Фан Клуб: Интер

Тажен обид на братот прв пат у живот да заработи, да купи 3 литри смедеревка да се убие вечерта и цело сабајле да повраќа и да вика дека никад у живот нема да пие.

Оскар е во Милано. Не дека е нешто невообичаено, може е на шопинг. Интересно е дека го поврзуваа со Интер некое време.

ooooooo.jpg

Марота изјави дека влезниот маркет е затворен.
Блефна или не?
Ако не,штета јер очекував класа везњак.
Исто мати памет и изјавата на Занети вчера дека ќе има уште појачувања.

Прашања кои ме мачат...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Марота изјави дека влезниот маркет е затворен.
Блефна или не?
Ако не,штета јер очекував класа везњак.
Исто мати памет и изјавата на Занети вчера дека ќе има уште појачувања.

Прашања кои ме мачат...

Јако ќе биди да донесат уште еден везњак и да ви ги бараме мислењата на вие хејтерите на кинезите од почетокот на Август кога плукавте дека ништо немаат купено :D..

Иако и вака е супер трансфер пазарот и се што треба е да се докажат на теренот..доколку нема резултати тогаш џабе и играчи и се.

Јако ќе биди да донесат уште еден везњак и да ви ги бараме мислењата на вие хејтерите на кинезите од почетокот на Август кога плукавте дека ништо немаат купено :D..

Иако и вака е супер трансфер пазарот и се што треба е да се докажат на теренот..доколку нема резултати тогаш џабе и играчи и се.
Па и Конте пцуеше,и он е хејтер?
Инаку коа се за хејтање ќе хејтам,коа се за фалење ќе фалам.
Јбг,не буткам никад ѕид со глава [emoji4]

Икарди поднел тужба против интер. Уште еден доказ колку го сака клубот :facepalm: :tapp:

А и добро направил да ти кажам право.

Јас досега не сум видел толкаво големо понижување од некоја управа од топ клубовите во светот да му прави на свој играч, како што нашите му правеа на Икарди.

1. Му ја зимаат капитенската трака сред сезона, и тоа не заради негова вина и својот придонес на теренот, туку за сосема друга работа...

2. Му го зимаат бројот 9 за да му го дадат на друг играч, број кој беше бренд за него во последно време(MI9).

3. Не го повикаа на припреми.

4. Не го повикуваат на официјални утакмици.

5. Го избркаа и од тактичките тренинзи.

6. Го третираа како подоле од гомно...

Дечкото има легитимно право на таква тужба, бидејќи факт е, дека сакаа со сила да го избркат од клубот, клуб во кој дал толку многу, и со право дечкото несака неговото време да заврши во Интер како предавник.

Абе да не бара и загарантиран првотимски статус и Курва Норд официјално да му се извини... :pos:

А и добро направил да ти кажам право.

Јас досега не сум видел толкаво големо понижување од некоја управа од топ клубовите во светот да му прави на свој играч, како што нашите му правеа на Икарди.

1. Му ја зимаат капитенската трака сред сезона, и тоа не заради негова вина и својот придонес на теренот, туку за сосема друга работа...

2. Му го зимаат бројот 9 за да му го дадат на друг играч, број кој беше бренд за него во последно време(MI9).

3. Не го повикаа на припреми.

4. Не го повикуваат на официјални утакмици.

5. Го избркаа и од тактичките тренинзи.

6. Го третираа како подоле од гомно...

Дечкото има легитимно право на таква тужба, бидејќи факт е, дека сакаа со сила да го избркат од клубот, клуб во кој дал толку многу, и со право дечкото несака неговото време да заврши во Интер како предавник.
Сите знаат зошто му ја одземаа капитенската лента. Да си капитен на екипа и да преговараш со најголемиот ривал е исто срам (според италијанските медиуми ова). Прво за него, а после и за жена му.

Дали Занети, Тоти, Дел Пиеро, Киелини и ред други легенди би го направиле тоа?

Да го оставиш тимот на цедило во најбитните утакмици во сезоната со лажирање на повреда е исто брука.

Прв ден откако го претставија Конте му кажале дека не е во планот, исто и на Раџа ... што повеќе требаше да направат?

Според мене управата е во право. Значи не може сите од претседател до тренер да се согласни со одлуката, а он да нема ништо напраено. Има направено нешто за кое што знаат само луѓето внатре во клубот. Баш вчера, Марота имаше изјава дека не можат јавно да кажат што се се случувало.

А тоа дека на тренинзи не учествувал е легитимно право на тренерот, ако не се смета на некој играч нема ни да игра.

Вака или така Икарди остави белег во Интер и малце ми е криво што вака се заврши со него ама од друга страна сам си е виновен пред се..сабаље ме фати носталгија и си пуштив како некој тинејџер all Icardi goals for Inter и си се потсеќав на времињата кога бевме голема бедотија и даваше по 20+ гола во сезона..каков играч и како се заврши:place:,од фудбалски аспект играчиште,волејот и шутот на прва во стилот на Марко Ван Бастен беа неповторливи..головите против Рома на Олимпико и волејот против Тотенхем цел живот ќе ги памтам

На сите верувам дека играч од таков калибар што се наоѓа во таква ситуација не ни одговара особено по се што има направено, да не се лажеме. Напад од Икарди, Лукаку, Лаутаро и Санчез би бил еден од најубиствените во европа.

Фала му на се што има направено за клубот, ама клубот има одлучено да заврти нова страница и тоа е тоа. It takes two to tango.

Ако не бил он крив и ако за се била виновна Ванда, он најлесно можеше да ја заврши целата работа .. да си најде нов агент. Така да нема некој што е во право комплетно и од управа не се светци сигурно.

Ама интер секогаш бил и ќе биде над било кој играч.

Капитен на тимот а преговара со најголемиот ривал уценува за плата не игра месеци за тимот.
Жена му постира некој зебри на инста .
Па Меси да е заслужува шут карта.

И сега не оти го сака Интер многу сакал да остане во договор е со Петрачи ли како се викаше менаџерот на јуве сакат за ситни пари да си оди.Сака само Јуве се одби друго.

Виде Интер не го дава за две вреќи брашно ќе тужи.

Па во втора лига Аргентина да не игра да се понаша вака.

Фатен е во преговори со Јуве не му се играше месеци не се извини за постапката, туку се правдаше играл тој и повреден за Интер уценуваше како беше ќе одел на операција.
Тој си мисли игра за Тернана.Од жена му менаџерката голема е се ова.

Уште нешто Марадона беше во право кога рече во негово време ова ѓубре ќе јадеше само ќотек во соблекувалната.
maxresdefault.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom