Фан Клуб: Интер

Зашо трипате за Кова? Супер играч е и сместа би го собрал назад во Интер, ама Реал не го дава маме им ебам. Грешка му беше што отиде во Реал пошо таму играат веројатно најдобрите играчи од средниот ред во светот, али па све живо освои од титули.

Досадно е, сите ги зборевме, мораше и тој да дојде на дневен ред :)

Муабетот ми беше дека не стана играчот што требаше да стане. Не е битно што освоил ако не бил "протагонист" што би рекле Италијаните. Кова не е никакпв фактор во титулите на Реал.

Зашо трипате за Кова? Супер играч е и сместа би го собрал назад во Интер, ама Реал не го дава маме им ебам. Грешка му беше што отиде во Реал пошо таму играат веројатно најдобрите играчи од средниот ред во светот, али па све живо освои од титули.
Во однос на кого/што ти е супер играч?
Кој ти е реперот,критериумот?
Те прашувам зошто знам дека и жоао марио ти беше супер играч до пред извесно време и баш ме интересира кои се твоите критериуми за да некој биде супер играч.Во тие титули што ги спомна он имаше улога колку сантон на времето коа интер разараше.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Па да де, тоа и јас сакав да кажам. Све си освои ама па не играше баш голема улога во освојувањето на тие титули. Иако, во одредени мечеви многу добро му користеше на Зидан и Реал, затоа лани кога го побараа Кова во летниот преоден рок Зизу очите ќе му ги ископаше на Перез зашо сакаше да го продаде. Гледам сега го бара Пеп, не верувам дека Реал ќе им го даде али доста добро би легнал у неговиот систем, сигурен сум. Кова има страшна транзиција, кога ќе земе топка од свој шеснаестерец може без проблем 50-60 метри да ги истрча и да додаде до напаѓачите.

Во однос на кого/што ти е супер играч?
Кој ти е реперот,критериумот?
Те прашувам зошто знам дека и жоао марио ти беше супер играч до пред извесно време и баш ме интересира кои се твоите критериуми за да некој биде супер играч.Во тие титули што ги спомна он имаше улога колку сантон на времето коа интер разараше.

Кај ми бил Марио супер играч, зошто лажеш? Реков дека не доби права шанса во Интер, а инаку мислев дека ќе стане супер играч.

Како мислиш во однос на кого/што ми е супер играч? Па еве од цела наша средина е подобар играч сем Раџа, доволно е?

Кај ми бил Марио супер играч, зошто лажеш? Реков дека не доби права шанса во Интер, а инаку мислев дека ќе стане супер играч.

Како мислиш во однос на кого/што ми е супер играч? Па еве од цела наша средина е подобар играч сем Раџа, доволно е?
Па ние имаме непостоечка средина бе брат според мои критериуми и да,брозович моментално е играчина према ковачич.
Коа го потпишаа и наредна цела сезона ти и уште некој го правевте марио супер играч.Или не се сеќаваш или така ти чини сеа [emoji4]

Па ние имаме непостоечка средина бе брат според мои критериуми и да,брозович моментално е играчина према ковачич.
Коа го потпишаа и наредна цела сезона ти и уште некој го правевте марио супер играч.Или не се сеќаваш или така ти чини сеа [emoji4]

Едно 50 пати повторив дека очекував ДА СТАНЕ јак играч и носител на играта и дека погрешив, треба сега посебно у секој пост да го повторувам тоа или?

Ама за Кова не знам зашто какате, одличен играч е кој според мене се најде во погрешно време во Реал. Јебига, и други добри средњаци да беа на негово место ќе седеа на клупа покрај Модриќ, Крос и Каземиро. Еве нека отиде во Сити ќе видиш како ќе гази.

Едно 50 пати повторив дека очекував ДА СТАНЕ јак играч и носител на играта и дека погрешив, треба сега посебно у секој пост да го повторувам тоа или?

Ама за Кова не знам зашто какате, одличен играч е кој според мене се најде во погрешно време во Реал. Јебига, и други добри средњаци да беа на негово место ќе седеа на клупа покрај Модриќ, Крос и Каземиро. Еве нека отиде во Сити ќе видиш како ќе гази.
Нека отиде па ќе праиме муабет.
Мислам дека пак ќе се изнадреме поштено на клупа ама ај...
Убаво вика ио,дечкото едноставно нема ментален склоп за да биде носител на игра во голем клуб.Никад кај големиве клубови нема да биде прва постава константно.

Брозо беше доктор за Кова на светското, селекторот не веруваше многу во Брозо, една утакмица стартуваше со Кова, во една го извади Броз за да добиел на креативност со Кова, и после тоа Броз стана незаменлив.

Сега да бидам искрен, Брозо нема ни 10% од талентот на Кова, но има карактер, успеа да се наметне, да го подигне нивото на игра, и покрај свирежите и омаловажу ањата, Брозо се издигна. Дури и однесувањето го поправи.

Кова има талент и имаше поддршка, ама и ниска самодоверба и многу мал напредок.

Не е дека би рекол не на Кова, во хипотетичка ситуација кога би имале пари, но не би се потпрел на него. Нема карактер за улогата што треба да ја игра на терен.

Тоа е моето скромно мислење за Кова. Се надевам дека ќе најде клуб каде што ќе има втора шанса да се докаже.

vrsaljko e zelba na spaleti od start, i lani se povrzuvaa so nego koga dojde ama nemase sansa da se pregovara zaso atletiko imaa ban za transferi, i sega, treba da dojde pa da vidime kakva zamisla imal keljaviov so ovoj, ako konecno go dogovorat a navodno blisku se, veke se spomnuva ponedelnik za medicinski.
Kanselo nas ni se svigase ko igrac mozebi, ama so spaleti u golemi frki bil, razmisluval i u januari da si ide, pa otkazal u zaden moment da se vraka u valensija.
Valjda ke pogodi spaleti so ovoj, toa sto go izigra za hrvatska bese meh bar za nase oko iako si bese starter do finale, ama ima razlika od toj sistem i nasiot, vo odbrana e soliden, za napad ke treba da raboti dosta. Od druga strana i asamoa go imame ko ofanziven bek, taka da toa ne treba da go ignorirame, levo on so perisic i drugo ke bide, sekako so dvajca ofanzivni bekovi malce potesko bi idelo, retko kgoa i sme igrale taka, ne pamtam.

vrsaljko e zelba na spaleti od start, i lani se povrzuvaa so nego koga dojde ama nemase sansa da se pregovara zaso atletiko imaa ban za transferi, i sega, treba da dojde pa da vidime kakva zamisla imal keljaviov so ovoj, ako konecno go dogovorat a navodno blisku se, veke se spomnuva ponedelnik za medicinski.
Kanselo nas ni se svigase ko igrac mozebi, ama so spaleti u golemi frki bil, razmisluval i u januari da si ide, pa otkazal u zaden moment da se vraka u valensija.
Valjda ke pogodi spaleti so ovoj, toa sto go izigra za hrvatska bese meh bar za nase oko iako si bese starter do finale, ama ima razlika od toj sistem i nasiot, vo odbrana e soliden, za napad ke treba da raboti dosta. Od druga strana i asamoa go imame ko ofanziven bek, taka da toa ne treba da go ignorirame, levo on so perisic i drugo ke bide, sekako so dvajca ofanzivni bekovi malce potesko bi idelo, retko kgoa i sme igrale taka, ne pamtam.
Мајкон и Максвел едно време ни беа стартери.
За другово си во право.Мене од сите варијанти шиме ми е нај ок.

Прашањето е што ќе понуди Вршаљко од она што веќе го добиваме со Дамброзио? Ист тип на играч се, добро Дамброзио ако загусти може да игра и лево но тиква е на таа позоција.

Мајкон и Максвел едно време ни беа стартери.
За другово си во право.Мене од сите варијанти шиме ми е нај ок.

da ama maksvel ne bese ofanziven bek, murdzo nikad ne sakase taka da tera baska se ispokara so nego i raiola, maksvel bese glavna pricina zasto santon startuvase togas so united, posle toa go izbrka od ekipa, pa kivu i zaneti kombiniraa levo.
Ja nemam izgradeno stav za hrvatov, rekov deka do sea ne me impresionirase ama ne deka sum ja nekakov faktor, sekako nemam protiv da dojde, 26 godini ima sea gleam, mislev postar e, ima iskustvo pozadi nego golemo, ima igrano i vo serija a so godini, taka da ne bi ima problem da se adaptira kaj nas, plus i brozo i perisic mu se tuka.

Aj ovoj neka go dogovorat pa da bog da vidal, i posle da se zima uste eden ofanziven igrac napred, ako terame na zelbi, moja e kieza, smesta bi dal 20 do 25 plus kandreva za nego, eventualno i pinamonti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom