Фан Клуб: Интер

Важи дека Белоти, Скамака, Тучо и останати пробисвети со кои не поврзуваа се Лаутаро. Не ти е ова десен бек па достојно да го замениш со лимитиран буџет.
Дамфрис не е Хакими.

Бреј, напорни луѓе, пролив... секои неколку месеци рециклирање на истата полемика. Нула желба имам за пишување, се повторуваме како папагали. Еве уште еднаш:

Во принцип ти и Џонтра сте супер за форумов, кога сте во лајт муд, се заебавате и фрлате досетки. Не плачете кога ве прозиваат, прифаќате хумор на своја сметка, сето тоа се квалитети за респект.

Кога ќе почнете сериозна дискусија, напорни сте до посерување и тоа не е најголемиот проблем. Многу поголем проблем е тоа што не сакате да разберете едноставни поенти. Не може да се води сериозна дискусија со вас затоа што често пати користите Straw Man Fallacy. Не можам да најдам соодветен превод на ова, во принцип се работи за извртување на аргументот на соговорникот и потоа поентирање не врз вистинскиот аргумент, туку врз извртениот. Имам забележано дека некогаш ова го правите намерно, а некогаш од што не ви се дочитува што сакал авторот да каже, и брзате да одговорите.

Со ова не викам дека немате добри поенти или дека не сте во право за многу работи, како и секој друг на форумов освен Горилаз, кој патем ќе ми опне пријава за ова па еве однапред да му се извинам. Само не ми се води дискусија со вас и повеќе би да се заебаваме.

Исто, не е кул да изнесувате ствари од приватни пораки.

Се уште ве сакам. :love:
Ваш, Ио.

Значи Straw Man Fallacy. Гуглајте, да му е*** мајката, оправете се некако. Не знам како да ви кажам поинаку.

Дамфрис не е Хакими.
Дамфрис е поблиску до Хакими отколку било кој напаѓач што Интер може да си го дозволи е до Лаутаро. Не дека нешто претерано фали Хакими.
Автоматски споено мислење:

Бреј, напорни луѓе, пролив... секои неколку месеци рециклирање на истата полемика. Нула желба имам за пишување, се повторуваме како папагали. Еве уште еднаш:

Значи Straw Man Fallacy. Гуглајте, да му е*** мајката, оправете се некако. Не знам како да ви кажам поинаку.
Нема да гуглам.

Ја мислам дека у случајов ти плачеш пошо си испрозиван али ајде. Не сум ти ја крив што си се бламирал дека Кореа може да покрие место Лаутаро. Уствари не е ништо страшно тоа, сите имаме свои бламови, сме утињале и ќе утињаме играчи, али фер е да признаеш кога ќе те фатат дека си брцнал у дното.

Башка ја со Ацо си праев муабет, ти со Џонтра, ваљда ова straw man fallacy важи и за тебе и за Ацо чим така глеаш на муабетов што се тиче мене и Џонтра.

Бугарчево за младинци 4 комада дал денес. Not bad.

Немаше Наполи да бега 8 бода да не отсуствуваше нигеров 2 месеца ама тоа е што е...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Голчево што го збрца ке му дигне самодоверба до плафон, на слатки муки сме против Сампдорија. Да незнаеш со кој да напагач да старташ... Ди Марко исто искина , фирст тач убитачен.

Ballon d'or како изигра? За другар прашувам.

Барела МАШИНА. Лукаку ќе ги тепа сам на мускули овие Специи меции.
Само да не падне у депресија после промашените шанси.

Лукаку 1 шут 1 гол.
Џеко доктор, поинтелегентен од сите напагачи заедно што ги имаме.

Се чистат картони за елиминации? Бастони делуваше ко очајно да проба да добие жут на крај и да прескокне со Баерн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom