Фан Клуб: Интер

Ќе комбиниравме, да не беа ДеВриј и Весино :)
Незнам за вас другари ама јас после утакмицата со лацио очекував многу летово.
Затоа и најразочаран сум изгледа...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sky - new offer for vrsaljko at Atletico Madrid: 8 Mln loan and 17 of redemption right. Opening Signals, try to close

Па се зависи од очекувања, колку повеќе очекуваш повеќе ќе се депримираш. Ако затворат со Видал или Рафиња ондак е добро. Единствено ќе остане разочарувањето за тоа што не купивме квалитетно десно крило, таа позиција ќе не чини многу бодови и ќе ни создава фрустрации цела сезона.

Другото е ок, десен бек навивам да не купиме, џабе фрлени 20 милиони, Дамбо не е послаб од ниеден бек што кошта 20-25 милиони. Има да го паркира на клупа па ќе се нервираме и со тоа :)

Па се зависи од очекувања, колку повеќе очекуваш повеќе ќе се депримираш. Ако затворат со Видал или Рафиња ондак е добро. Единствено ќе остане разочарувањето за тоа што не купивме квалитетно десно крило, таа позиција ќе не чини многу бодови и ќе ни создава фрустрации цела сезона.

Другото е ок, десен бек навивам да не купиме, џабе фрлени 20 милиони, Дамбо не е послаб од ниеден бек што кошта 20-25 милиони. Има да го паркира на клупа па ќе се нервираме и со тоа :)
Без играч на местото на кандрева ништо не праиме.
Малком ќе беше идеален ама јбг...
Па и он циган одбра да чмае на клупа во Барса место тука да разара.
Одбра последен во град место прв во село [emoji16]

Не гледам зашто би бил разочаран, кога се знаеше дека сме уште под лупа со ФФП и дека ќе не ебаваат со парите за трошење.

Јас лично сум задоволен од преодниов рок, особено од бесплатниве трансфери кои што ги изиграа паметно. Втора победа преодниов рок е тоа што успејаа да ја исполнат квотата од 40+ милиона за ФФП без да продадат ниеден битен играч од тимот. Ете плус ќе донесат сигурно бар уште бек и везњак (евентуално и крило).

Единствен минус за сеа се Рафиња и Кансело што беа лани солидни, ама да не се лажеме, далеку се и двајцата од 40М вредност, можат да си сањаат.

Без играч на местото на кандрева ништо не праиме.
Малком ќе беше идеален ама јбг...
Па и он циган одбра да чмае на клупа во Барса место тука да разара.
Одбра последен во град место прв во село [emoji16]

Тешко се одбива таква прилика. Може да се заебе, да закачи некоја повреда и никогаш да не добие прилика, па цел живот да се кае. Тежок момент е, посебно ако немаш ни 24 часа да размислиш.

Тој фактор на страна, мислам дека ќе успее затоа што пука од самодоверба. Нешто што никогаш го немаше Кова на пример и затоа ни беше мноу јасно дека ќе се заебе во Реал. Ги потроши годините кога требаше да стане комплетен играч и лидер. Оваа година беше годината кога требаше да се продава. Иако имам сомнежи дека воопшто можеше да стане топ играч, но во секој случај во Интер ќе беше неприкосновен и можеби се ќе беше подобро за него.

Незнам што кур запнале со овој Врсалко, просек тежок според мене, поготово ако игра слично како на светско. Душата ќе ме боли за Кансело, затоа што јас повеќе преферирам офанзивни бекови, и мислам дека тоа е дополнително оружје кога противникот се затвора во 16 метри, тоа го видовме во неколку наврати лани, кога натпреварот беше отваран токму од овие центаршутеви.

Овој врсалко нема врска со центаршут, а и нема шанси да прави продори во напад како што правеше Кансело, во одбрана е исто гомно, можеби бетер.

Јас се слагам со @Io Sono Interista дека подобро ќе ни биде да не купиме воопшто бек, што кур има да фрламе 25М кога со тие пари + неколку милиони плус можеме да донесеме едно квалитетно крило.

Тешко се одбива таква прилика. Може да се заебе, да закачи некоја повреда и никогаш да не добие прилика, па цел живот да се кае. Тежок момент е, посебно ако немаш ни 24 часа да размислиш.

Тој фактор на страна, мислам дека ќе успее затоа што пука од самодоверба. Нешто што никогаш го немаше Кова на пример и затоа ни беше мноу јасно дека ќе се заебе во Реал. Ги потроши годините кога требаше да стане комплетен играч и лидер. Оваа година беше годината кога требаше да се продава. Иако имам сомнежи дека воопшто можеше да стане топ играч, но во секој случај во Интер ќе беше неприкосновен и можеби се ќе беше подобро за него.
Ејј тој ми е еден од најпреценетите фудбалери на сите времиња.
Уопште не ми беше криво што замина,едина мука е што парите од него ги спичкаа на кондогбија инвалидот празноглав.

Тоа што го одигра на Светско е максимумот, таму за секоја топка се фрлаа.

Тоа што го одигра на Светско е максимумот, таму за секоја топка се фрлаа.

Да де затоа и јас мислам дека во Интер нема теоретска шанса да добива поголема мотивација од Светско. Во светско и просечен играч плукаше крв, што не беше случај со нивните клубови во лигата.

Да де затоа и јас мислам дека во Интер нема теоретска шанса да добива поголема мотивација од Светско. Во светско и просечен играч плукаше крв, што не беше случај со нивните клубови во лигата.
Реално најдобра опција е ако го споредуваш со дармијан,запакоста и оној анонимецон од леверкузен.

Ејј тој ми е еден од најпреценетите фудбалери на сите времиња.
Уопште не ми беше криво што замина,едина мука е што парите од него ги спичкаа на кондогбија инвалидот празноглав.

Јасно беше дека не е на потребно ниво, му фали карактер најмногу од се, но имаше простор за напредок. Никогаш нема да дознаеме ама Реал во секој случај му беше грешка.

Јасно беше дека не е на потребно ниво, му фали карактер најмногу од се, но имаше простор за напредок. Никогаш нема да дознаеме ама Реал во секој случај му беше грешка.
Јасно ни било на тебе и на мене овде.Прашај по колегиве,уште вени што не пресече некој коа си отиде[emoji4]
А тој пустиот и во оваа најмотивирана хрватска беше дну дна.
0,ништо од играч

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom