоа ќе е пријателска утакмица.тоа се дел од припремите,секој тренер ќе проба да испорба некој помлад играч.и лани Мен Ју на припреми изгуби од Интер,а потоа видовте кој како играа.
Aбе ок..Мала провокација, ништо злонамерно..Инаку Манчестер се добар тим, а на припремите секој секого може да го победи..

Вака сега... Според мене сеуште Рафа се надева на Алонсо, и затоа на секое кревање на цената на Јуве за да го купи Алонсо, исто и Ливерпул ја крева... Иако се шпекулира дека на Рафа не му е потребен Алонсо и такви с*ања... Мене веќе ми се одмили Алонсо да ви кажам искрено... Вака кога го гледам Полсен многу повеќе ми се свиѓа во играта иако не играат на исто место... Јас многу повеќе сакам да го видам Аквилани или Диего во Јуве од Алонсо... Па мислам дека треба да се одврзи кесето и тоа на дебело да се одврзи... 50 милиони за 3 засилувања мислам дека ке се доста... Еден дефанзивец од 15-20 милиони, среден играч 15-20... Ете два играчи за 30-40 милиони... А сепак мислам дека ке бидат класа играчи... Останатите 10 милиони нека се искористат за Прањич... Стварно Прањич според мене е класа играч, и баш таков му треба на Јуве... Мислам дека сега треба добро да изигра управата на Јуве, а не да игра како што ке и свират... позз:helou:

да да за ова си у право,и ја мислам така дека јуве треба да земе 2 3 класа играчи кои што вредат малце повеќе али така е најдобро ,читав и на гол.ком за ова некој викаше дека јуве има погрешна трансфер политика со секо поради тоа што зимаат повеќе "добри" играчи за истите пари ,како како тиаго,алмирон,боумсонг само јакинта и сисоко се снајдоа значи не функционира таа политика,на пример за овие пари што ги дадоа за тиаго,алмирон и боумсонг ќе земеа еден класа играч

Со среќа нека му е на ѕверов, осеќам ќе ломат со Момо, по еден пар нозе за дома ќе земаат секоја утакмица :pos:. Емерсон & Виера II, во помлада форма и со многу повеќе оптимизам и тимски дух :vozbud:Со среќа Кристиан, докажи им на оније кои мрсат дека не се во право!

Осеќам дека сисоко и поулсен ќе бидат најдоброто дуо на средината. Овие двајца ќе задаваат навистина мнооогу проблеми за противниците :)
Ајде Секо земај уште некој јак ЦД и да газиме сезонава.

И јас го мислам истото..Момо + Поулсен мислам дека се добра комбинација..Борбен дух..А такви играчи секогаш биле омилени кај навивачите (случајот со Давидс, еве и Момо ги освои симпатиите)..И за Поулсен мислам дека ќе се деси истото..Ќе ги освои срцата на навивачите..Сега треба Секо да се фокусира на еден солиден дефанзивец..А ништо не би ме зачудило и Станкович да го земат, или да го позајмат..

Честито ново дете во тимот :vozbud: вака така мислам дека создадовме конкурентен тим...покрај повредата на Андраде-пак :nesum: и со оглед на тоа што лани бевме трети оваа година мислам дека до крај ќе биде неизвесно...сепак можна е титула :vozbud: никој не знае :olee:

Ranieri: No More Transfers!

Now all that we are missing is a goalkeeper,” said the Tinkerman.
„Сега се што ни недостига е голман“ вели Раниери...Заменик на Буфон..
“I am very pleased with this result and I thank the club for giving me a good team.
Многу сум задоволен со резултатот и му заблагодарувам на клубот што ми обезбеди добар тим
''With Poulsen’s arrival we continue with the project that was born the year before I came, and that is to take Juventus to the highest levels again.
Со доаѓањето на Поулсен ние продолжуваме да го остваруваме проектот кој беше роден минатата сезона, а тоа е да го однесеме Јувентус на највисоко ниво повторно
“I asked for two players in every position and I got them. With the new purchase we will have quality in midfield. Whoever doubts Poulsen's talents will just have to be proved wrong.”
Јас посакав по двајца играчи на иста позиција и јас ги добив..Со новото засилување ние добиваме квалитет во средината.Кој и да не верува во талентите на Поулсен ние ќе му докажеме дека греши..

Значи, ако не е лага продуцирана од гол.ком, Јувентус завршија со засилувања оваа година, освен за заменик-голманската позиција..Верувам дека Тинкерман добро размислува, и дека прави добра стратегија, и дека нема да потфрли..Се гледа дека има високо мислење за Поулсен, и се надевам дека нема да изневери..Исто така мислам, дека чим не зедоа креативец,плејмејкер, чинам дека Раниери смета сеуште на Тиаго, и верува дека тој ќе се врати на голема врата по ланската промашена сезона..

За заменик голман мислам дека ќе одат по Ниеми...а се мислам дека после повредата на Андраде мораат да купат бек :toe:

еее многу ми е мило што го зедоа Поулсен! јас сум голем фан, ептен ми се допаѓа како игра! одличен потег. за тиаго, мислам дека оваа година ќе биде одличен...во јануари раниери сакаше и да го продаде, а сега изјави дека мора да остане, значи има очигледно подобрување! едвај чекам да почне...
п.с. мислам дека гол.ком сега е во право и дека нема да се купува повеќе, евентуално некој голман, и можеби некоја позајмица (ивановиќ)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom