Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема логика да се продава Лаутаро, освен ако сака да замине сам, можно е да се прати на позајмица.
Карамох даде голиште за Бордо во 92ра минта за победа 1-2.
Се сложувам. Исто мислам дека беше грешка што го дадоа Карамо на позајмица, ќе ни легнеше добро наместо Кандрева.На позајмица па ич нема логика да се дава.
Мислам дека ни е многу битен (ај да не речам клучен) играч во нападот.
И Спалети имаше изјава дека Шкриниар не е на продажба, дека нема тим кој може да го плати.Загрижен сум од премногу артикли на интернет дека Шкринијар не е за продажба.
Лаутаро нема што да оди по позајмици, уште таа глупост ја немаме направено. Нема причина зошто да не му се даде поголема минутажа. Карамо ќе се врати со собрано искуство и со оглед на конкуренција ќе има добра шанса да се наметне. Перо аут, Кандрева аут.
Значи за утакмицата во сабота, не ме занима ништо освен УБЕДЛИВА победа, ако треба и карантин нека им прават пред утакмица, нека спремаат посебни тактики ама овие мора да се победат и тоа лесно и убедливо. Ај па ќе ти ебам Сасуоло мртвиот селски тим ќе ми се силат секоја година, земи акни ги од земја да им се тресат нозете следен пат кога ќе доаѓаат во Милано.
Значи за утакмицата во сабота, не ме занима ништо освен УБЕДЛИВА победа, ако треба и карантин нека им прават пред утакмица, нека спремаат посебни тактики ама овие мора да се победат и тоа лесно и убедливо. Ај па ќе ти ебам Сасуоло мртвиот селски тим ќе ми се силат секоја година, земи акни ги од земја да им се тресат нозете следен пат кога ќе доаѓаат во Милано.