Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хаха..Со Де Роси не е толку страшно, впрочем никогаш и се немаат заденато..:)А за тоа за картоните, зависи од тоа дали ќе види судијата..
Се немаат ама и поулсен и де роси се "бесни кучиња'' и сигурно ке има искри ке видите... со тоти секако а од таму налетува и дероси..на крај краеви ке видиме кога ке има дуели мегу нив.:smir:

Ај види Поулсен колку картони има:)нека најде некој статистика,јас како што знам баш мн често добива картони.Иако не ме чуди тоа мн мн затоа што на таква позиција игра и нормално е тоа,да добива картони!

Ajде малку сабајлечко освежување со слики..
2rfa52o.jpg
1ou1ro.jpg
2vkb3px.jpg
10nhu1g.jpg
2dbjcwz.jpg
20h7bx1.jpg
2na8uad.jpg
2wel190.jpg
ЛУТИ РЕЗЕРВИ:pos2::pos2::pos2:
333cnfb.jpg

2j45xki.jpg
dhg8lz.jpg
qx8i7n.jpg
oftwcn.jpg
2zjgsx0.jpg
xg0742.jpg

poulsen_6.jpg
poulsen2.JPG
poulsen_5.jpg

Исто така на гол.ком проструи информација, демек Хамшик бил половина на Јувентус..Овие се ми се чини дека бараат ексклузивитет..Пример денешен, свеж е со Поулсен..Секакви шпекулации, вамте тамте, денес Поулсен дојде во Јуве, секаде објавија , гол.ком последни, значи бараат само да бидат читани, а што ќе напишат не му ја мислат многу...
di.gif

Па гледано вв глобала средниот ред не ни е и така лош... Можеби не се некој поединци како Роналдо и компанија, али сепак мене ми се допаѓа повеќе тимска игра... Не знам зошто... Мислам дека заради тоа што секој дава се од себе... Алмирон, Сисиоко, Недвед, Полсен, Каморанези, Џовинко, Маркисо,Занети, Екдал,Салихамоџич, Тиаго... Не е за фрлање срединава... Сепак мислам дека ке се врати во стара форма Тиаго и ке распука... Еве и Алмирон се врати па мислам дека имам избор Раниери за среден ред... Сепак да обрниме внимание на одбраната... Молинаро(годинава епрем слабо изигра), Легротаље(игра во променлива форма), Григера(Знае добро да асистира, но и да направи големи љуфки), Андраде(Повреден, за моја голема жал), Киелини(Машина во одбраната), Зебина(Константен играч, дава се од себе али толку му е можноста).... Имаме 3 нови играчи(Мелберг, Књежевич, Ди Чеље) во дефанзива и не можам да коментирам кој како ке изигра оваа сезона... Искрено се надевам, на едно засилувањ во одбрана, и тоа од звучно име... Голман треба обавезно, бидеќи Буфон може да се повреди(ДА НЕ ДАЈ БОГ), а и не знам кој се споменуваат за негови заменици?? Па да се надеваме на нај доброто... позз:helou:

Свежи информации или чиста шпекулација...Раниери изјави дека тимот 99 посто готов е , само уште заменик голман..Но отпрво рекоа дека до 4ти ќе бидат завршени сите трансфери, па се пролонгира тој датум, така да ништо чудно нема да биди ако има изненадување..Денес Тутоспорт пишува дека Јувентус се интересирал за цената на Диего Капел, и на Тим Де Муи од Севилја..Дали е можно да имаме уште еден потпис?:toe:Ништо не би ме зачудило.

Мене ми гледа како Јуве да најде достијни замени за Алонсо и Аквилани... Не сум ги гледал овие Диего Копел и Тим Де Муи... Па така да оставам на вас да пишите за овие двајца играчи... а и не ме чуди да има упте еден потпис...

ја мислам треба да го земат станкович на позајмица,ќе добиеме добра резерва и ќе ни требаат повеќе играчи,замена за недвед и каморанези исто и уште еден дефанзивец и тоа

za diego capel mozam da ti kazam deka e zver od dete, lani mu bese debi sezona u sevilja i odigra poveke od solidno, vo sekoj slicaj treba da se investira u mladi igraci... a bi bilo super dokolku i hamshik se pojavi u juve , detetoi ima 20 god, odlicno igra kako levo krilo i bi bil dostojna zamena za nedved, a za giovinko mislam deka toj e najgolemoto zasiluvanje za juve sezonava, bez somnenie vunderkid...:) http://www.blinkx.com/video/sebastian-giovinco/75vQ4TuWGSYMXF25gUgaSg eve da ve skokotnam malce i da go vidite noviot del piero...:) forza juve!!!

Не бев запознат со Диего Капел, затоа прашав што играч е... И јас се согласувам со тебе Скопско:pos2: дека ни се потребни млади играчи... Стварно Овај Капел и Хамшич да дојдат од наредна сезона Недвед и Каморанези за 1-2 сезони ке ги гледаме на клупа... Ама еве читам и на форум и на страниве за спотр, Раниери изјавил дека нема повеќе заслиувања, да се купуваат, туку само голман, а никој не ми кажа кој се спомнуваат како заменици на Буфон...:toe: И да ви кажам сум ги гледал скоро сите снимки од Џовинко и стварно не можам да му се изнагледам... Детето е махер за фудбал како што гледам... Ептем е добар, можеби е мал но многу пргав... Па ке видиме што ке покажи оваа сезона, и ако јас се надевам а поголема минутажа за Џовинко...

Не бев запознат со Диего Капел, затоа прашав што играч е... И јас се согласувам со тебе Скопско:pos2: дека ни се потребни млади играчи... Стварно Овај Капел и Хамшич да дојдат од наредна сезона Недвед и Каморанези за 1-2 сезони ке ги гледаме на клупа... Ама еве читам и на форум и на страниве за спотр, Раниери изјавил дека нема повеќе заслиувања, да се купуваат, туку само голман, а никој не ми кажа кој се спомнуваат како заменици на Буфон...:toe:
Рома од Монако, Шварцер од Мидлзборо, Манингер...

Фала дечки на одговорите... Сепак не следев што се пишеше за кој голман ке гомкупи Јуве... Мене нај многу ми се допаѓа Флавио Рома од Монако... Добар голман е...:helou:

Giovinco ke bide golem igrac go znam mnogu odamna samo steta so Juventus gi pusta lesno mladie so e ogromna greska

Giovinco ke bide golem igrac go znam mnogu odamna samo steta so Juventus gi pusta lesno mladie so e ogromna greska
Од младите пуштен е Лазанфаме..И Ночерино, кој мораше да се даде ако сакаше да се земе Амаури..Инаку Маркизо, Џовинко и Де Чеље им се дава шанса годинава да се прикажат во право светло..Инаку, Паладино, со оној напад кој го имаше Јувентус требаше чуда да прави за да влезе во првиот состав, и за подобро на неговата кариера беше продаден..Раниери сака да изгради состав од искуство, и младина..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom