Фан Клуб: Интер

Нема логика да се продава Лаутаро, освен ако сака да замине сам, можно е да се прати на позајмица.

Карамох даде голиште за Бордо во 92ра минта за победа 1-2.

Нема логика да се продава Лаутаро, освен ако сака да замине сам, можно е да се прати на позајмица.

Карамох даде голиште за Бордо во 92ра минта за победа 1-2.

На позајмица па ич нема логика да се дава.
Мислам дека ни е многу битен (ај да не речам клучен) играч во нападот.

На позајмица па ич нема логика да се дава.
Мислам дека ни е многу битен (ај да не речам клучен) играч во нападот.
Се сложувам. Исто мислам дека беше грешка што го дадоа Карамо на позајмица, ќе ни легнеше добро наместо Кандрева.

Загрижен сум од премногу артикли на интернет дека Шкринијар не е за продажба.

Лаутаро нема што да оди по позајмици, уште таа глупост ја немаме направено. Нема причина зошто да не му се даде поголема минутажа. Карамо ќе се врати со собрано искуство и со оглед на конкуренција ќе има добра шанса да се наметне. Перо аут, Кандрева аут.

0YbL8hs.jpg

Загрижен сум од премногу артикли на интернет дека Шкринијар не е за продажба.

Лаутаро нема што да оди по позајмици, уште таа глупост ја немаме направено. Нема причина зошто да не му се даде поголема минутажа. Карамо ќе се врати со собрано искуство и со оглед на конкуренција ќе има добра шанса да се наметне. Перо аут, Кандрева аут.
И Спалети имаше изјава дека Шкриниар не е на продажба, дека нема тим кој може да го плати.

Ваков штопер ретко сме имале во тимот. Слободно може да се споредува со Лусио и Самуел. На 23 години е веќе еден од најдобрите...Кулибали, Киелини, Годин, Рамос.. на прсти се бројат играчи кои се можеби подобри или на исто ниво со него а од нив е 10 години помлад.
Би требало да биде најскапиот дефанзивец во светот заедно со Ван Дајк.

Ако планираат кинезите да градат шампионски Интер, за ваков играч не смее ни да помислат да го продадат.

Денес излезе и информација дека е во финална фаза потпишувањето на нов договор. Играчот барал 4м евра што е изненадувачки малку и тука не смее ни да помислат да не ги исполнат барањата.

За разлика од капитенот, не видовме ниту една негова изјава која наштетува на клубот, се работи професионално и чесно.

Значи за утакмицата во сабота, не ме занима ништо освен УБЕДЛИВА победа, ако треба и карантин нека им прават пред утакмица, нека спремаат посебни тактики ама овие мора да се победат и тоа лесно и убедливо. Ај па ќе ти ебам Сасуоло мртвиот селски тим ќе ми се силат секоја година, земи акни ги од земја да им се тресат нозете следен пат кога ќе доаѓаат во Милано.

Значи за утакмицата во сабота, не ме занима ништо освен УБЕДЛИВА победа, ако треба и карантин нека им прават пред утакмица, нека спремаат посебни тактики ама овие мора да се победат и тоа лесно и убедливо. Ај па ќе ти ебам Сасуоло мртвиот селски тим ќе ми се силат секоја година, земи акни ги од земја да им се тресат нозете следен пат кога ќе доаѓаат во Милано.

А знаеш дека ни се незгоден противник... :)

Собери некој денар за пат и карта за утакмицата. Само еден посран пат сум ги гледал Интер во живо и тоа беше 2014-та кога ги уништивме Сасуоло со 7:0 :pos:

Барела пред потпис. Се надевам дека е вистина.

Пренесено на калчомеркато како ексклузива.

И на крај испаѓа дека ова со договориве се само новинарски патки. Курвичево само си ги демантираше гомната изедени прошла недела, Шкринијар се збори дека веќе потпишал, Мауро е блиску до нов договор. Си работат Марота и Асулио у сенка и не се замараат.

Бразилчево го донеле за ситна боранија, 2.4М и ќе го калемат у геријатрија Киево, да учи од големиот Стефано Сорентино. Hopefully ќе го комплетираат и Барела деновиве, да мрдне работата.

Барела е топ потенцијал, само да не му оди и на него кариерата во надолна линија ко на Гаљардини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom