Фан Клуб: Интер

Голов на Барела потсеќа како против Јуве, Бастони за Барела и овој ја закуца. Копи пејст:bravobe:

Како ја лупна од прва, ауу.

Овоа Аслани е многу слаб фудбалер. Не е за во Интер.

Се повредил Лукаку пак, ги пропушта Баерн. (y)

0EB93D45-5CD7-4A08-9FF7-F12002CFCD8D.jpeg

Nema da propusti svetsko, ne veruvam, nego ova se prai bas radi ebanoto svetsko, citav od Skaj deka toa go objavija, mozno e da se vrati za Bolonja i Atalanta, ama radi svetskoto i preptalzivost, i tie mozno e da gi preskokne.

wowowowowo jakoto svetsko, od gana ke ispadnat u osmina finale ke kvici, mrtvo kopile od Avgust do sea onie minutki so Plzen i sea so Sampdoria, tolku izigra, jaka mu dusa na Dzeko, krv ispluka periodov, t.e. otkako e dojden da bideme realni, ama u vtor del od sezona ako uste se potpirame na nego ... :popce:

Ne se juve stabilni mnogu vo odbrana momentalno za razlika od porano, dobro ke dojdese crniov so niv, ko naracan momentalno, pickica skapana.

Беланова грев на гревовите.

Госенс најлош. Ама ајде, не беше битна утакмицава.
Барела е класа над сите.

Беланова не добива шанса против Специја и Кремонезе, земал го стаил на сред Алианц арена. Не е криво детето.
Од другата страна па имаме 20+ милионски бек кој не знае кај тера една година веќе и никако да се наметне.

Нема врска, океј утакмица колку да се истрчаат, не мораше и да ги примат тие 2 глупи гола, имавме и ние 2 3 шанси пред се Лаутаро со клизачот и Џеко на крај.

Ми се свиѓа мене шиптарчево, не знам за вас ама мене ми има нешто интересно у него. Само нека добива шанси почесто.

До СП ако извадат 9 бода ќе бидеме на коњ. Не гледам зошто да не.

Видовме лани која ни е среќата, кога од Ајакс не поништија и не извлекоа со Ливерпул. Ако се падне Порто, очекувам у Јануар Халанд и Мбапе да ги земат на позајмица и да не згазат. Е до толку сме несреќни со сите такви ждрепки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom