Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку далеку е како за шопингОскар е во Милано. Не дека е нешто невообичаено, може е на шопинг. Интересно е дека го поврзуваа со Интер некое време.
Прегледај го приврзокот 216223
Ио, не одат сите на шопинг во Сити МолМалку далеку е како за шопинг![]()
Марота изјави дека влезниот маркет е затворен.
Блефна или не?
Ако не,штета јер очекував класа везњак.
Исто мати памет и изјавата на Занети вчера дека ќе има уште појачувања.
Прашања кои ме мачат...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Па и Конте пцуеше,и он е хејтер?Јако ќе биди да донесат уште еден везњак и да ви ги бараме мислењата на вие хејтерите на кинезите од почетокот на Август кога плукавте дека ништо немаат купено..
Иако и вака е супер трансфер пазарот и се што треба е да се докажат на теренот..доколку нема резултати тогаш џабе и играчи и се.
Сите знаат зошто му ја одземаа капитенската лента. Да си капитен на екипа и да преговараш со најголемиот ривал е исто срам (според италијанските медиуми ова). Прво за него, а после и за жена му.А и добро направил да ти кажам право.
Јас досега не сум видел толкаво големо понижување од некоја управа од топ клубовите во светот да му прави на свој играч, како што нашите му правеа на Икарди.
1. Му ја зимаат капитенската трака сред сезона, и тоа не заради негова вина и својот придонес на теренот, туку за сосема друга работа...
2. Му го зимаат бројот 9 за да му го дадат на друг играч, број кој беше бренд за него во последно време(MI9).
3. Не го повикаа на припреми.
4. Не го повикуваат на официјални утакмици.
5. Го избркаа и од тактичките тренинзи.
6. Го третираа како подоле од гомно...
Дечкото има легитимно право на таква тужба, бидејќи факт е, дека сакаа со сила да го избркат од клубот, клуб во кој дал толку многу, и со право дечкото несака неговото време да заврши во Интер како предавник.