Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гатузо го чекал Поулсен..

"I have to admit it, he has got stones to move to Serie A, where he does not have too many friends. I am curious to see how he will cope with all this pressure."
„Го прочитав тоа..Тој имаше храброст да се пресели во Сериа А, каде што нема многу пријатели.Јас сум љубопитен да видам како ќе се справи со сиот овој притисок..“

Гатузо сигурно заборава некои ситни детали..Зебина,Сисоко,Киелини..Емерсон му стапна на врат, како кутре мирен беше, сега сака некој од овие да му стапне..

da be, krisito go sitnaa... glupaci... ne im trebashe ni ova so paladino, ama koga procitav deka poulsen i sena gi spremaat, e stvarno se kreteni... go imaat giovinco, tiago uste im e u klub , momo e zver, zaneti i almiron se tuka, spored mene bi trebalo samo da najdat uste edno kvalitetno levo krilo zoso ova so nedved malku skepticno mi e toj da ja izdrzi cela sezona, mislam ne e mladic neli.... a za odbranata dosta se zalite i lani grickavme nokti koga se povredi andrde , pa pak se pokazaa u dobro svetlo kielini i legrotalje....

Вака сега... Според мене сеуште Рафа се надева на Алонсо, и затоа на секое кревање на цената на Јуве за да го купи Алонсо, исто и Ливерпул ја крева... Иако се шпекулира дека на Рафа не му е потребен Алонсо и такви с*ања... Мене веќе ми се одмили Алонсо да ви кажам искрено... Вака кога го гледам Полсен многу повеќе ми се свиѓа во играта иако не играат на исто место... Јас многу повеќе сакам да го видам Аквилани или Диего во Јуве од Алонсо... Па мислам дека треба да се одврзи кесето и тоа на дебело да се одврзи... 50 милиони за 3 засилувања мислам дека ке се доста... Еден дефанзивец од 15-20 милиони, среден играч 15-20... Ете два играчи за 30-40 милиони... А сепак мислам дека ке бидат класа играчи... Останатите 10 милиони нека се искористат за Прањич... Стварно Прањич според мене е класа играч, и баш таков му треба на Јуве... Мислам дека сега треба добро да изигра управата на Јуве, а не да игра како што ке и свират... позз:helou:

da be, krisito go sitnaa... glupaci... ne im trebashe ni ova so paladino, ama koga procitav deka poulsen i sena gi spremaat, e stvarno se kreteni... go imaat giovinco, tiago uste im e u klub , momo e zver, zaneti i almiron se tuka, spored mene bi trebalo samo da najdat uste edno kvalitetno levo krilo zoso ova so nedved malku skepticno mi e toj da ja izdrzi cela sezona, mislam ne e mladic neli.... a za odbranata dosta se zalite i lani grickavme nokti koga se povredi andrde , pa pak se pokazaa u dobro svetlo kielini i legrotalje....
Добре дојде, во Фан Клубов..Џовинко е достојна замена за Недвед..Лани?Лани целта им беше едно од првите 4 места, а годинава богами се поголеми апетитите а плус играме и во Лигата на Шампионите!Така да ни треба поспремна одбрана,2ца квалитетни се малку, мада што и за овој Легротаље сум скептичен, лани на почеток на сезона беше многу слаб, после влезе на мала врата во форма...Сепак треба одбрана, а Сена ако го земат ваљда ќе биде прекомандуван во одбранбената линија..
Вака сега... Според мене сеуште Рафа се надева на Алонсо, и затоа на секое кревање на цената на Јуве за да го купи Алонсо, исто и Ливерпул ја крева... Иако се шпекулира дека на Рафа не му е потребен Алонсо и такви с*ања... Мене веќе ми се одмили Алонсо да ви кажам искрено... Вака кога го гледам Полсен многу повеќе ми се свиѓа во играта иако не играат на исто место... Јас многу повеќе сакам да го видам Аквилани или Диего во Јуве од Алонсо... Па мислам дека треба да се одврзи кесето и тоа на дебело да се одврзи... 50 милиони за 3 засилувања мислам дека ке се доста... Еден дефанзивец од 15-20 милиони, среден играч 15-20... Ете два играчи за 30-40 милиони... А сепак мислам дека ке бидат класа играчи... Останатите 10 милиони нека се искористат за Прањич... Стварно Прањич според мене е класа играч, и баш таков му треба на Јуве... Мислам дека сега треба добро да изигра управата на Јуве, а не да игра како што ке и свират... позз:helou:
Аквилани е завршена приказна мислам:toe:Нема што повеќе да бараме, како што гледам и Јуве се откажаа, а Рома гледаат во него да го наследи Тоти, така да мислам нема шанси да се земе тој играч..Швајштајгер останува во Баерн..Мислам дека овој Сена се спрема да биде прекомандуван во одбраната, се до враќањето на Андраде, но да не даваме прерани заклучоци..
en.gif

luge ne zezajte sena ima 32 god... nema valjda da go imitirame milan... imaat dosta odbrana edno 6-7 defanzivci... zebina moze i centralen da igra i desen, melberg isto, andrade pak ke ide na operacija , de ceglie i molinaro levi, grygera allround igrac ti e, salihamidzic moze levo desno, ima izbor i toa golem...:) samo kreativec nekoj da najdat asalen i da prsnat pari veke ednas dosta so nekoi igraci so edvaj gi znaes... a za diego bolje ne...:)) dupe beshe minatata sezona u verder... se zapaliv ja na van der vaart koa beshe uste u spekulacii, ama niso i od toa... a dm ne im trebaat ic....

Stankovic To Juve On Loan

dali e uste edna glupava spekulacija od Goal ili e vistina.
Ne sum siguren deka ni treba Stankovic,plus sramota e Juventus da pozajmuva igraci, ne sme nie nekoj amaterski klub ili nekoj sto nema pari pa da pozajmuvame igraci.

Тоа нема врска со тоа дека нема пари или таква ствар.Можеби им треба на една година и да не даваат пари џабе за трансвер.Тоа друже ти е политика,можеби другата година ке купат некој појак играч али сега немаат услови да го направат тоа!

Sevilla midfielder Christian Poulsen is in Turin today for a Juventus medical.

Juve have had a bid for the Denmark international accepted by Sevilla and barring any late mishap, expect to unveil him to the local media on Thursday.
Утре ќе биде презентиран Поуслен, денеска медицинските прегледи. :pipi:

luge ne zezajte sena ima 32 god... nema valjda da go imitirame milan... imaat dosta odbrana edno 6-7 defanzivci... zebina moze i centralen da igra i desen, melberg isto, andrade pak ke ide na operacija , de ceglie i molinaro levi, grygera allround igrac ti e, salihamidzic moze levo desno, ima izbor i toa golem...:) samo kreativec nekoj da najdat asalen i da prsnat pari veke ednas dosta so nekoi igraci so edvaj gi znaes... a za diego bolje ne...:)) dupe beshe minatata sezona u verder... se zapaliv ja na van der vaart koa beshe uste u spekulacii, ama niso i od toa... a dm ne im trebaat ic....
Григера освен десен бек не можи ништо друго да игра. Се сеќавам на еден натпревар од минатава сезона, Легротаље беше суспендиран поради жолти и Григера играше централен, незнаеше глата кај му е, милијон грешки напрај.

Навивачите не би го сакале и на позајмица станковик верувајте. За поулсен сум доста радосен бидејки ке добиеме еден искусен лисец,кој знае како да се справи со некои "звезди" и сигурно и тој ги очекува дуелите со гатузо и компанија кои не го сакаат. Ке добиеме доста борбен играч.

И јас не верувам дека освем бек Григерљ можи да игра нешто друго...:toe: А не бев во тек на случувањава некое време и да ве прашам Полсен потпиша за Јуве?? А не знам што е работава и со Сена... И тој се спрема за Јуве?? Па мислам дека ни е потребен само еден од овие два... Ете Полсен... Што ке ни е сега и Сена... Нека бараат некој креатор, а сега за сега гледам само двајца по кој можи да тргни Јуве ВДВ и Диего... И Мора одбранава да се појача од ХИТНО вака не бива со Милинаро не ке бркаме муви... Мора еден класа играч назад... позз:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom