али ти слободно оди со глава низ ѕид и слави ги неговите голови, тоа е тоа.

Цел коментар ќе ти беше леџит, али ти се одлучи за ваков "претшколски" завршеток.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
али ти слободно оди со глава низ ѕид и слави ги неговите голови, тоа е тоа.
Цел коментар ќе ти беше леџит, али ти се одлучи за ваков "претшколски" завршеток.
Не.Кога некој вика дека требало „потајно“ да се договорат играчот и управата за платата (пошто во пракса се тоа оди јавно, на прес, со новинари, камери, медиуми и стримови на сите социјални мрежи и остали медиуми), тогаш одговараш на разина на неговиот интелект, т.е. „претшколски“, не?![]()
Супер тимче за 3-4то место.
Коа ќе ги видам брозович,перишич и политано леб не ми се јаде.Барела е добар играч, и еден од најталентираните италијански играчи, но јас мислам дека не е доволно за напредок на овој тим од ланската година, поготово затоа што Наполи и Јуве, видно јако се засилија.
Според мене ако веќе Икарди е пишано да си оди, тогаш од имињата кои се споменуваат би било најдобро вака да ја почнеме сезоната:
![]()
Коа ќе ги видам брозович,перишич и политано леб не ми се јаде.
А фактите се дека во некои моменти Мауро на грб го носеше клубот кога остатокот си играа курташак, дел сѐ уште се во клубот а не би требало да бидат .
.
Вака ни на менаџер нема да бидеш 4ти.Факт, За повеќе немаме играчи, што и да измислиме, каква и да формација правиме тоа е максимумот.
Јас мислам и да се уклучува како менаџер и на противничките тимови и да ги трга сите играчи и да го вади голманот, пак нема да биде во топ 4.Вака ни на менаџер нема да бидеш 4ти.
Не.
Ништо не разбираш!
Не мислев на "тајно" или "јавно", туку да се договараат без да се разбери дека има конфликт, т.е да не дозволат да го изгубат најдобриот играч со други зборови.
Али можеме да преминеме и по твоја "претшколска" програма ако сакаш - со цртање?