Фан Клуб: Интер

Ако мислите дека Лаутаро изиграл слабо денес идете гледајте карлинг.
Не бе топ изигра. Искина во одбрана. Така? Абе не знаеше кај тера братот, не се најдуваше во акцииве како нов играч да ни е. Лукаку и Кореа во 10 мин заедно што ги изиграа 10 пати повеќе беља направија.

Ако мислите дека Лаутаро изиграл слабо денес идете гледајте карлинг.
И самиот од себе беше презадоволен, по фаца му се гледаше.
Не изигра слабо, не преувеличувај. Просечен беше. Ако промашување зицери за тебе е супер изиграна текма ондак различни критериуми имаме.

Пак ќе кажам, доктор Џеко. Тоа е фудбалер, осет за влагање во шанса, отварање простор за други играчи, едноставно мозок.

И самиот од себе беше презадоволен, по фаца му се гледаше.
Не изигра слабо, не преувеличувај. Просечен беше. Ако промашување зицери за тебе е супер изиграна текма ондак различни критериуми имаме.

Пак ќе кажам, доктор Џеко. Тоа е фудбалер, осет за влагање во шанса, отварање простор за други играчи, едноставно мозок.
Кои се тие зицери? Знаеш што е зицер? Она у второ што му ја дае Димарко у трк кога шутна со надворешна, ај ете тоа ќе му го рачунаме ко зицер иако у трк тоа беше скоро максимум што може да извади, остало беше шутеви и полуприлики али не и зицери. Топ си е и Џеко, нормално дека ќе отвара простор кога е 2 метра висок и таков му е стилот, башка што е фудбалски мајстор.

После вчерашниот натпревар не треба да има замерка за било кој играч. Сите изиграа топ. Не знам дали Плзен беа преслаби или ние бевме прејаки, ама вчера беше најбитниот натпревар во досегашниот дел од сезоната, момците изгазија и нема ниту малку простор за некаква критика.
Лаутаро е класа напаѓач. Гревота е да го судите затоа што не им дал гол на Плзен и промашил две шанси. Многу битен играч е за формирање на нападите, игра одлично со топка, има добар шут и е максимално мотивиран секој натпревар. Служи како втор напаѓач и во тандем со Лукаку би дошле до израз неговите квалитети. Немам сомнеж во тоа. Ако веќе цепидлачиме, најголемата прилика ја имаше Џеко кој од петерец успеа да промаши цел гол. Тоа беше неколку минути пред првиот гол.

Сега кога табелата е формирана и кога со сигурност сме второ место, може да се пребаци муабетот и на можни противници.
Секако, освен Бриж (доколку заврши прво) сите други би биле тешки противници ама мене желба ми е да играме против Тотенхем.

Инаку, со овие победи во ЛШ сезонава, наредна година доколку не сме шампиони на Италија би требало да се најдеме во вториот барабан за ждрепката.
Со новиве поени и завршените резултати од синојќа, моментално се наоѓаме на 12то место по коефицент во УЕФА што е голем успех за клубот ако се види дека пред само две-три години бевме некаде 30-40 место со коефицент послаб од тимови како Шалке, Базел, Зенит, Бешикташ...

Инаку црното кога се загреваше на резулатат 3:0, му покажа на Де Вриј 4от гол дека ќе го даде.

Барела исто има кренато форма.

Не бе топ изигра. Искина во одбрана. Така? Абе не знаеше кај тера братот, не се најдуваше во акцииве како нов играч да ни е. Лукаку и Кореа во 10 мин заедно што ги изиграа 10 пати повеќе беља направија.
И тоа е се што треба да знаете за Ацо Трапатони.

Инаку црното кога се загреваше на резулатат 3:0, му покажа на Де Вриј 4от гол дека ќе го даде.

Барела исто има кренато форма.
Барела игра во страшна форма, убедливо најдобар играч на тимов уз Лаутаро. Исто и за Хакан малце се збори а топ игра на новата позиција за него, малце поинаква во однос на тоа кога Броз е на терен.

Za Hakan najmalce se zbori megju fan bazata, vo Italija dosta se akcentira negovata igra vo do sega, najkriticniot del od sezonata koga sekoj mec za timot i pred se za Inzagi bese ili - ili.
Pricinata e ednostavna, Brozovic ne igrase a obicno koga Broz ne igra, narocito so Inzagi, timot se macese sekogas i deluvase duplo poslab vo tranzicijata od odbrana vo napad, Hakan dojde na taa pozicija vo dosta delikaten period koga i poveketo od nas ocekuvaa i eliminacija od LS i uste par losi rezultati vo Italija, vo megjuvreme sve pobedija, neporazeni ostanaa so Barsa, 4 boda kjarija od tuka, se plasiraa vo sledna faza na kolo do kraj i gi nadminaa site ocekuvanja periodov ... bez edna od najbitnite kariki vo timot, Brozovic.

Dobro mu dojde ova na turcinot zasto pofunkcionalen bi trebalo da e sega vo odbrana a i koga napagame zasto u mnogu navrati po negova izgubena topka sme primale kopi pejst golovi.

Barela e svetska klasa igrac u momentov, vo momentov moze prv tim da igra u bilo koj tim u svetov, i vakov igrac u ekipa se cuva do kraj, mu se dava sve i ti stanuva legenda vo idnina, negova eventualna zaguba ke znaci celosen krah na timov, apsolutno nikogas ni priblizno vakov igrac nema da najdeme, premnogu e specificen, ednostavno nezamenliv bez razlika sto e dostapno na pazar, makar i miljarda evra ti e budzetot.

Последно уредено:
Зошто мора стално лоши вести после убави моменти...

Клет клуб сме маме му ебам!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Сега кога табелата е формирана и кога со сигурност сме второ место, може да се пребаци муабетот и на можни противници.
Секако, освен Бриж (доколку заврши прво) сите други би биле тешки противници ама мене желба ми е да играме против Тотенхем.

Aко поминат...

Aко поминат...

Секако. Треба да победат за да ни се можни противници. Они и со нерешено поминуваат групи, ама во тој случај за да бидат први во група, треба на мечот меѓу Спортинг и Франкфурт да заврши нерешено а некако ме влече дека Португалциве ќе ги стопат Франкфурт па може и Спортинг да биде можен противник.
Али ова се филмови. Интер обично ги добива нај тешките противници па многу повеќе шанси има да гледаме ПСЖ-Интер отколку Интер-Спортинг/Клуб Бриж.

Si go imaat ova so Bastoni, ne im e prv pat, juve i Barsa sea odma vaka sto mi teknaa, ali priemov i finisov ... ednostavno klasa od fudbaler momentalno, 4 gola u zadnji 5 meca ima Barela.

Подобро од пасот и шутот е само приемот на лопта. Нестварна форма крена Барела задњиов месец дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom